Pogledajte kako će izgledati scena za vrijeme nastupa BiH na Eurosongu – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Pogledajte kako će izgledati scena za vrijeme nastupa BiH na Eurosongu

  1 min za čitanje   59 komentara

Izgled scene ovogodišnjeg Eurosonga smo po prvi put vidjeli prije mjesec dana, a danas su se pojavile nove skice s prikazom scene iz nekih drugih perspektiva. Da stvar bude zanimljivijom, na službenoj eurovizijskoj internetskoj stranici objavljene su skice kako bi scena u Globen areni trebala izgledati za vrijeme nastupa Bosne i Hercegovine.

Dalal i Deen su, čini se, razdvojeni žicom, a na desnom dijelu scene je smještena Ana Rucner. Njoj će se u posljednjem dijelu nastupa pridružiti reper Jala. Dva prateća vokala su smještana u pozadini, iza desnog bloka reflektora.

Na novim skicama se sada može uočiti i veliki broj reflektora na samom podijumu scene kao i blokovi LED ekrana u pozadini.

Ovo je zbilja scena koja izvrsno izgleda, daje nam nešto što nismo nikad vidjeli prije. U neku ruku, pozornica nam daje nebrojene mogućnosti, ali nas istodobno tjera da razmišljamo na novi način. Kreativno gledajući, izazovna je i inspirirajuća. – izjavio je Sven Stojanović, producent i redatelj na SVT-u.

U fotogaleriji pogledajte kako bi otprilike trebao izgledati nastup Bosne i Hercegovine na eurovizijskoj pozornici:

Rasprava59

 1. endlessly — 14. ožujka 2016. u 21:35

  @lahor to ima logike haha ali ne vjerujem da oni sa zvanicne stranice prate kladionice i gotive BiH pa su zbog toga to uradili.

 2. endlessly — 14. ožujka 2016. u 21:34

  @ajan ma nemoj se brinuti haha ovo nam nista nije otkrilo. Vidis da se zica na dvije slike razlikuje, mislim da su ovo kao probne skica nastupa ili sta vec.

 3. Lahor — 14. ožujka 2016. u 21:34

  procurilo je ovo s namjerom. BiH se bila opasno zakucala na dno kladionica i sada će se malo o ovome pričati 🙂

 4. seytan — 14. ožujka 2016. u 21:16

  Svarno je ruzno sto je procurilo ovako i to samo za BiH. Bas bezze. Oduzese nam onu draz pracenja 1. generalne probe.

 5. endlessly — 14. ožujka 2016. u 21:13

  Daj ba sta vam je nece biti izbjeglice na led ekranima i to, pa vidite da su srca i crvena boja. A ne mislim da je iskoristavanje trenutne situacije ako bude poruka da se predju granice i spuste zice jer i grcka pjesma govori o trenutnoj situaciji.

 6. KličkoVitalij — 14. ožujka 2016. u 21:07

  Pa procurilo je očito bez dozvole bh. tima. Objavili su to kao dio promo materijala, i sada su to pobrisali sve. To su uradili samo za BiH, i nikog drugog. Dakle, sabotaža.

 7. BenjaminHasanic — 14. ožujka 2016. u 21:04

  Interesuje me, ovo je procurilo slučajno na Eurovision.tv ili? Ne mogu nikako da nađem bilo koju vijest objavljenu, a da sadrži izgled scene za bh. izvođače??

 8. KličkoVitalij — 14. ožujka 2016. u 21:03

  eurovision.tv je pobrisao ove slike. Očito je da su procurile u javnost bez suglasnosti.

  Jako nekorektno i neprofesionalno od njih.

 9. from_Russia_with_Love — 14. ožujka 2016. u 20:51

  Nikako izbeglice na led ekranima , kolone i te stavri …. neće Evropa to da proguta uopšte, naprotiv…. to je zloupotreba situacije i čista patetika…ko god to bude koristio kao motiv ima da flopne.

 10. PetarPan — 14. ožujka 2016. u 20:36

  Skupljanje bodova na aktualnoj političkoj temi. Europa će to ili nagraditi ili sasijeći u korijenu.

 11. BenjaminHasanic — 14. ožujka 2016. u 20:20

  Unatoč tome što pjevamo na maternjem jeziku, nadam se da će prava poruka Evropi biti poslana onako kako i treba, vidjeli smo mnogo puta neke nastupe koje su iza sebe imale neke poruke, a rijetko ko da je razumio. Ipak, po meni bilo bi bolje (ako je to-to što se tiče poruke 'ograde, i žice') da se do kraja scene podigne žica kako bi poruka bila upečatljivija i što bolje poslana Evropi. Pored toga, mislim da led ekrani moraju imati i naravno shodno tome još veću poruku, prikazujući slike imigranata i sl., a još jednom PONAVLJAM ako je to bit našeg nastupa. Vidjet ćemo sve kada dođe vrijeme, a iako sam iskreno mislio da će biti sasvim neka druga poruka, a sad sam znatiželjan kako će se to predstaviti sve. 'Će da vidimo! 😉

 12. KličkoVitalij — 14. ožujka 2016. u 20:08

  Poruka žice je vrlo jasna. Ljubav prema svim ljudima, sa koje god strane žice bili. Ovo je snažna poruka iz podjeljenog društva ka podjeljenoj Europi. ("Svako bira svoj grijeh, jedno drugom praštamo" – je prilično indikativna poruka na toj političkoj razini)
  Trebalo je, možda, malo diskretnije ovo sve uprizoriti, da žica ne dominira scenom. Bitno je samo uraditi nešto po čemu će ih publika zapamtiti, a ovo bi moglo biti to.

 13. endlessly — 14. ožujka 2016. u 20:06

  Nadam se da ovo nije konacno jer nisam zamisljao ovako nastup. Ja sam zamisljao Anu na sredini scene, a Deena i Dalala na suprotnim stranama scene kako se tokom pjesme priblizavaju… ne znam

 14. from_Russia_with_Love — 14. ožujka 2016. u 19:57

  i koja je poruka žice……….

 15. yxs7 — 14. ožujka 2016. u 19:35

  Čuj žica. SMG
  Pa stvarno je više dosta političarenja na ESCu.
  Ovo je više bljutavo koliko je patetično.

 16. Ivano — 14. ožujka 2016. u 19:26

  Nekako mi se čini da ona "manje je više" ni u jednom trenutku realiziranja same pozornice nije bila u mislima Šveđana. Nisam siguran kako se izraziti u vezi pogleda na scenu, osim da je kompliciran.

 17. Lahor — 14. ožujka 2016. u 19:09

  i eno nestane žica na samom kraju pjesme kad su svih četvero na sceni. simbolično uklonjene prepreke, nema žice i sada su svi skupa. hmmmm

 18. Lahor — 14. ožujka 2016. u 19:07

  Bosanci najavili šokantan nastup. i sada gledajući ove skice, postavljam pitanje nije li očito da ta žica predstavlja ogradu koja se napravila kako izbjeglice ne bi u većem broju ulazile u Europu? hoće li ju Jala preskočiti i onda odrepati svoj dio? :))

 19. i_kostel — 14. ožujka 2016. u 19:02

  Ako pjesma nije dobra ne može ni najbolji scenski nastup pomoć. Ne mislim na Bosnu nego općenito 🙂

 20. SadSadio — 14. ožujka 2016. u 19:02

  scena je na ovim skicama stvarno čudna, preostaje nam vidjeti kako će to izgledati u stvarnosti

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje!