Pogledajte kako izgleda pozornica za Eurosong 2018.

Podijeli na Facebook Twitter
M&M Production Management

Nakon dva tjedna danonoćnog rada pozornica za Eurosong 2018. je konačno postavljena i spremna za predstavnike 43 zemlje sudionice ovogodišnjeg natjecanja. Iako je do Eurosonga ostalo nešto manje od mjesec dana, pozornica je već spremna kako bi se na vrijeme moglo testirati osvjetljenje, zvuk, ali i započeti pripreme za režiju i produkciju nastupa uoči početka samih proba.

Kao i mnogo prethodnih godina, i ove je za eurovizijsku pozornicu zadužen tim “M&M Production Management” na čijem čelu je i ovaj put bio Ola Menzing, a kako bi sve poprimilo zamišljeni izgled i na vrijeme bilo spremno brine se tim od pedesetak radnika različitih profila i profesija.

Osim pozornice, izgrađeni su i dijelovi pratećih objekata i prostorija, kao što je press centar i backstage.

U nastavku vam donosimo fotografije iz Altice Arene. 

M&M Production Management
M&M Production Management
M&M Production Management
Apr17 web016
M&M Production Management

Više fotografija koje pokazuju dinamiku gradnje pozornice pogledajte u “Eurovizijskom dnevniku” tima koji ju je izgradio.

Komentara 7

  1. Svida mi se koncept. Za razliku od zadnje 3 godine gdje su mi pozornice bile nekako previse zatvorene, ova je prijateljski otvorena. 😊

  2. U ovom “krugu” kako kod pozornica gdje stoje ima ista svjetla kao 2017. Iz Kijeva odmah mi je to upalo u oci.

  3. Neki se žale da Portugalci bez LED ekrana zapravo imaju za cilj ujednačiti nastupe između zemalja s manjim i većim budžetom za nastup, a zapravo će postići upravo suprotan efekt jer sa silnom vatrom i ostalim mogućnostima će se još više vidjeti tek ta razlika tko ima love, a tko ne.

  4. Ovo me podsjeća na izgled pozornice dječijeg eurosonga iz 2015 godine. Radujem se da vidim pozornicu u akciji.

Odgovori