Pogledajte kako zvuči Frankina pjesma kada ju zasvira Alexander Rybak

Podijeli na Facebook Twitter

Pobjednik Eurosonga 2009. i ovogodišnji predstavnik Norveške na Eurosongu Alexander Rybak odlučio je ponovno iznenaditi svoje obožavatelje. Iako je poznat po tome što na svom kanalu na YouTubeu postavlja violinske obrade eurovizijskih pjesama, ovaj put se odlučio napraviti jedan miks.

U videu koji slijedi poslušajte kako, između ostalih, zvuči Frankina pjesma Crazy, s kojom će nastupati pod rednim brojem 12 u prvom polufinalu 8. svibnja, obogaćena violinskom izvedbom bivšeg pobjednika najvećeg europskog glazbenog natjecanja.

Pored ovogodišnje hrvatske pjesme za Eurosong, čut ćete kako je Rybak osvježio i pjesme predstavnice Nizozemske, Portugala, Francuske i Australije.

Inače, Alexander Rybak će sa svojom pjesmom That’s How You Write A Song otvoriti drugo polufinale koje je na rasporedu 10. svibnja.

Komentara 6

 1. Njemu nista drugo i ne preostaje nego da obradjuje tudje pesme posto sa svojom nece ni u finale moci! Od onakve pobednickebpesme, srozao se na ovaj pesmuljak! Strasno!

 2. Svi spavaju pa evo nekh zanimljivosti koje vas možda razbude:
  Čitatelji Eurosong.hr portala u 4 dijela projekta “Razmišljam naglas” ocijenili su
  ove pjesme najvećim postotnim udjelom odgovora 5 (Jako mi se sviđa)- od 20 ponuđenih pjesama ove su izabrane kao najbolje te ocjenjene s peticom-
  _______________
  Njemačka-37%
  Cipar-39%
  Izrael-42%
  Francuska-54%
  Bugarska-65%
  _______________

Odgovori