Pogledajte natjecatelje “Unser Lied für Lissabon”

Podijeli na Facebook Twitter
eurovision.de

Danas ujutro, njemačka televizija ARD objavila je imena šestero kandidata za predstavljanje Njemačke na Eurosongu 2018. Tijekom proteklih nekoliko mjeseci 4000 kandidata prijavilo se za Unser Lied für Lissabon, nakon čega je 100-člani Europa Panel i 20-člani stručni žiri izabrao ove kandidate za Berlin:

 • Xavier Darcy;
 • Ivy Quainoo;
 • Ryk;
 • Michael Schulte;
 • Natia Todua;
 • voXXclub.

– Zahvaljujem se svim kandidatima i čestitke odabranima! Oni su odabrani nakon više razina procesa od strane međunarodnog žirija i 100 ljudi koji predstavljaju fanove Eurosonga. Sada se pronašli šestero natjecatelja koji obećavaju raznolikost i uzbudljivi dio eurovizijskog preliminarnog odabira. Sada je vrijeme da pronađemo pravu pjesmu za Lisabon – izjavio je urednik ARD-ovog Zabavnog programa Thomas Schreiber, koji je obećao da će Eurosong 2019. dovesti u Njemačku.

Sada je na redu iduća faza natjecanja u kojoj će ARD za svoje natjecatelje organizirati skladateljski kamp. U njemu će sudjelovati i 15 međunarodno priznatih producenata i skladatelja koji će u suradnji s natjecateljima napisati pjesme za Eurosong. Bazirano na tom materijalu, bit će odlučeno koji će natjecatelj dobiti koju pjesmu i kakva će biti scenografija.

Podsjetimo, Unser Lied für Lissabon će se održati 22. veljače u Berlinu, a ulaznice će krenuti u prodaju sredinom siječnja.

Komentara 19

 1. Ne mogu vjerovati da je Levina 16., Hovig 15. Drago mi je zbog Dihaj, a Mans prenisko… Ukrajina je isto, po meni neočekivano, dosta visoko. Top 10 bi mogao biti jako iznenađujuć! @escfan MIislim da će i tako nekako izgledati TOP 10.

 2. @thetdchronicler Haha, gle stvarno kako se poklopilo 😀
  Po mom mišljenju, Top10 će biti (ne nužno i ovim redom):
  Sergey Lazarev, Jessy Matador, Sunstroke Project, Francesco Gabbani, Robin Bengtsson, Salvador Sobral, Kristian Kostov, Blanche, Emmelie de Forest i Ilinca ft. Alex Florea … Živi bili pa vidjeli 🙂

 3. Australci nastupali 14. u finalu i 14. su u Top 50 😂😂😂

 4. Neka mi netko objasni što Manel radi na 12. mjestu!? Majko mila, pa tko to još sluša -.- … Drago mi je zbog Levine, Mans je prenisko nažalost, uh jedva čekam sutra 😀

 5. I dalje ovo jako blijedo i još uvijek nemam neka viša očekivanja. Za neko konačno mišljenje, se pjesme ipak moraju da se sačekaju.

 6. … ali prije svega im Švabe (il strani autori) moraju sklepati dobre pjesme… đaba i dobar glas ako je pjesma nikakva …

Odgovori