Pogledajte Rokov nastup na Enteru Zagreb

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Damjan Fiket

Tijekom ovog tjedna, u kojem je obišao i Beoviziju 2019 i nekolicinu jutarnjih programa u Srbiji, hrvatski predstavnik Roko gostovao je na radijskoj stanici Enter Zagreb. U Mashupu Tjedna, Roko je u jednom kolopletu obradio Let Me Love You (DJ Snake i Justin Bieber), Attention (Charlie Puth), Runnin’ (Naughty Boy ft. Beyonce), Too Good at Goodbyes (Sam Smith), Rockabye (Clean Bandit ft. Anne Marie i Sean Paul) i Titanium (David Guetta ft. Sia), a našao je i vrijeme da ubaci The Dream.

Kako je sve to zazvučalo, poslušajte u nastavku.

Komentara 18

 1. Hrvatska verzija… klavir i nikakvi anđeli i krila… samo osjećaj i to će biti dobitna kombinacija!

 2. Hrvatska verzija dira u dušu! Uz pjevanje na hrvatskom i male promjene aranžmana refrena, čuda će se desiti jer će svatko tko sada pljuje početi sliniti za pjesmom. Nadam se da će naša ekipa donijeti prave odluke!

 3. @onlylove
  Ma on mi se nekako pati dok pjeva sa onom engleskom verzijom, a sa hrvatskom verzijom se baš pronalazi u tekstu.. ne znam meni to na hrvatskom zvuči UFF. Još pogotovo taj video sa klavirom. Baš prekranso.

 4. @manuela Istina, zbog toga volim Roka, njegove izvedbe na hrvatskom u Pinkovim zvezdicama i Zvijezdama su me ostavile bez daha. Mislim, super on pjeva i na engleskom, ali nekako mi to nije to, fali emocije. Ovo je jedna potpuno drugačija dimenzija.

 5. Hrvatska verzija je puno bolja i prikladnija, a ne ona deračina izlizanih riječi na engleskom. Totalno besmisleni repetitivni tekst. Tekst na hrvatskom je barem smislen i ne toliko repetitivan. Al sumnjam da će se išta promijeniti. Mislim da Jacques ne bi tek tako odustao od Masona, iako ne vidim zašto ne bi. Ako je imao jednu pobjedu i super tekst, ne znači da će uvijek imat. Isto tako i sa onim tzv. modnim kreatorom i krilima. Užas.

 6. @manuela Ajme, ovo je predobro. I predivno zvuči kad s prvim refrenom krene laganije, a ne odmah svom snagom. Bilo bi super kad bi se odlučili za ovu verziju.

 7. @eurovisionaddict
  daa, znači ja sam se naježilaaa, baš pjeva sa emocijom hrvatsku verziju…
  inače komentirao je jučer Žak, za tu TV prvu u Srbiji da nisu još odlučili sa kojom verzijom idu..
  tako da se nadam da ima nadeeee

Odgovori