Pogledajte spot za “Wake Up”

Podijeli na Facebook Twitter

Danas u jutarnjim satima, ovogodišnji belgijski predstavnik Eliot službeno je predstavio pjesmu Wake Up i pripadajući joj videospot. Za režiju spota pobrinuo se Jef Boes.

Tijekom njegove audicije za The Voice Belgique, Eliota je uočio Pierre Dumoulin, koji je prije dvije godine imao priliku biti na Eurosongu, i to kao autor pjesme City Lights (četvrto mjesto).

– Pierre me pozvao kod sebe doma u Liègeu. Rekao sam mu svoju pozadinu i očekivanja. O prvoj gitari koju sam dobio u dobi od sedam godina, o dvije godine solfeggija, o svojoj strasti za anglosaksonskim popom i melankoličnim pjesmama. Pierre me pozvao da poslušam demo pjesme koja će kasnije postati Wake Up i odmah sam se zakačio. Zajedno smo razgovarali o temi pjesme. Wake Up je poziv svim mladima da poboljšaju stanje u svijetu i mobiliziraju se za mir. Ovo je pozitivna poruka koju želimo proslijediti dalje – izjavio je Eliot za medije prije mjesec dana, kada je službeno predstavljen kao natjecatelj Belgije na Eurosongu 2019.

Podsjetimo, ždrijebom je odlučeno kako će Eliot nastupati u drugom dijelu prvog polufinala (14. svibnja).

Komentara 15

 1. Ja mislim da je ovo oke,solidno,ali pobjedu odnosi BIG 5 ili Rusija.Sve mi se vise cini kako bi Njemačka mogla pobjediti 😉

 2. Ja ovu pjesmu ne bih uspoređivao sa “City Lights”, nije joj ni do koljena. I Blanche i Sennek su imale bolje pjesme.

 3. Meni se ovo sviđa. Usporedio bih ga sa City Lights(ok ipak je City Lights savršenstvo). Ima nešto posebno u pjesmi što vas privlači i imam osjećaj da će nastup zaista pokazati raskoš ove pjesme.
  8/10

 4. Čuj pozvao ga k sebi da mu ˝napiše pjesmu˝ hahahaha, dobar izgovor dečki XD
  Pjesma je dosadnjikava…kao uvod u neku seriju. Srednja žalost. Koji vrag svi balade šalju.

 5. Jel to počinje Stranger things?? 😀
  al stvarno, cijela glazba me vuče na soundtrack te odlične Netflixove serije i zato palac gore od mene..
  Belgija će ponovno završiti u finalu, možda ću se nekim čudom ugurati u Top 10, no nešto više od toga (Top 5) je ravno čudu..

 6. Meni se sviđa, nije sad neki spektakl, ali je stvarno ok. Moderno, ugodno, tekst je dobar, sigurno jedna od boljih pjesama do sada.

 7. Kada sam poslušao isjecak meni je pjesma djelovala prilicno dosadno i smorno, ali kada sam poslusao cijelu pjesmu imam jako dobro misljenje o belgijskoj numeri ove godine. Pjesma sigurno nije potencijal za pobjedu, ali pruza jako lijepu atmosferu prilikom slušanja. Jedina mala zamjerka je u spotu. Nekako mislim da je spot mogao biti odrađen profesionalnije, u smislu pokreti kamere su mogli biti bolji

  MOJ TOP 5 ZA SADA:

  1. Španija🇪🇸
  2. Ujedinjeno Kraljevstvo🇬🇧
  3. Belgija🇧🇪
  4. Mađarska🇭🇺
  5. Slovenija🇸🇮

Odgovori