Poslušajte “If Love Was a Crime”

Podijeli na Facebook Twitter
junioreurovision.tv

Čak tjedan dana nakon sastanka šefova delegacija, napokon je objavljena pjesma If Love Was a Crime, s kojom će Poli Genova predstavljati Bugarsku na Eurosongu 2016. Pjesma koju je Poli napisala u suradnji sa skladateljskim triom Symphonics & REDFLY (Borislav Milanov, Sebastian Arman i Joachim Bo Persson), bit će izvedena na dva jezika (bugarski i engleski), a njezin instrumental krasit će i dio kojeg će na kavalu odsvirati Teodozij Spasov.

Podsjetimo, ovo je drugi Polin nastup na Eurosongu nakon neuspjeha u polufinalu 2011. godine u Düsseldorfu, te povratnički nastup Bugarske nakon pauze od dva izdanja.

Komentara 44

 1. Bravo Bugarska! A ti, mala Poli, ne znam da li je vece uzivanje slusati te ili gledati te 🙂 Kako bi rekao Toni Cetinski “Blago onom tko te ima, tko te ljubi…” 🙂 dakle, ove godine po prvi put glasam i za Bugarsku 🙂

 2. S nestrpljenjem sam čekao Polinu pjesmu i moram priznati da se isplatilo čekati! Ovo je genijalno! Već na prvo slušanje melodija i refren su mi ušli u uho, pjesma je zarazna, lako pamtljiva i sigurno je u mom Top 10, a s vremenom će možda dogurati i do Top 5 🙂 Bravo Bugarska, definitivno je vrijeme da uđete u finale 🙂

 3. Ovo nije dobra pjesma.Imitira Maltu i Australiju i ne bi trebala u finale.Njena pjesma iz 2011. je bila bolja za slušati.

 4. Odlična, zarazna 🙂 jooooj kad bi bar malo više na radiju puštali esc pisme 🙂 😉

 5. šta ja znam i onako je malo ovaj bjelorus weirdoo..tako da me ne bi čudilo da ga zaista vidimo kako leži gol na veelikoj sceni u Globenu haha

 6. @henry nije islo ni na youtube-u…sad tamo ide, tu još uvijek ne

  Pjesma je siguran finalist…..početak zaista pomalo sliči na maltu, ali nije to ništa strašno 😉

 7. Sasvim pristojno i dobro iako mi na prvu Na inat zvuci bolje. Mogu Bugari u finale pa zlatna sredina, s nevidjenim nastupom i vise.

 8. ovaj neće smjeti gol nastupati jer je to obiteljski show, a druga stvar nakon onog skandala sa golom voditeljicom iz 1985 EBU ne pada napamet mijenjati to pravilo

 9. Očekivao sam više, ali i dalje je ok catchy pop pjesmuljak. Ide u finale, a tamo će vjerojatno biti negdje u sredini.

 10. odlično i moderno…ulazak u finale ne bi trebao biti pod znakom pitanja….bolja je od večine pjesama u tom polufinalu, odmah ulazi u uho….

 11. Dobra ova mala, i ona iz armenije full zgodna…. pjesmi valja sam pocetak, prvih 30 sec- kao i kod malte prvih 10… slicne su… i onda krece poznati fail….pretpostavljam da bu uslo u finale….

 12. čitam upravo na wiwibloggsu kako će onaj bjelorus nastupad gol na sceni u Švedskoj zajedno sa vukovima haha, svašta.

 13. Pre svega zeleo bih da vas pozdravim , ja sam novi clan eurosong.hr zajednice 🙂
  Bugarska je odlicna ove godine , konacno je izasla iz onog ludila , konacno vrata velikog finala se i njima otvorila , dobrodosli ! 🙂

 14. Vrlo simpatična pesmica… melodijski ispunjena nekom posebnom energijom, pomalo otkačena ali zanimljiva.. to što stalno ponavlja, ne razumem baš ..to je valjda na bugarskom jeziku ..

  Ona se nije vokalno nešto posebno pretrgla, ..ali OK. Po meni ovo zaslužuje sigurno finale, a tamo kakve sreće budu imali .. neka bude. Bolja je od mnogih pesama u II pf.

  Manuela
  nema ni lika ni nalika na Australiju … ne znam šta si ti čula… sem ako te nije podsetio taj generisani veštački zvuk malo ..ali njega imaš u više pesama pa i u hrvatskoj. To se vidi da je mahom odrađeno na komjuteru… a ne uz orkestar , naprimer.

 15. kako bi se reklo ”winner alert”..svaka čast Bugarska baš moj đir mjuze haha def. ima moj glas u finalu.

Odgovori