Poslušajte Kobijevu “Home”

Podijeli na Facebook Twitter

Mjesec dana nakon pobjede na HaKokhav HaBa, izraelski predstavnik Kobi Marimi objavio je pjesmu Home, s kojom će braniti domaćine na Eurosongu 2019. Ovu osjećajnu baladu, koju su za Kobija napisali Ohad Shargai i Inbar Weitzman, za svog je predstavnika odabrala izraelska televizija KAN, a kako zvuči, saznajte u nastavku.

Tijekom iduća dva dana, kada će se u Tel Avivu održati sastanak šefova delegacija, domaćini će saznati pod kojim rednim brojem će nastupati u finalu.

Komentara 45

 1. Meni se Izrael jako sviđa ove godine 😊
  Mojih top 10:
  1.Švicarska
  2.Nizozemska
  3.Sjeverna Makedonija
  4.Italija
  5.Slovenija
  6.Malta
  7.Izrael
  8.Armenija
  9.Švedska
  10.Španjolska

 2. O Bože,kakvu sam samo krivu predodžbu imao o njemu.. s obzirom na facu pljunutog Borata grohotom sam se nasmijao kad sam čuo da ide s baladom, a ne nekom funky zezalicom koja bi savršeno odgovarala njegovim fizičkim predispozicijama..
  a kad sam otvorio pjesmu, ona me je oborila.. i tako na ovom prije dva-tri tjedna otpisanom eurosongu doživih još jednu pjesmu kod koje sam se naježio.. i tim gore za mene jer su pjesme na koje sam doživio wow efekt – balade..
  to se nije dogodilo nikada..
  ——————————-
  Dakle, moj trenutni poredak koji se konstantno mijenja budući da su nijanse između njih zgusnute ko kaša..
  1. Nizozemska
  2. Makedonija
  3. Izrael
  4. Italija
  5. Norveška
  6. Mađarska
  7. Island
  8. Cipar
  9. Švicarska
  10. Azerbajdžan

 3. E da…Litvu dodajem u top 10 koja će mi dijeliti mjesto s Talijanom.
  Mislila sam da će mi ovaj Eurosong biti najgori, ali ipak se izvukao. Meni uvjerljivo najgori ostaju 2007. i 2017.

 4. Pa nzm sta da mislim. Glas dobar, emocija najbolja, pesma ok, on jako odbojan, spot grozan…. dakle ništa, nemam volje da ga slušam drugi put…

 5. Interni izbori su mi previše sigurni u ispoljavanju glazbe, ali Kobi ima uvjerljivo najljepši glas na ovom Eurosongu. Baš mi se neopisivo sviđa njegov glas. Jak i emotivan.
  Mojih najdražih deset:
  1. Island
  2.Albanija
  3.Portugal
  4.Slovenija
  5.Gruzija
  6.Italija (bila sam toliko protiv, a sad ju obožavam :D, ali vjerojatno zato što je sad u sklopu eurovizijske konkurencije)
  7.Armenija
  8.Rumunjska
  9.Svicarska
  10.Irska
  …a one koje baš nikako ne volim su: Engleska, Španjolska, Češka, Crna Gora i Australija.

 6. Kako ja ne mogu smisleno rangirati pjesme navest ću samovone koje su mi se svidjele na prvu xD. To su: Armenija, Belgija, Cipar, Makedonija, Mađarska, Italija, Malta, Rusija, Srbija, Slovenija, Švedska, Švicarska, Nizozemska. E sad znam da je to skoro trećina pjesama, ali ne mogu ih rangirat pošteno xD.

 7. Imam pitanje za sve na forumu.Bi li Italija I Svicarska organizirale na stadionima ili u arenama jer Italija ima toliko fantasticnih stadiona.

 8. Mene ne bi začudilo da Portugal pobijedi(jedini problem mi je da ponovo ne organiziraju katastrofalan show), jer pjesma bi mogla biti efektna na sceni zaista.

 9. Moj top 10:
  1.Italija
  2.Svicarska
  3.Grcka
  4.Azerbajdzan
  5.Cipar
  6.Francuska
  7.Norveska
  8.Portugal
  9.Svedska
  10.Armenija

 10. Bilo bi fora napraviti anketu, tj eurosong prije eurosonga na eurosong.hr. Svaki komentator bi mogao ocijeniti 10 pjesama s ocijenama od 1-12 po eurovizijskom sistemu za koje smatra da su najbolje? Rezultate bi svatko ostavio u komentarima da sve bude transparentno a onda bi se ukupnim zbrojem doslo do favorita ove stranice za eurosong. Nije li zanimljiva ideja?

 11. @escfan Micek nemas na cemu. Ali zaista mi je John Lundvik na replay-u otkad sam prvi put cuo pjesmu. Doslovce se najezim slusajuci uzivo verziju koja je toliko miljama bolja od studijske verzije da me trnci prolaze. Zasigurno uz Izrael najljepsa pjesma ovogodisnjeg eurosonga i s punim pravom i sigurnoscu bih mogao reci i pobjednicka. Svim srcem ove godine navijam za Svedsku, i to je prvi put od 2012. Dalje nemam sto razmisljati, raditi skale s top 5 ili 10. Svedska je moja apsolutni favorit a nakon njih Izrael. Sve ostalo nije ni blizu ovim dvima pjesmama.

 12. Inace procitao sam clanak na Wiwibloggs, Island bi mogao biti diskvalifikovan😖

 13. moj top 10:
  1.Belgija 🇧🇪
  2.Svicarska 🇨🇭
  3.Cipar 🇨🇾
  4.Norveska 🇳🇴
  5.Italija 🇮🇹
  6.Slovenija 🇸🇮
  7.Malta 🇲🇹
  8. Ceska 🇨🇿
  9. Albanija 🇦🇱
  10.Svedska 🇸🇪

 14. Moj top 10
  1. Italija
  2. Armenija
  3. Nizozemska
  4. Belgija
  5. Njemačka
  6. Rusija
  7. Češka
  8. Švicarska
  9. Portugal
  10. Albanija

 15. Mislim da bi pjesma bolje zvucala na hebrejskom…

  Evo i mog topa 10

  1. Švedska
  2. Švicarska
  3. Norveška
  4. Izreal
  5. Rusija
  6. Malta
  7. Španjolska
  8. Nizozemska
  9. Cipar
  10. Belgija

 16. Konačno su objavljene sve pjesme ovogodišnjeg Eurosonga. Sto se tice pjesama ja sam jako zadovoljan. Naravno ovogodišnji Eurosong je mogao biti jos bolji da su pojedini izvođaci pobijedili u nacionalnim finalima (Aysat, Laura, Lorena…) . Iako ce se moj TOP10 mijenjati tokom vremena, ovo je neki moj TOP10 s tim da sam morao dvije zemlje cije mi se pjesme isto sviđaju izbaciti

  1. Holandija🇳🇱
  2. Španija🇪🇸
  3. Švedska🇸🇪
  4. Norveška🇳🇴
  5. Švicarska🇨🇭
  6. Rusija🇷🇺
  7. Belgija🇧🇪
  8. Kipar🇨🇾
  9. Malta🇲🇹
  10. Makedonija🇲🇰

  Smatram da je pobjednik nepredvidljiv. Zaista imao dosta zemalja koje mogu nazvati potencijalnim favoritima. Ovo su zemlje koje ja mogu vidjeti kao pobjednike ovogodišnjeg Eurosonga, ali to ne znaci da su mi njihove pjesme najdraze:

  -Holandija
  -Španija
  -Norveška
  -Rusija
  -Švedska
  -Francuska
  -Kipar
  -Portugal
  -Slovenija
  -Italija
  -Island
  – cak i Makedonija i Albanija

  Također ima još pjesama koje su super, ali koje ne mogu vidjeti kao pobjednika, a potencijal su za TOP5 ili TOP10 ili cak mogu ostvariti bolji rezultat od ovih nabrojanih. Hrvatska bi sa Babilonskom kulom sigurno bila među glavnim favoritima za pobjedu, šteta kao i za Rumuniju. Ja licno bih najviše volio da pobijedi Holandija, Spanija, Norveska ili Svedska s tim da prednost dajem Holandiji i Spaniji jer mi je nekako draza pomisao na Madrid i Amsterdam nego na Oslo i Stokholm ili koji vec svedski grad. Bilo bi odlicno za promjenu jer te dvije drzave nisu bile domacin ne znam koliko samo godina, ali imaju dostojne pjesme prije svega.

 17. Ovo je predivno! Uz Svedsku, jedina pjesma koja me osvojila na prvo slusanje. Moj drugi favorit! 😍😍😍😍

 18. No kako god, sad kad su sve karte na stolu, mogu reci da bi MARUV bila ozbiljan favorit za pobjedu. Steta za Ukrajinu…

 19. Meni je ovo daleko iznad svih pjesama ove godine! Israel pa onda 4 mjesta prazno, pa The Netherlands, Portugal, Belgium, Svedska i Cipar.

 20. Meni je ovo fantasticno! Melodija, rijeci, njegov glas i sam spot! Wow. Ja sam imao goosebumps kroz cijelu pjesmu! Meni je ovo favorit ove godine! Citam pa vidim nesto ljudi hejtuju pjesmu, totalno ne razumijem zasto! Meni je ovo fenomenalno, nekako mu zvuci “sveto”, haha. 🥰

Odgovori