Poslušajte kratki isječak pjesme “Replay”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: protothema.gr

Nakon što je tijekom jučerašnjeg dana u javnost procurila jedna od demo verzija pjesme Replay kojom će Tamta predstavljati Cipar na Eurosongu 2019., CyBC nije imala drugog izbora nego znatiželju fanova smiriti puštanjem kratkog isječka pjesme.

– U pitanju je jedna od prvih demo verzija snimljenih u Ateni dok se još uvijek razgovaralo o Tamtinom mogućem sudjelovanju. Žao nam je što je ova verzija procurila u javnost i uvjeravamo vas kako ne odaje pravi dojam pjesme Replay koju ćete čuti 5. ožujka. – navodi se u službenom priopćenju ciparske televizije.

Ipak, na kraju je fanovima otkriven kratki isječak pjesme u trajanju od 40 sekundi koji se, istini za volju, i ne razlikuje previše od prvobitne verzije.

Kao što ste vjerovatno i sami mogli zaključiti, pjesmu Replay potpisuje autorski tim koji je stajao i iza pjesme Fuego, a koja je Cipru donijela drugo mjesto u Lisabonu prošle godine.

Komentara 11

 1. Odlicna. Tamta’s coming to save the Eurovision!!! I ne gospodo moja,nije kao Fuego, samo sto je dance pop i zbog toga djeluje slicno. Top 5 guarantee a volio bi I da pobjedi. Bravo Cipar,Jos jednom ste dokazali svjetski produkt.

 2. Maaa jesu li to oni uzeli pjesmu od prošle godine, pa samo umjesto fuego stavili replay da se ponavlja u refrenu???
  Pa koliko moraš biti ne profesionalan da dvije godine zaredom šalješ istu pjesmu.
  To treba kazniti ispadanjem u polifinalu.

 3. Slučajno je izbačena cila verzija na youtube i sad je maknuta. Za sve zainteresirane- ovaj teaser vam je vjerno prikaza pjesmu. Takva je cijela.
  Ide generic refren i onda drop…
  Loše…

 4. Sviđa mi se početak, ali u nastavku mi se sve manje sviđa pjesma.

 5. Meni ovo zvuči plastično, pokušaj da naprave pjesmu po formuli koja će imitirati prošlogodišnju ne bi li ponovili prošlogodišnji uspjeh što je, iskreno po meni, pogrešan pristup.

 6. Ponovo jeftini fast food?
  Okej imat će i prigodan nastup, ali da budem iskren ne očekujem preveliki rezultat. Mogu se nadati finalu…

 7. sviđa mi se ali kako više replayam (heh) više mi zvuči na fuego 🙁 Ali ajde rekli su da će ponovno pratiti formulu od prošle godine
  Ne znam hoće li bolje proći od Elene koja je bila legendarna

Odgovori