Poslušajte novu verziju crnogorskog “Inja”

Podijeli na Facebook Twitter
standard.co.me

Pobjednik Montevizije i ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Eurosongu, Vanja Radovanović predstavio je novu, poboljšanu verziju pjesme Inje kojom će pokušati svojoj zemlji donijeti treće eurovizijsko finale. Radovanović koji potpisuje i glazbeni i tekstualni dio skladbe, surađivao je s Dušanom Alagićem i Božidarom Martinovićem, inače iskusnim producentskim i skladateljskim imenima u regiji, kako bi pjesma dobila novi aranžman.

Pored nove verzije, crnogorska nacionalna televizija se pobrinula da pjesma Inje dobije i videospot koji je sniman u nekoliko crnogorskih gradova poput Cetinja, Kotora, Ulcinja i Bara, a redatelj je Gojko Brkuljan.  Hoće li novi aranžman pomoći Crnoj Gori da se nakon dvije godine ponovno nađe u eurovizijskom finalu doznat ćemo 10. svibnja, kada je na rasporedu drugo polufinale ovogodišnjeg Eurosonga.

Komentara 9

 1. Moj stav o ovome, pesma je onako, samo refren mi se BAŠ sviđa, sve ostalo je bzv i dooosadno… Mozda je najveci problem sam momak, nema ni harizmu ni izgled, a cak i glas mu je bzv, prosečan.

 2. Ova pjesma posjeduje kvalitetu evergreen-a, bar za sve nas iz bivse Jugoslavije, zbilja se ne moze naci niti jedna mana pjesmi, jer u pitanju je prekrasna balada sa vrlo smislenim tekstom, e sad koliko je to zanimljivo Europskoj publici? Rekao bih ne mnogo.

 3. Spot oživio pjesmu ono stvarno 🙂 Volio bih da prođu u finale, vrijeme je da već jedanput sve ex-yu zemlje budu zajedno u finalu

 4. Meni se njihova ovogodišnja pjesma sviđa, kao gotovo svaka normalna koju pošalju 😀 no nisam siguran hoću li se svidjeti i europskom pučanstvu izvan Balkana ..
  a i još kad ih potrefi da nastupaju između Mađarske i recimo, Poljske.. onda su i službeno u shitu

 5. Pjesma je kvalitetna-i to je to.
  Nažalost nema “wow” efekt i milijun posto ostaje u polufinalu.
  Ne vidim razliku između stare i nove verzije.

Odgovori