Poslušajte novu verziju “Qami”

Podijeli na Facebook Twitter
haytun.com

Gotovo tjedan i pol dana nakon sastanka šefova eurovizijskih delegacija u Lisabonu, armenska televizija ARMTV napokon je objavila novu verziju svoje pjesme. Gotovo mjesec dana trebalo je Sevaku Khanagyanu da snimi i objavi novu verziju pjesme Qami, s kojom je pobijedio u finalu Depi Evratesila. Kako zvuči, pogledajte u nastavku.

Pjesma

Podsjetimo, Armenija će nastupati u drugom dijelu prvog polufinala Eurosonga 2018. Službeni redoslijed nastupa bit će objavljen početkom travnja.

Komentara 16

 1. @pabloncrnich Meni se Artsvik sviđala, pjesma je bila mistična, predobra i scenski nastup je bio jedan od najboljih prošle godine. I vokalno je bila zvučala još bolje nego studio verzija pjesme.

 2. @tdlrhd Da li si ti svjestan sto govoris? Arstvik je uz onu grupu iz 2015., najgora predstavnica Armenije ikada na eurosongu. Po mom osobnom misljenju zavrsila je i previsoko, a nije uopce trebala vidjeti finala….

 3. Ovo je zaista izvrsna pjesma da to nije normalno. Upravo mi se popela iz kategorije nebitnih u kategoriju bitnijih, dok ce hoj za kategoriju najdrazih trebati sto valjda vremena sto ostaloga. 😊

 4. Ako postoji pravda ovo bi trebalo završiti gore nego Artsvik. Prošle godine je bila opljačkana i ako ovaj klempavi lik iz filma 300 bude završio na boljem mjestu nego ona, onda stvarno više ne mogu vjerovati gdje ovo natjecanje ide.
  JUSTICE FOR ARTSVIK

 5. Vrlo zanimljiv jezik. Harizma izvodjaca i ekspresija emocije na sceni. Pjesma upakovana na prilicno pristojan nacin. Zbog svega, trenutno u mojih top 5.

 6. Definitivno moj favorit ove godine. Nema znacajnih promena, kao i pre pesma ne ostavlja prejak utisak dok ne zagrmi uzivo. Posle dve godine Jermenija u mojih prvih 10 a ne poslednjih 10.
  Jako me raduje ovaj esc jer godinama u nazad nisam mogao da izaberem 10 pesma koje baš volim, a sad mi je teško da ih poređam. 😁 💙

 7. da se mene pita ovo ne bi islo u finale. da su u drugom polufinalu mozda ali u prvom ima puno boljih pjesama koje vise zasluzuju

 8. Gotovo da i nema razlike, u instrumentalu dodani neki elementi i to je to. Ipak, Armenija mi je u top 10.

 9. Mislio sam da konačne verzije moraju biti objavljene javnosti već 14.3.
  Odlično-to znači da nas možda i Franka iznenadi ovih dana s novom verzijom (tko zna..možda.)
  Što se tiče Armenije-ova verzija mi je slušljivija i ugodnija uhu-ali definitivno mi je bolja prva verzija koja je sadržavala snagu,emocije- ova mi je slabašna.

Odgovori