Poslušajte pjesme “Montevizije 2019.”

Podijeli na Facebook Twitter

Tjedan dana prije održavanja, crnogorska televizija RTCG objavila je pjesme koje ćemo čuti na Monteviziji 2019. Također, crnogorska delegacija pripremila je iznenađenja, no više o tome u nastavku.

Pjesme

 1. D-Moll Band – Heaven
 2. Andrea Demirović – Ja sam ti san
 3. Monika Knezović – Nepogrješiva 
 4. Ivana Popović Martinović – Nevinost
 5. Nina Petković – Uzmi ili ostavi

Tko će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu 2019.?

 • D-Moll Band – Heaven (33%)
 • Andrea Demirović – Ja sam ti san (46%)
 • Monika Knezović – Nepogrješivo (6%)
 • Ivana Popović Martinović – Nevinost  (8%)
 • Nina Petković – Uzmi ili ostavi (6%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sretni glasač osvaja put!

Kako bi potaknuli gledatelje da u što većoj mjeri glasuju, organizatori Montevizije 2019. odlučili su se za zanimljivu nagradnu igru.

Kako je objasnio urednik Montevizije Ivan Maksimović, glasanjem za svog favorita putem SMS-a (cijena: 0,60 €) potvrđuje se sudjelovanje u nagradnoj igri. Svaki glasač kao povratnu informaciju dobit će posebni kod, a osoba čiji se kod izvuče, dobit će petodnevni put u Tel Aviv za dvije osobe.

Rukovoditelj produkcije RTCG-a Dragan Tomašević izjavio je kako je “scenografiju za pamćenje” dao napraviti Vlado Klisić, dok je jedan od članova organizatorskog tima Eurosonga 2008. u Beogradu Darko Kamarit dobio posao režiranja.

– To je prvi projekt novih reportažnih kola. Prijenos se radi s 13 kamera, iz tri studija – jednog televizijskog i dva radijska. To je nešto novo što pripremamo i na najvišem nivou – izjavio je rukovoditelj sektora tehnike Dejan Vujović, koji je najavio i emitiranje Montevizije u HD-rezoluciji.

Komentara 22

 1. Pa ja bih ovdje glasao npr. za ovaj D-Moll.

  Ova Andrea, ovo… Ljudi, stvarno je l vi mislite da je ovo dobro?

 2. Meni ovo nije a ma baš za ništa… zanima me dali i jedan od izvođača stvarno misli sa tom svojom pjesmom osvojiti Evropu i pobijediti ESC?!?

 3. Nakon dugog dana slušnja pjesama na repeat, Heaven i Ja Sam Ti San su mi favoriti
  Ovaj bend mi je tako iznenađenje da ne mogu opisati! Koja god pjesma od ove dvije pobijedi bit ću sretan 🙂 Bravo Crnogorci!

 4. Jako lose. Nijednu pjesmu nisam mogao poslušat niti do pola. Heaven je najmnanje zlo, ali daleko od nečeg dobrog.

 5. Bas kako je @arcticmonkey napisao, nema buducnosti izvan Crne Gore. Meni je svaka ova pjesma bez identiteta. Samo pokusaji neke prepoznatljivosti. Andrea je od svih najvise za ESC pa neka ona i pobijedi i to najvise zbog toga da bude sto manje dosadnih ovogodisnjih eurovizijskih pjesama.

 6. @iner-esc Njihova objava na Instagramu nije srpska verzije pjesme Heaven, nego cover pjesme Srbije i Crne Gore sa Evrosonga 2005.
  No, pjesma “Ti” će isto biti objavljena, ali na Evrosong će ići engleska verzija u slučaju pobjede.

 7. Ipak ima. Na instagram profilu benda se nalazi njihov cover crnogorske verzije i tekst je odličan. 👌

 8. Ne znam ima li D-Mol crnogorsku verziju pjesme Heaven, jer je prvobitno njihova pjesma nosila naziv “Ti”?

 9. Aaah ove pesme bukvalno nemaju buducnost van same CG. Nisu nekvalitetne ali nisu ni za velike stvari…
  Ovaj bend… fenomenalni glasovi, zanimljiv spoj i stil pevanja ali pesma prazna i pogresna.
  Takođe ova Ivana Popović ima super glas i stil ali pesma nema snagu i ne kupuje. Početak mi se dosta sviđa posle slabo… Ostale kao da nisam ni preslusao… 🤔 Nekako jednolična i dosadna ponuda?

 10. Pjesme su kilometrima lošije od njihove prošlogodišnje predstavnice. Tako da ne vidim kako se neka od ovih može plasirati u finale, ako to nije uspjelo Vanji. Od ponuđenih na ESC sceni mogu vidjeti tek pjesme ”Heaven” i ”Nevinost”. Prva pjesma zvuči kao da je skladana za Eurosong 2006., a ne 2019., no vokali u toj pjesmi rasturaju i dižu pjesmu na neki veći level, ali opet, po meni, nedovoljnim za prolazak u finale. Pjesma ”Nevinost” mi isto zvuči kao neki pokušaj sa Beovizije prije 10 godina, ali ima finu melodiju koja bi i danas, uz neki minimalni scenski nastup, mogla proći. Ipak fali mi neki jači crescendo u samoj skladbi. Kad bi se mene pitalo, neke od ove dvije pjesme bi trebale put Izraela, ali obje sa vrlo malim šansama za finale. Ne bi davao prednost niti jednoj od ove dvije pjesme jer imaju obje mane, ali i neke pluseve.

 11. Od ponuđenih najbolju pjesmu ima D-mall band, ako su pametni njih će poslat u Tel Aviv.
  Drugi izbor Andrea, ali mislim da ima tip pjesme koja bi puno bolje zvučala na engleskom! ;)))

 12. D-Moll Band, definitivno. Njih jedino mogu zamisliti u finalu Eurosonga. Samo neka još malo porade na svojem izgovoru engleskog.

 13. Veliki napredak u odnosu na proslu godinu! Heaven je super pjesma, mada mi fali neka jacina u refrenu. I Andrea ima finu catchy pjesmicu, mogla bi fino proci na ESC. Ovo ostalo i nije me se nesto dojmilo. Od Nine sam puno vise ocekivao!

 14. Ne znam, meni pjesme i nisu nešto. Prošlogodišnji izbor je bio puno bolji. Ove pjesme na maternjem mi se ne sviđaju, jedino pjesma od ovog benda je dostojna Eurosonga, ali ne vjerujem da bi mogla proći u finale. Mislio sam da je njihova dosta jača.

 15. Heaven – super balada bio sam skeptičan oko ovog benda ali wow iznenadili su me
  Ja Sam Ti San – OMG BOP the gays would go wild for this, mogao bih vidjeti ovo na pozornici u Tel Avivu
  Nepogrješivo – Sviđa mi se tempto, etno elementi u bridgeu i njen glas, pjesma je moderna ali taj refren bi mogao biti malo bolji
  Nevinost – Rock Balada koja malo ima više nečeg nego prva, baš je dobra i sviđa mi se refren i melodija poslije njega a poruka iako je cheesy je uglavnom dobra
  Uzmi ili Ostavi – Huh imao sam totalno drugačija očekivanja, dobra soft rock pjesma njen glas je super

  Inače dobre selekcija pjesama, favorit mi je Andrea Demirović, kraljica <3

Odgovori