Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Potvrđeno – Madonna nastupa u finalu Eurosonga 2019.

  2 min za čitanje   13 komentara

Ono što se špekuliralo proteklih nekoliko mjeseci, potvrđeno je danas. Grupacija Live Nation, koja se bavi organizacijom velikih koncertnih spektakla, objavila je kako je postignut dogovor između izraelske televizije KAN i menadžmenta američke pjevačice Madonne oko njezinog nastupa u finalu Eurosonga 2019.! Prema pisanju nekolicine novinskih portala, ideju o nastupu kao interval act pokrenula je sama 60-godišnja pjevačica. Za izvedbu dviju pjesama dobit će oko 1,345 milijuna eura (oko 10 milijuna kuna), a njezin nastup financirat će izraelsko-kanadski milijarder Sylvan Adams.

– Vjerujem kako će njezino sudjelovanje na ovom događanju donijeti veliki uspjeh Eurosongu i brendiranju Izraela u svijetu – izjavio je Adams povodom potvrde njezinog nastupa u Tel Avivu.

Prema informacijama grupacije Live Nation, koja inače organizira Madonnine koncerte, pjevačica će doći u Tel Aviv četiri dana prije finala, zajedno s ekipom od čak 60-tak članova.

Adams već donio Giro d’Italia u Izrael

Protekli mjesec Adams, koji je još prošle godine financirao i ishodovao dolazak biciklističke utrke Giro d’Italia u Izrael, gostovao je na konferenciji INTV-a u Jeruzalemu. Kako tvrdi, sebe vidi kao neslužbenog izraelskog ambasadora u svijetu zabave.

– Ovo je izvanredan način kako da podignemo turizam u Izraelu. I mislim da ako dovedemo što više ljudi kod nas, više će ljudi vidjeti našu prirodu, pravu ljepotu naše zemlje i naše ljude, i slobodu, otvorenost, toleranciji i sigurnosti naše zemlje – izjavio je protekli mjesec Adams.

Nadalje, prema neslužbenim informacijama koje donosi Jerusalem Post, KAN je trenutno u pregovorima s još dvije velike svjetske zvijezde, no njihova imena još nisu poznata.

0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava13

  1. YuGAYslavia — 10. travnja 2019. u 10:24

    Nije Madonna dzabe kraljica popa – dio je pop i lgbt kulture kao i Eurosong, stoga mislim da je ovo odlican spoj. Takodjer, dame i gospodo, ovo vam je i uvod Amerike u sudjelovanje na ESC u nekim od narednih godina, tako je pocelo i sa Australijom. Iskreno volio bih vidjeti jos Novi Zeland, Kanadu i Ameriku na natjecanju jer te su drzave dio europske civilizacije koje imaju i dan danas neraskidive i jake veze sa Europom u svakom smislu.

  2. quicksilver — 9. travnja 2019. u 18:33

    Pobjednik ima da ostane u njenoj sjeni, sve oči će biti uprte u nju i u ono šta će da ona da uradi. ESC jeste veliko takmičenje ali mislim da nije dobar potez dovesti madonu. Ovo će samo njoj da ide na ruku, zarad lične promocije, ostali takmičari neće biti primjećeni :/

  3. L'essenziale — 9. travnja 2019. u 10:45

    Nisam oduševljen. Izraelci ovo iz nekog razloga, njima poznatog forsiraju. Madonnu je pregazilo vrijeme, postoji puno više mlađih, zabavnijih, trenutno poznatijih izvođača koji bi mogli upotpuniti interval act. Ubit će atmosferu. Justin Timberlake mi je bio pun pogodak u Stockholmu.

  4. Mario — 9. travnja 2019. u 10:41

    Hehe sad će ona svima kao ukrasti show 😉

  5. Matija — 9. travnja 2019. u 08:37

    Čista glupost.

  6. Tristan — 9. travnja 2019. u 01:55

    Eurosong je sam po sebi popularan show i mislim da je moglo proc i bez madonne. Sta nema u Izraelu domacih pjevaca? Xd

  7. Arctic Monkey — 8. travnja 2019. u 23:29

    Evo da se prikljucim, od kako su pocele price da ce ona mozda nastupati ja sam bio ravnodusan. Ne stvarno, ja u svom okruzenju ne poznajem nikoga ko jos uvek slusa Madonu i prati njen rad… Msm svaka cast na karijeri ali ja jedva cekam nastupe nekih zemalja, a tokom njenog taman stignem do toaleta i da napravim kokice.

  8. SwedenEurovisionFan — 8. travnja 2019. u 22:12

    Ajde drago mi je da sam u većini kojoj se ne sviđa njezino zvanje na Eurosong 🙂

  9. Eurovisionfan — 8. travnja 2019. u 21:29

    Meni je bilo i svejedno. Za te pare su mogli pozvati nekog aktuelnijeg pjevaca. Luis Fonci, Taylor Swift…

  10. wecouldbethesame — 8. travnja 2019. u 21:10

    Problem je što će njezino pojavljivanje zasjeniti pobjednika, jer će svi pričati samo o njoj. Inače meni nije bitno, ionako nakon zadnje pjesme s velikim nestrpljenjem čekam glasovanje.

  11. JUST SOME RANDOM DUDE — 8. travnja 2019. u 20:49

    Sjećam se kad se spekuliralo o tome, mislio sam šala žešća, a ono stvarno, haha.
    BTW još 2 zvijezde?!, tko li? a možda ih neće ni biti na kraju, vidjet ćemo
    Ako ništa, bit će super show, u to ne sumnjam.

  12. esc crazy — 8. travnja 2019. u 20:13

    Nitko ovo nije tražio ?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?