Potvrđeno – Madonna nastupa u finalu Eurosonga 2019.

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Christie Goodwin

Ono što se špekuliralo proteklih nekoliko mjeseci, potvrđeno je danas. Grupacija Live Nation, koja se bavi organizacijom velikih koncertnih spektakla, objavila je kako je postignut dogovor između izraelske televizije KAN i menadžmenta američke pjevačice Madonne oko njezinog nastupa u finalu Eurosonga 2019.! Prema pisanju nekolicine novinskih portala, ideju o nastupu kao interval act pokrenula je sama 60-godišnja pjevačica. Za izvedbu dviju pjesama dobit će oko 1,345 milijuna eura (oko 10 milijuna kuna), a njezin nastup financirat će izraelsko-kanadski milijarder Sylvan Adams.

– Vjerujem kako će njezino sudjelovanje na ovom događanju donijeti veliki uspjeh Eurosongu i brendiranju Izraela u svijetu – izjavio je Adams povodom potvrde njezinog nastupa u Tel Avivu.

Prema informacijama grupacije Live Nation, koja inače organizira Madonnine koncerte, pjevačica će doći u Tel Aviv četiri dana prije finala, zajedno s ekipom od čak 60-tak članova.

Adams već donio Giro d’Italia u Izrael

Protekli mjesec Adams, koji je još prošle godine financirao i ishodovao dolazak biciklističke utrke Giro d’Italia u Izrael, gostovao je na konferenciji INTV-a u Jeruzalemu. Kako tvrdi, sebe vidi kao neslužbenog izraelskog ambasadora u svijetu zabave.

– Ovo je izvanredan način kako da podignemo turizam u Izraelu. I mislim da ako dovedemo što više ljudi kod nas, više će ljudi vidjeti našu prirodu, pravu ljepotu naše zemlje i naše ljude, i slobodu, otvorenost, toleranciji i sigurnosti naše zemlje – izjavio je protekli mjesec Adams.

Nadalje, prema neslužbenim informacijama koje donosi Jerusalem Post, KAN je trenutno u pregovorima s još dvije velike svjetske zvijezde, no njihova imena još nisu poznata.

Komentara 13

  1. Nije Madonna dzabe kraljica popa – dio je pop i lgbt kulture kao i Eurosong, stoga mislim da je ovo odlican spoj. Takodjer, dame i gospodo, ovo vam je i uvod Amerike u sudjelovanje na ESC u nekim od narednih godina, tako je pocelo i sa Australijom. Iskreno volio bih vidjeti jos Novi Zeland, Kanadu i Ameriku na natjecanju jer te su drzave dio europske civilizacije koje imaju i dan danas neraskidive i jake veze sa Europom u svakom smislu.

  2. Pobjednik ima da ostane u njenoj sjeni, sve oči će biti uprte u nju i u ono šta će da ona da uradi. ESC jeste veliko takmičenje ali mislim da nije dobar potez dovesti madonu. Ovo će samo njoj da ide na ruku, zarad lične promocije, ostali takmičari neće biti primjećeni :/

  3. Nisam oduševljen. Izraelci ovo iz nekog razloga, njima poznatog forsiraju. Madonnu je pregazilo vrijeme, postoji puno više mlađih, zabavnijih, trenutno poznatijih izvođača koji bi mogli upotpuniti interval act. Ubit će atmosferu. Justin Timberlake mi je bio pun pogodak u Stockholmu.

  4. Eurosong je sam po sebi popularan show i mislim da je moglo proc i bez madonne. Sta nema u Izraelu domacih pjevaca? Xd

  5. Evo da se prikljucim, od kako su pocele price da ce ona mozda nastupati ja sam bio ravnodusan. Ne stvarno, ja u svom okruzenju ne poznajem nikoga ko jos uvek slusa Madonu i prati njen rad… Msm svaka cast na karijeri ali ja jedva cekam nastupe nekih zemalja, a tokom njenog taman stignem do toaleta i da napravim kokice.

  6. Problem je što će njezino pojavljivanje zasjeniti pobjednika, jer će svi pričati samo o njoj. Inače meni nije bitno, ionako nakon zadnje pjesme s velikim nestrpljenjem čekam glasovanje.

  7. Sjećam se kad se spekuliralo o tome, mislio sam šala žešća, a ono stvarno, haha.
    BTW još 2 zvijezde?!, tko li? a možda ih neće ni biti na kraju, vidjet ćemo
    Ako ništa, bit će super show, u to ne sumnjam.

Odgovori