Potvrđeno – O’G3NE predstavnice Nizozemske

Podijeli na Facebook Twitter
songfestival.be

Ono o čemu se razgovaralo još od protekle godine, danas se ostvarilo. Nizozemska televizija AVROTROS objavila je kako će u Kijev kao nizozemske predstavnice otputovati trio O’G3NE! 

– Proteklih nekoliko godina radili smo s iskusnim izvođačima koji su ostvarili velike uspjehe. To nam je omogućilo da smo opet među velikim igračima na natjecanju. Ova linija nastavlja se s O’G3NE. Cure su favoriti za predstavljanje Nizozemske među fanovima i gledateljima i to smo dokazali. Njihovi fanovi s preko 100 tisuća sljedbenika na Facebooku Twitteru i milijuni pregleda na YouTubeu pokazuju da ljudi cijene trio. Uvjereni smo da će Europa biti impresionirana s glasovima triju sestara – izjavio je ravnatelj AVROTROS-a Eric van Stade.

– Fantastično je da ćemo sudjelovati na Eurosongu 10 godina nakon što smo predstavljale Nizozemsku na Dječjem Eurosongu. Ponosne smo što nam je AVROTROS ukazao povjerenje za ovu avanturu. Nakon Dječjeg Eurosonga i The Voicea, ovo je novi vrhunac naše karijere. i učinit ćemo Nizozemsku ponosnom – izjavile su sestre Lisa, Amy i Shelley Vol, koje čine ovaj trio.

U idućih nekoliko mjeseci AVROTROS i O’G3NE će zajedno djelovati u odabiru pjesme i stvaranju nastupa za Eurosong 2017. u Ukrajini.

Kao što je prije spomenuto, sestre su sudjelovale na Dječjem Eurosongu 2007. gdje su završile na 11. mjesto. Nakon koje godine zatišja prijavile su se za petu sezonu The Voicea, gdje su pod mentorstvom Marca Borsata došle do pobjede. Iako su im nizozemski mediji najavljivali veliku karijeru, djevojke još uvijek nisu iskoristile taj potencijal. U karticama ispod ove vijesti možete pogledati neke njihove nastupe.

Nizozemska 2017. – forum

Komentara 6

  1. Pogledao sam njihove sve nastupe iz Voicea i par videozapisa s pjesmama napravljenih samo za njih.

    Imaju stvarno glas, ali to je toliko što one rade već viđeno pa ni ne čudi da nisu bog zna kakvu karijeru ostvarile u Nizozemskoj.

    Čak mi nisu nešto ni po izgledu pamtljive i stvarno će im trebati najbolja pjesma do sada jer ovo što su dosad pjevale ne vodi k dobrom plasmanu na Eurosongu.

  2. Obožavam ovaj naš mentalitet, svi su analitičari za sve, naročito vojni i politikološki. Znači zadnji sajt na kojem sam očekivao ratna predviđanja je ovaj ??? blago nama, očekujem vas u prvim vojnim redovima. Inače, Holandija je napravila sjajan izbor ☺

Odgovori