Pozdrav svijetu: “Dora, Dora i još malo Dore”

Podijeli na Facebook Twitter
Eurosong.Hr / Filip Vale

Iako je Dora 2019. okončana prošlog tjedna, dojmovi se tek sad polako slažu. Pobjednička pjesma The Dream,  Rokov nastup i pobjeda u Opatiji glavna su tema i našeg ovotjednog eurovizijskog podcasta “Pozdrav svijetu”.

U ovoj epizodi Leon i Ivan I. prepričavaju svoje dojmove iz Opatije – o sudionicima, o rezultatima i o pobjedniku. Također, naši komentatori su nakon Dore kratko razgovarali s hrvatskim predstavnikom na Eurosongu 2019., a što im je sve otkrio doznat ćete ukoliko poslušate desetu epizodu podcasta “Pozdrav svijetu”.

No, Dora i Rokov trijumf nisu sve o čemu se govorilo o ovom nastavku jedinog eurovizijskog podcasta na hrvatskom jeziku. Pored Hrvatske, tema su bile i pjesme koje su za Eurosong odabrane proteklog vikenda, ali i najava svega onog što nas čeka ovog s posebnim osvrtom na Ukrajinu koja večeras bira svoje predstavnike u Tel Avivu.

Kao i uvijek, i vas pozivamo da u komentarima podijelite svoja mišljenja o ovotjednom nastavku i pomognete u kreiranju novih epizoda Pozdrava svijetu.

 

Odgovori