Pozdrav svijetu: “Imamo konkluzivnog voditelja”

Podijeli na Facebook Twitter
eurosong.hr

Za kraj radnog tjedna donosimo vam novu epizodu prvog eurovizijskog podcasta na hrvatskom jeziku – “Pozdrav svijetu”. Naš dobro uigrani tandem Leon i Ivan. I. ovog puta su u komentiranju izabranih pjesama imali novu gošću Teu.

Ovog puta su komentirali i ocjenjivali pjesme koje će predstavljati Grčku, Španjolsku, Švicarsku, Belgiju, Azerbajdžan i Maltu. Saznajte kome su dali Hvala ne, kome Maybe, a tko je to zavredio ocjenu Fuego i zašto je jedan od voditelja konkluzivan. Pozivamo vas da se u komentarima ispod pridružite komentiranju ovih pjesama i kažete dijelite li i vi isto mišljenje kao Eurosong.hr podcast trojac.

Komentara 2

 1. Kao što sam rekao: 2. dio komentara
  BELGIJA-Vidiš, nikako nisam tražio tekst, a pogotovo značenje ove pjesme. Malo mi je repetativna. Belgija zadnje 3 godine šalje isti tip pjesama, a ovogodišnja je rekao bih najslabija. Naravno, to ne znači da nije dobra. Ali nikako ne može boriti se za top10 rekao bih.
  AZERBAJDŽAN-Zanimljivo mi je kako se poklope pjesme “Pozdrav svijetu” i “Luna i Bojan predstavljaju” u roku 2-4 dana tako da ništa od komentara. Ukratko-ova pjesma jednostavno ne može dosaditi, koliko god je slušao. Spomenuo Leon Ninu, neprežaljeni nastup Lighthouse-a. Kako nekreativna hrvatska delegacija. Slažem se s komentarima, ova pjesma bojim se da je bolja za radio nego live nastup.
  MALTA-Ova fora s crkvom nije mi sijela. Što se tiče Teinog komentara oko pjesme da će se svidjeti mladima-sigurno. Al za moj ukus ,previše mi je komercijalna.
  ____________
  Zaključak: Švicarska-Fuego-2 boda (Švicarska je dalekooooo bolja od Malte.)

 2. Oo, pa uranili ste. Mislio sam da sljedeći dio izlazi 1.4.2019.
  Dragi čitatelji Eurosong.hr-a , pozivam vas da podržite ovi “Pozdrav svijetu.” Zbilja dobar projekt.
  GRČKA-Ove godine su riskirali odabirom jer pjesma nije trash, a nije ni masterpeace, pjesma je kako vi kažete, moderna, prikladna za Otvoreni radio, ali nije obična komercijalna glazba, ima nešto specifično što joj daje neku eurovizičnost.
  ŠPANJOLSKA-On je pobijedio i radi pjesme, i radi karizmatičnosti.
  ŠVICARSKA-Dajem im ocjenu Fuego, ali i ime Fuego 2 jer je ovo ima elemente Cipra2018.
  Drugi dio ću komentirat vjerojatno poslije. Predlažem da sljedeće godine udvostručite emisije “Pozdrav svijetu”, pa nek traju do 20-30 min-po 3 pjesme u razmatranju jer ovako je malo predugo,a možda i razlog manjka pregleda-naravno i dalje-ZANIMLJIVO.

Odgovori