Pozdrav svijetu: “Nalazi li se ovdje pobjednik Eurosonga?”

Podijeli na Facebook Twitter
Eurosong.Hr / Filip Vale

Prvi eurovizijski podcast na hrvatskom jeziku – Pozdrav svijetu – ovog tjedna donosi vam 16. nastavak. U njemu naši Leon i Ivan nastavlju s osvrtima na pjesme iz ovogodišnje eurovizijske ponude, a njihova ovotjedna gošća zove se Ines.

Dinamični trio ovaj put otkriva što misli o pjesmama koje će u Tel Avivu braniti boje Finske, Srbije, Rumunjske, Latvije, Slovenije i Mađarske. Kao i uvijek, pjesme su dobijale i specijalne ocjene, a tko su favoriti naših komentatora otkrit ćete ako poslušate i ovu epizodu. Njihova mišljenja i stavove provjerite u najnovijem nastavku “Pozdrava svijetu”.

Slažete li se i vi s njima? Recite nam u komentarima.

Komentara 3

 1. Popratit ću ovaj podcast sa 3 komentara (ako uopće stignem.) Ps hvala što ste smanjili minutažu.
  -I mene ste ostavili u dilemi pa sam otišao provjeriti definicije. 😀
  ((((((U novije je vrijeme uvriježeno mišljenje (koje se aktualizira uvijek iznova pred parlamentarne, predsjedničke ili kakve druge izbore) kako je u značenju „davanja svoga glasa za koga ili što na izborima ili pri odlučivanju“ ispravan isključivo glagol glasovati, dok se glasaju životinje koje riču, laju, reže, muču, bleje ili cvrkuću. s editor.hr)))))
  -Da je bar Švedska 2018.ispala u polufinalu..daleko najlošija švedska pjesma zadnjih 10ak godina.
  -LATVIJA-uspavanka, djetinjast tekst, ugodna atmosfera, tajanstvena i depresivna nekako. Latvija nema šanse za finale.
  -RUMUNJSKA-Jedna od meni najgorih pjesama ove godine. Pla-LA-la-La-ti-I-ti-TI (platiti.) Boli glavaa. Spotove ne gledam ,a ga nmg komentirati. Laura je pokradena.

Odgovori