Pozdrav svijetu: “Nema druge šanse za Ukrajinu”

Podijeli na Facebook Twitter
Eurosong.Hr / Filip Vale

Sezona nacionalnih izbora za Eurosong na samom je vrhuncu, a to znači i pune ruke posla za naš podcast dvojac – Leona i Ivana I. Kao i prethodnih, i ovog tjedna su za vas izdvojili i prokomentirali sve ono važno u eurovizijskom tjednu iza nas te najavili sve što nas očekuje ovog vikenda diljem Europe.

Ovog puta naš tandem se posebno osvrnuo na događanja i skandal koji je potresao Ukrajinu. No, bilo je i ljepših tema, a jedna od njih je i švedski Melodifestivalen, točnije njegov večerašnji dio nazvan Andra Chansen, Koga Leon i Ivan I. žele vidjeti u finalu – doznajte u ovotjednom izdanju Pozdrava svijetu. Svakako, tu je i regionalno najzanimljivija tema – Beovizija 2019., a urednici i voditelji našeg podcasta odabrali su svoje favorite uoči sutrašnjeg finala. Jesu li to i vaši favoriti?

Slažete li se s Ivanom i Leonom? Tko su vaši favoriti? O čemu biste željeli slušati u novoj epizodi Pozdrava svijetu? Recite namu komentarima.

Komentara 2

  1. Nazivati pripadnike LGBT zajednice “tetkicama” je uvrijedljivo, kao sto je npr. kad sve Hrvate ili Srbe oslovljavate sa Ustasama i Cetnicima, a Muslimane sa teroristima. Molim da ekipa sa eurosong.hr obrati pozornost na to, takav izbor rijeci je neprihvatljiv!

Odgovori