“Pozdrav svijetu”: Stigla je nova epizoda

Podijeli na Facebook Twitter
Eurosong.Hr / Filip Vale

“Pozdrav svijetu”, novi projekt vaše omiljene eurovizijske destinacije, ide dalje. Ovog tjedna u novom nastavku prvog eurovizijskog podcasta na hrvatskom jeziku, tema našima Leonu i Ivanu bio je španjolski nacionalni izbor za Eurosong koji se, sad već tradicionalno, oslanja na vrlo popularni televizijski talent šou Opeación Triumfo.

Što o svemu tome misle naša dva podcast komentatora, kako komentiraju ovaj format predizbora, te kome daju najveće šanse u konačnici za kasno proljeće u Tel Avivu, doznat ćete ako odvojite vrijeme i poslušate još jednu vrlo zanimljivu epizodu “Pozdrava svijetu“.

Naravno, kao i uvijek, i vas pozivamo da budete dijelom “Pozdrava svijetu“. Što mislite o ovoj temi, slažete li se s Leonom i Ivanom,  ili mislite nešto sasvim drugo?! Recite nam u komentarima.

Podsjetimo, Operación Triumfo je španjolska verzija svjetski popularnog tv formata, a već nekoliko godina Španjolci ga koriste kako bi doznali ime svog predstavnika na Eurosongu. U ovom trenutku, šou je u svojoj završnoj fazi. Tako smo doznali da su u finale s najvećim brojem glasova prošle:

Maria – Muérdem

Noelia – Hoy vuelto a reír otra vez

Natalia – La clave

Komentara 5

 1. Volio bih da za Španjolsku u Tel Aviv odu:
  – Noelia (čini mi se da je njena pjesma najjača; ala Pastora Soler)
  – Miki – La Venda (pjesma je prava pozitivica)
  – Natalia; Natalia i Miki
  – Famous
  – Carlos Right – Se te nota
  Baš me zanima kako će sve ove pjesme zvučati u cijeloj verziji
  ______
  I zanima me kako će u finalu funkcionirati glasanje? Je li odlučuje samo televoting ili će Španjolci imati i žiri? Nadam se da hoće jer koliko vidim ova Maria je veliki favorit, a meni se ta pjesma ne sviđa, štoviše, iritantna mi je

 2. Miki-La Venda mi je favorit. Mislim da Evroviziji zaista fali takvih pjesama. I Julijina pjesma mi se isto sviđa.

Odgovori