“Pozdrav svijetu”: Novi tjedan, novi nastavak

Podijeli na Facebook Twitter
eurosong.hr

“Pozdrav svijetu” i ovog tjedna donosi kratku šetnju kroz sve važnije eurovizijske događaje u zadnjih sedam dana. Dinamični duo – Leon i Ivan – ovaj put je imao pune ruke posla, pa su se osvrnuli na nekoliko različitih tema.

Između ostalog, tema ovotjednog nastavka “Pozdrava svijetu” bio je nedavno otkriveni službeni  logo Eurosonga 2019. i podijeljene reakcije fanova na njega. Pored ovog, Leon i Ivan su prokomentirali i događaje u češkom nacionalnom izboru za Eurosong, ali i latvijski predizbor.

Sve ovo i još dosta toga, možete čuti u narednih 30-ak minuta koliko traje peti nastavak jedinog eurovizijskog podcasta na hrvatskom jeziku.

I ovog tjedna vas pozivamo da se svojim komentarima, mišljenjima i stavovima pridružite Leonu i Ivanu u kreiranju sadržaja “Pozdrava svijetu”.

Komentara 2

 1. LATVIJA:Top 5
  1.Edgars Kreilis-Cherry Absinthe
  2.Samanta Tina-Cutting The Wire
  3.Adriana Miglãne-Scared of Love
  4.Markus Riva-You Make Me So Crazy
  5.Kristīne Pastare (Peress)-Smaragdi un pelni

  ČEŠKA:Top 3
  1.Barbora Mochova-True Colors
  2.Pam Rabbit-Easy To Believe
  3.Hana Barbara-Poslední slova tobé ☺

 2. Oba izbora su preloša. Nema poštene pjesme koja bi se sigurno kvalificirala u finale ESC-a. Ipak našao sam po jednog solidnog kandidata na oba predizbora: Latvija (Double Faced Eels – Fire) i Češka (Barbora Mochowa – True Colors).
  ____
  Pjesma od Marcusa Rive mi je čisto sr*nje, kao i od Samante Tine. Dok je u Češkoj konkurencija nešto ujednačenija al su sve ispod razine. Teško da će se obje zemlje plasirati u finale.
  ____
  btw. u zadnje ste nam vrijeme malo šašavi xd … Na čemu ste 😀 😀

Odgovori