“Pozdrav svijetu”: Poslušajte četvrti nastavak

Podijeli na Facebook Twitter
Eurosong.Hr / Filip Vale

Naš “Pozdrav svijetu” i ovog tjedna u vaše zvučnike i slušalice donosi presjek zanimljivih tema u svijetu Eurosonga. Ovaj put naši redovni komentatori Leon i Ivan udobnost svog studija zamijenili su sjedištem automobila, tako da je ova epizoda snimljena tijekom svojevrsne ophodnje naših komentatora gradskim ulicama.

Tema četvrtog nastavka prvog i jedinog eurovizijskog podcasta na hrvatskom jeziku su pjesme drugog polufinala nacionalnog izbora Estonije za ovogodišnji Eurosong, a Leon i Ivan su se dotakli i još uvijek aktualne Operacije trijumf putem koje Španjolska bira svog predstavnika.

Što o svemu tome misle Leon i Ivan, te zašto ih je u svemu prekinula i policija dotnajte u četvrtom nastavku “Pozdrava svijetu”.

Kao i uvijek, zanima nas i vaše mišljenje. Slobodno nam ga napišite u komentarima, a možda baš ono inspirira Leona i Ivana za novi nastavak našeg podcasta.

Komentara 3

 1. Vidim da djelim isto mišljenje s Leonom i Ivanom s obzirom da je njihov Top5 isti kao moj top 5 odnosno top 6 samo drugačije poredan:
  Moj Top 6:
  1.Uku Suviste-Pretty Little Liar
  2.Grete Paia-Kui isegi kaotan
  3.Lumevärv ft. INGA-Milline päev
  4.Käiä Tamm-Wo Sind Die Katzen?
  5.Around The Sun-Follow Me Back
  6.Kerli Kivilaan-Cold Love ☺
  Za idući podcast bi mogli francuski izbor jer je prvo polufinale ovu subotu a pjesme su već skoro sve objavljene.

 2. ili da popratite Mađare (njih sam zaboravio) 🙂 … znam samo da su Francuzi već ovaj tjedan (prvo polufinale), pa bi možda oni mogli prvi 🙂

 3. Meni je, za razliku od vas, i ovo polufinale vrlo dobro do odlično 😀 Čak se ne mogu ni odlučiti jer mi je 5 pjesama dosta ujednačeno, tako da bih ovo polufinale isto tako nazvao ujednačenim. Ovo bi bio taj neki top6, iako prvih 5 pjesama komotno mogu i do prvog mjesta:
  1. Lacy Jay – Halleluja
  2. Around The Sun – Follow Me Back
  3. Uku Suviste – Pretty Little Liar
  4. Lumevärv ft. INGA – Milline päev
  5. Sissi – Strong
  6. Kerli Kivilaan – Cold Love
  _____
  Primjetio sam na raznim forumima i rankiranjima kako dosta ljudi voli pjesmu od Grete Paia (Kui isegi kaotan), a vidim da ste i vi među njima. Nezz, meni ta pjesma zvuči dosta staromodno, tako da me čak podsjeća na Veronu koja mi se nikako nije sviđala i za koju sam žestoko ”navijao” da ne prođe u finale ESC-a. No, dobro.
  _____
  Mogli biste za idući podcast odraditi Rumunjsku, Češku ili pak Francusku (mislim da je većina pjesama puštena u cijeloj dužini, a i izbor im se približava. Čak mislim da je ovaj tjedan prvo polufinale), od Latvije se nećete ”kruva” najesti 😀 😀 nema tamo ništa dobroga, već im sad prognoziram ispadanje u polufinalu.

Odgovori