Pozdrav svijetu: Poslušajte prvu epizodu nove sezone

Podijeli na Facebook Twitter
Eurosong.Hr / Filip Vale

Prošle godine započeti projekt “Pozdrav svijetu”, inače prvi eurovizijski podcast na hrvatskom jeziku, konačno dobija i svoj nastavak. U novoj sezoni, kao i u prethodnoj, moći ćete čuti što to naš Leon misli o najzanimljivijim događajima u eurovizijskom svijetu, njegove komentare na aktualne pjesme i izvođače, ali i doznati ponešto od nepoznatih detalja i eurovizijskih pikanterija.

Ovim projektom želimo na nešto drugačiji način predstaviti sve ono što zanima eurovizijsku publiku uz jedan izravniji pristup. “Pozdrav svijetu” vam donosimo u formatu polusatnih radijskih emisija koje će svakom istinskom obožavatelju Eurosonga vrlo brzo postati nezaobilazna stanica.

Poželite stoga dobrodošlicu našem podcastu u vaše domove, radna okruženja i mjesta na kojima se odmarate.

U prvoj epizodi nove sezone “Pozdrav svijetu” našem Leonu se po prvi put pridružio njegov prijatelj Ivan, a zajedno su se ovaj put osvrnuli na pjesme s ovogodišnjeg Festivali i Këngës. Tko su njihovi favoriti, za koga misle da nema nikakvih šansi, te zašto im je prije slušanja trebalo malo vina doznat ćete ukoliko poslušate podcast.

 

Komentara 2

  1. Već sam i zaboravio na ovo. Pohvala za trud, nadam se da ćete se dotaknuti i Dore u idućim podcastovima (naravno kad bude više informacija). Što se tiče Albanije, nisam ništa preslušao tako da me u subotu čeka iznenađenje…

  2. Supeer projekt 🙂 Dobrodošli nazad! Zanimljivo je bilo poslušati vaš zajednički Top5 (6* xd), koji se na kraju krajeva dosta razlikuje od mog :D. Moram samo reći kako Albanci bome ove godine imaju dobar predizbor.

Odgovori