Pozdrav svijetu: “Povratak Dore!”

Podijeli na Facebook Twitter
Eurosong.Hr / Filip Vale

Dok s nestrpljenjem odbrojavamo sate do početka povratničke Dore 2019., najbolji uvod za ovu subotnju večer iz Opatije je naš podcast “Pozdrav svijetu”. Leon i Ivan I. su se ovog tjedna, naravno, najviše bavili upravo Hrvatskom i Dorom koja nas očekuje.

Tako su njih dvojica prokomentirali kratke isječke pjesama koji su ugledali svjetlost dana prije nekoliko dana. Pored ovog, razgovaralo se općenito o Dori, organizaciji, ali i značaju ovog festivala za glazbu u Hrvatskoj. Što o Dori 2019. i izboru pjesama misle naši komentatori, doznajte u nastavku.

Osim ovog, tema podcasta je bio u rumunjski nacionalni izbor čija nas velika završnica očekuje u nedjelju. Leonovi i Ivanovi prethodni favoriti nisu se našli u finalu, pa su njih dvojica birali sebi omiljene pjesme od preostalih.

Kao i uvijek, i ovaj put vas pozivamo da s nama podijelite vaša mišljenja i vaše komentare o sadržaju ovotjednog podcasta. Tko su vaši favoriti, slažete li se s Leonovim i Ivanovim mišljenjem o Dori te što očekujete od večerašnjeg showa – recite nam u komentarima.

Odgovori