“Pozdrav svijetu”: Redefiniramo mainstream

Podijeli na Facebook Twitter
Eurosong.Hr / Filip Vale

Ekipa koja stoji iza prvog i zasad jedinog eurovizijskog podcasta na hrvatskom jeziku – “Pozdrav svijetu” – vrijedno radi iz tjedna u tjedan i donosi vam sve ono najzanimljivije što se u prethodnih sedam dana dešavalo na eurovizijskom nebu. Tako je bilo i ovog tjedna.

Leon i Ivan I. su vas i ovaj put na samom početku podsjetili na sve ono značajno što se dogodilo u tjednu iza nas, kroz kratki prikaz svih važnih vijesti, ali nam i najavili što nas sve očekuje u danima koji tek slijede. Kako je veljača pravi eurovizijski mjesec kad veliki broj zemalja sudionica ovog natjecanja odabire svoje pjesme predstavnice, Leon i Ivan su imali pune ruke posla.

Tako su ovaj put na meniju ovog dinamičnog dvojca bili nacionalni izbori u Danskoj, Portugalu, Moldovi te u Crnoj Gori. Naravno, pjesme su rangirali po svom ukusu, a podudaraju li se njihove ljestvice s vašima doznat ćete ako poslušate osmu epizodu našeg podcasta.

Leon i Ivan I. i ovaj put žele čuti vaše prijedloge i mišljenja o svemu onom o čemu s govorili, pa vas pozivamo da ih podijelite u komentarima.

Komentara 1

  1. Žalosno je što niste popratili najkvalitetniji izbor svake godine – Sanremo. Pjesme su bile dostupne od utorka.

Odgovori