Poznate sve pjesme Saare Aalto

Podijeli na Facebook Twitter
seiska.fi

Nakon što smo prije tri i pol mjeseca saznali da je Saara Aalto interno izabrana predstavnica od strane finske televizije YLE, a njezine tri pjesme trebale su biti objavljene svakih tjedan dana. Zahvaljujući britanskom tabloidu The Sun, koji je objavio spot za treću i posljednju pjesmu Queens nekoliko sati prije službene objave, poznate su sve pjesme finskog izbora za Eurosong 2018. pjesmu možete poslušati ovdje kada scrollate do sredine stranice.

Podsjetimo, prije dva tjedna Saara je objavila pjesmu Monsters, te prošli tjedan Domino.

Koja pjesma treba predstavljati Finsku na Eurosongu 2018.?

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Komentara 25

 1. @angelo96
  Potpisujem tvoj komentar. I ja sam prvo čitao komentare pa tek onda poslušao pjesme. Na kraju ispalo da me se najviše dojmila i najviše ostala u uhu upravo najpopljuvanija pjesma – Queens.

 2. Domini je najbolja pjesma moze doci jedino do 9-10 mjesta nije za nista vise
  Ostale nisu nista posebno

 3. I ja sam kao i svi očekivao puno više ali dobili smo ove 3 ajmo reć ok pjesme. Meni je nekako Domino najviše ušla u uho, valjda mi je glazba zanimljiva ali ipak mislim da bi trebali odabrati Monsters. S njom imaju šanse za neki top10 plasman valjda. Ni jedna pjesma nije loša ali također ni jedna nije za pobjedu, to sigurno.

 4. Dobar, loš, lošiji.. e baš bi ta komparacija odgovarala Saarinim pjesmama..
  “Monsters” za dlaku bolja od “Domino”, a onda daleko, daleko, daleko iza, sve do Sankt Peterburga ide “Queens”..
  i dalje ne shvaćam sav taj hype oko Saare, a možda nikad ni neću shvatiti.. dobro, jedino ne mogu poreći da pomalo nalikuje na kanadsku glumicu Marie Avgeropoulos (tko kod je gledao The 100, zna o čemu pričam 😀 )
  FInci bi se trebali naći u finalu, ali da ostvare pobjedu.. ha-ha-ha.. dobra fora 😀

 5. I ovo je još jedan dokaz da ne trebamo vjerovati drugima nego samo sebi-te zadržati svoj stav kakav god da je stav od ostatka ekipe. Išao sam namjerno poslušati najnoviju ,”najgoru” pjesmu. Mislio sam prvo poslušati Queen(najgoru)-pa onda Domino (najbolju)-po vašem mišljenju-i pogriješio sam u tome na veliko. Definitivno mi je najupečatljivija pjesma Queen.-Ja zbilja ne znam jesmo li mi slušali iste pjesme- Queen je predobra stvar. Domino mi je odvratna do jezgre Zemlje. Barem na prvo slušanje (s usporedbom s ove 3 ponuđene.) Druga pjesma Monster na mene nije ostavila neki dojam,ali svakako mi je lošija od Queen i bolja od Domino.
  1.Queen
  2.Monster
  3.Domino

 6. Monsters mrvicu bolja od Domina, a Queens ne moram ni komentirat koliko je loša…
  Zato je u međuvremenu objavljena prva minuta pjesme i 30 sekundi nastupa, WOW nastupa Mariette, imamo ozbiljnog kandidata za pobjedu na Eurosongu, ako pobijedi i na Melodifestivalenu 🙂

 7. Jedina pjesma koja bi mogla napraviti kakav takav rezultat je pjesma Domino. Ta je na mene ostavila najbolji dojam i osvojila me na prvo slusanje. Ali ne visi od 10 do 15 mjesta u najboljem slucaju. Monsters bi se jedina jos mogla provuci u finale dok je ova zadnja katastrofa. Ne znam na sta je ona zabrijala ali nijedna pjesma nemre ni prosmrditi pobjedi na eurosongu.

 8. Sve tri pjesme su negdje iznad prosjeka, ne vidim nijednu kao pobjednicu, ali pjesme nisu loše niti neslušljive. Pored tolikog šljama što se slao u posljednih 40 godina na Eurosong, ova pjesme sigurno nisu nešto najgore što ste čuli. Velika je razlika između subjektivnog zdravog razuma i naleta iracionalnosti ispoljene u subjektivnost. Domino je meni malo bolja od ostale dvije. Sad čekam samo Franku!

 9. Hm, Saarine sve 3 pjesme su mi jako loše. Ne vidim čemu hype.
  1. Monsters- plagijat i još k tome bezvezna pjesma kojoj ne predviđam lijepi rezultat na eurosongu.
  2.Domino- žešća bezveznjarija
  3.Queens- jedna od najlošijih pjesama koje su mom uhu predstavljene IKAD

 10. znači ostavila je najgoru za kraj…ok… svi spotovi su joj užasni, a najbolja pjesma mi je na kraju ona prva zbog instrumentala

Odgovori