Poznate sve pjesme “OGAE Second Chancea 2019”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Matija Đanješić/Hanza Media

Svake godine tijekom sezone nacionalnih izbora fanovi se čupaju za kosu i komentiraju kako je neki nacionalni izbor imao bolji izbor od pjesme koja je eventualno odabrana za Eurosong. Za to, članovi Generalnog kluba obožavatelja Eurosonga (OGAE) svake godine organizira OGAE Second Chance, na kojoj se odabire najbolja pjesma koja nije vidjela pozornicu Eurosonga. Zahvaljujući Annalisi i njezinoj moćnoj baladi Il mondo prima di te, organiziranje natjecanja za najbolju pjesmu koju nismo slušali na Eurosongu 2019. pripalo je talijanskom OGAE klubu.

Za ovogodišnje izdanje prijavilo se 24 nacionalnih branši OGAE kluba. Po prvi put u povijesti, za ovo natjecanje se prijavio australski OGAE, dok svoje povratke bilježe hrvatski OGAE (po prvi put od 2011.) i moldavska pjesma (koji je izabrao OGAE Rest of the World po prvi put nakon 2015.). S druge strane, svoje pjesme zbog promjene načina izbora predstavnika za Eurosong ili jer nemaju vlastiti OGAE klub, a ROTW nije izabrao njihovu pjesmu, ove godine nemamo predstavnike San Marina, Malte, Bjelorusije, Švicarske i Poljske.

OGAE Second Chanceu 2019 slušamo:

Tko će pobijediti na "OGAE Second Chanceu 2019"?

Loading ... Loading ...

 

Komentara 11

 1. Dao sam glas Seemone iz Francuske, ali ako pobijedi Lorena samo će to značit da ćemo ju vidjeti brzo na eurosong sceni :). Samo ovog pita nek kaze Huljićima da želi pobjednički materijal, a ne jeftinost jer ova djevojka može napraviti čudo.

 2. @wannabe Ema bi uz dobar nastup mogla u finale. Elis-sumnjam. Ja mislim da bi Lorena bolje prošla od Roka. Uz dobar staging i plesače bi to ostavilo bolji dojam nego Roko i krila…

 3. @precious Slažem se, al isto tako Tower of Babylon mi djeluje kao neki loš pokušaj stvaranja turskih melosa od prije 15 godina. Išlo se napravit pjesmu po receptu, a ne po kvaliteti.
  Da smo ju poslali, završila bi isto kao i Roko. Samo sto je Lorena na Dori ubila svojim nastupom, a Roko nije.
  Mislim da bi Manntra, Elis ili Ema bili bolji izbori definitivno.

 4. Sad kad gledam- Tower of Babylon je na istoj razini kao i The Dream.
  Zvuci poprilično jeftino.
  Lorena zaslužuje puuuuunooo više.

 5. Moj Top10:
  Švedska, Hrvatska, Češka, Srbija, UK, Danska, Litva, Njemačka, Norveška, Francuska.
  Iznenađuje me što Nijemci nisu poslali Makedu, a Slovenci Raiven…

Odgovori