Poznati prvi finalisti u Mađarskoj

Podijeli na Facebook Twitter

Nakon tri kvalifikacijske emisije, večeras se održala i prvo polufinale mađarskog nacionalnog izbora A Dal 2019. Kao i prošlih puta, prvo su glasovali publika i žiri, a njihovim zajedničkim glasovima u finale su se plasirali:

Dodatnim glasovanjem publike u finalu će se naći i:

 • The Middletonz – Roses

Sljedeći tjedan nas očekuje novo polufinale i novih devet pjesama.

Komentara 3

 1. Odahnuh.. publika spasila “Roses”.. duboki izdaaaaaah..
  a sad malo kritiziranja..
  Ne znam što ovaj cijenjeni “stručni” žiri čini, no oni kao i prošle godine (čast iznimnim izuzecima – ove godine su to Acoustic Planet koji su stvarno impresivni) favoriziraju pjesme koje na eurosongu imaju šanse kao i Tuvalu da osvoji medalju na olimpijadi, u bilo čemu.. na vas mislim – Petruska, Bence a prošle godine; ti, srednjovječni čovječe s balonima..
  The Middletonzi su rasturili, popravili greške iz prethodnog nastupa, izbacili ona dva nepotrebna živa ružina bića koja su se bacakala po bini.. i unatoč tome, od žirija su dobili bod manje nego prošlog puta.. wtf?? Šta taj žiri radi??
  No, na svu sreću tu je publika koja za divno čudo nije odabrala USNK!!! Šok.. 😀
  Štoviše, Mađari su se probudili iz zimskog sna i shvatili da USNK i nije nešto posebno, osim da izaziva neviđenu depresiju (barem kod mene 😉 ).. zbog toga su profitirali moj guilty pleasure – Deniz, koji su jedini uz Middletonze dobili 9 od publike.. no, nažalost, Deniz nije imao pretjerane šanse.. i sad, tko zna šta bi bilo da su Middletonzi završili među prva 3 kod žirija?? Tko bi se onda provukao kao 4. putnik u finale?? Tipovao bih baš na Deniz..
  i za kraj javljanja – yesyes.. uvjerljivo najveće razočaranje A-Dala..
  tko god prati A Dal zna da su trebali ispasti još u prošloj rundi.. doduše, ovog puta je vokalno bilo bolje.. izbacili su besmislenu koreografsku točku za zavjesom, no ni to nije bilo dovoljno.. po meni potpuno zasluženo..
  znači, Acoustic Planet i Middletonz u finalu.. na kraju, uz malu muku, očekivano..

Odgovori