Poznati su back vokali Eye Cue-a

Podijeli na Facebook Twitter
hybread.mk

Poznati skopski band Eye Cue predstavljat će Makedoniju na Eurosongu s pjesmom Lost And Found, a društvo u vokalnoj izvedbi činit će im back vokalisti  Antonia GigovskaValeri Dimovska,  Dina Jashari.

Anotnia je javnosti postala poznata sudjelovanjem u showu Pinkove zvezdice gdje je došla sve do finala. Poznata je i po ulozi u nagrađivanom mjuziklu Tajno moja posvećenom preuranjeno poginulom Toši Proeskom. Nedavno je izdala svoju novu pjesmu Slaba strana.

Dina Jashari je već surađivala s ovogodišnjim predstavnicima Makedonije. Piše i komponira svoju glazbu u suradnji s liderom Eye Cue-a Bojanom Trajkovskim. Snima, miksa i producira u Music House produkcijskoj kući, dok mastering radi u suradnji s ovogodišnjim generalnim direktorom makedonskog predstavništva Darkom Dimitrovom. Nedavno je objavila novu pjesmu Vredi li.

Valeri Dimovska je već dobro poznata pjevačica. Sudjelovala je u glazbenom showu Na ista adresa, a njezin glazbeni prvijenac bio je Ne ti davam, za koji je aranžman i glazbu napisao već spomenuti Dimitrov.

Hoće li ovi back vokali biti prevaga boljem rezultatu u svibnju?

Komentara 3

  1. Nisam čuo ove djevojke, niti su mi poznate, ali se nadam da će da upotpune nastup i da Makedoniju konačno ponovo vidimo i u subotnjem finalu.

Odgovori