Poznati Youtuberi pratili Eurosong: Pogledajte reakcije

Podijeli na Facebook Twitter
Youtube screenshot

Youtube kanal Fine Brothers Entertainment, koji ima 14 milijuna pretplatnika, objavljuje video zapise u kojem popularni Youtuberi komentiraju razne teme. Jučer je na red došao i Eurosong, a video s njihovim reakcijama je pregledan gotovo milijun puta u manje od 24 sata.

Američki komentatori su bili oduševljeni konceptom natjecanja, a jedan od njih je izjavio da ga je sram što uopće nije znao da Eurosong postoji. Iznenadili su se i kada su otkrili da su ABBA i Celine Dion pobijedili na Eurosongu.

Kaliopin nastup su opisali kao jako strastven, uživali su u pokretima bugarske predstavnice, a svidjela im se pirotehnika u izraelskom nastupu. Nakon gledanja nastupa pobjednice Eurosonga (koji nije bio eurovizijski, nego s ukrajinskog izbora), složili su se da je Jamala vokalno briljirala. Jedan od komentara bio je i: “Ne slušam ovakvu glazbu, ali sve u vezi ovog nastupa bilo je izvanredno”.

Sve reakcije pogledajte u sljedećem videu:

Inače, nekoliko dana nakon finala Eurosonga 2016., oglasio se i popularni američki komičar Stephen Colbert. Prokomentirao je natjecanje i objasio zašto smatra da i SAD treba sudjelovati.

Komentara 4

Odgovori