Predstavljena nova verzija Eugentove pjesme

Podijeli na Facebook Twitter
ATA

Nekoliko dana nakon okupljanja šefova eurovizijskih delegacija, albanska televizija RTSH objavila je novu verziju pjesme Mall, s kojom će Eugent Bushpepa predstavljati ovu zemlju. Izabrana još u prosincu i to u duljoj verziji, pjesma je morala proći kroz novu produkciju zbog potrebe skraćivanja za Eurosong. Kako zvuči, poslušajte ispod.

Podsjetimo, Albanija nastupa u prvom polufinalu Eurosonga 2018.

Pjesma

Komentara 28

 1. Ova pjesma mi je ok. Ne vidim razlog za hate. Nazalost ne vidim ju u finalu, kao i meni dragu Švicarsku.

 2. Upravo pogledala polufinala i čini mi se da ću plakati na večer prvog jer je puno meni dragih pjesama u tom polufinalu i nema šanse da sve prođu 🙂

 3. Moja teorija je da kokodakanje treba asocirati na chicken što u prijevodu znači kukavica. Čak i tekst pomalo asocira na to.

 4. @meldin To što “kokodače” je na izraelskom lutka (doll) što znači da govori u djelu prije refrena “I’m not your doll”
  U spotu vidimo da koristi kokodakanje kao interpretacija toga jer riječ stvarno može imati više značenja nego što ima a i da izgleda zabavnije za gledatelje i slušatelje.

 5. Sad kad sam poslušala svaku pjesmu, a ne recap pjesama, puno mi je bolji dojam 🙂 favoriti su mi (ovako iz glave) Bjelorusija, Austrija, Francuska, možda Bugarska, Grčka, Portugal.. Ali sve će se to mijenjat’. Najmanje dragi: Cipar(nisam poslušala do kraja), Crna Gora, Malta(nisam poslušala do kraja), Azerbajdžan, Izrael, Švicarska(nisam poslušala do kraja), Rusija, San Marino(nisam poslušala do kraja), Rumunjska(nisam poslušala do kraja), Island(nisam poslušala do kraja)… Ostale su mi ili između ok i loše (npr Slovenija sve ok i onda dođe refren -.-‘) ili dobre
  Ali nijedna pjesma mi nije da ju mrzim. Ove koje mi nisu drage su mi jednostavno ili dosadne ili not my cup of tea.
  Wow ovo je bilo dugačko 😮

 6. Iz ovih isječaka ne sviđa mi se baš, sve te neke moderne kakve ja ne volim. Ne znam po čemu je Izrael prvi na kladionicama i sviđa mi se Estonija (u tom kratkom isječku), Alexander mi je i dalje slatkica 🙂 kasnije budem još poslušala pa posložila ljestvicu.

 7. hmmm… hjooj… trebati će se sada naviknuti na ovu novu verziju, iako vjerujem da ću i dalje slušati onu dužu jer je savršena… slažem se sa komentarom da je ova skraćena nekako izgubila energiju…moguće zbog toga što su ”izrezani” oni dijelovi gdje njegov vokal ide u visine, od kojih sam se ježio… nešto je izmijenjen i instrumental i način ispjevavanja, ali sve u svemu, ista je pjesma i ovaj revamp na kraju neće imati nekog utjecaja na moje mišljenje o samoj pjesmi… i meni je ovo vjerojatno najdraža albanska pjesma ikada 🙂

 8. MOJ TOP3
  _____________
  Estonija/Grčka/ Danska
  _____________
  Netko isto ima ovakav top3? 😀

 9. Razočaran sam.
  S prvom verzijom davao sam im šansu za top 10 il čak top6.
  Šta je sad ovo??? Pa ovo je nova pjesma-sve izmijenili. -.-”
  Ona je bila puuuuno moćnija i snažnija.

Odgovori