[Prva proba] Slovenija, Crna Gora, Mađarska – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Prva proba] Slovenija, Crna Gora, Mađarska

  2 min za čitanje   22 komentara

Nakon pauze za ručak, vrijeme je za drugi dio današnjih proba. Od 12:40 do 14:30 pratite izvještaje s proba Slovenije, Crne Gore i Mađarske.


SLOVENIJA

Prema riječima kolege s ESCuniteda, slovenska se proba može opisati kao kaptivirajuća. Sam nastup istovjetan je onome sa slovenskog predizbora, a na LED-ekranima emitirat će se prikazi noćnog neba punog zvijezda i svemira. Također, koristit će se puno otvorenih kadrova pozornice.

Zala i Gašper tijekom prve probe (foto: Andres Putting)

Fotogalerija prve slovenske probe


CRNA GORA

Crnogorska grupa D mol, koja je morala zamijeniti termin probe zbog problema s dolaskom, započet će svoj nastup na Eurosongu s različitih strana pozornice, da bi se tijekom netom prije refrena spojili na centralni dio pozornice. Svi su odjeveni u bijelo, a još njih troje imalo je crveni detalj. Tijekom druge izvedbe pjesme, kamermani se nisu snašli, pa su sami pjevači morali pokazivati kamermanima tko treba biti u planu. Tijekom treće izvedbe pjesme, rad kamere je već bio puno bolji. Inače, sam nastup će završiti tako da će jedna od pjevačica (Mirela) pasti, i bit će uhvaćena od strane preostalih članova. Vokalno veoma dobri.

D mol tijekom prve probe (foto: Andres Putting)

Fotogalerija prve crnogorske probe


MAĐARSKA

Početak nastupa Joci, koji će biti sam na pozornici, dočekat će sjedeći na kutiji. Pozornicom će dominirat zlatnožute i zlatnonarančaste boje, a Joci će biti odjeven u crnu odjeću. Tijekom prve izvedbe refrena, na televizijskim ekranima će se početi emitirati hologrami slike očeva i djece. Prema izjavama kolega s ESCuniteda, nastup je interesantan i lijep. Tijekom treće izvedbe, organizatori su pustili iskromet.

Joci tijekom prve probe (foto: Andres Putting)

Fotogalerija prve mađarske probe

0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava22

  1. Nina — 5. svibnja 2019. u 21:49

    Slovenija ima odličnu pozadinu, ali pjesma je dosadna i njih dvoje ko da umiru…
    Crna Gora, nadam se da će promjeniti ove kostime. Bilo bi žalosno da se ne potrude više.
    Mađarska mi izgleda dobro.

  2. quicksilver — 5. svibnja 2019. u 14:26

    Crna Gora – U.Ž.A.S.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?