Prvi teaser za “Crazy” 26. veljače

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Šime Eškinja

Hrvatska predstavnica Franka Batelić potvrdila je datum izlaska teasera za pjesmu Crazy, s kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2018.

Iako je prvotno bilo objavljeno kako će cijela pjesma izaći 26. veljače, sada je potvrđeno kako će tog dana izaći dio pjesme, dok će pjesma izaći početkom ožujka, zajedno s pripadajućim videospotom.

– Neće nitko to očekivat od mene, ali i Hrvatske da se šalje na Eurosong sigurna sam da ce se ljudima svidjet jer je mladenačka, moderna, moćna, meni je genijalna – izjavila je Franka za RTL, nadodavši da osjeća jedan pritisak, ali i da se nada kako ćemo se osjećati ponosnima.

Komentara 16

 1. Tko je tu crazy? Jesmo li mi jos jedina zemlja koja nema predizbor? Zašto plaćamo pretplatu? Tko je tu pjesmu odabrao, kako i zašto? …. Jadno, kao i sve u lijepoj našoj

 2. Ajde drago mi je da izlazi i spot sa pjesmom 🙂 samo se nadam da pjesma nije tipa makedonska prošle godine, tu pjesmu nisam voljela, a moderna i mladenačka
  Volim Franku i zbilja želim da dobro prođe. Želim da se vrate Hrvatska dobra vremena.

 3. Očekujem od Hrvatske top5.
  Veliko ie to očekivanje ,ali
  sjetite se Belgije.
  Godinama je rasla.
  Meni se čini da i Hrvatska raste po
  ovom pitanju.
  Franka je izgledom prekrasna.
  Nazalost i to je bitno na ESC pa eto
  Hrvatska ima i to. Ne zanima me pjesma toliko kao sami žanr pjesme.
  Mladenačka,moderna ,moćna?
  Zbilja ne znam koji bi to mogao biti žanr osim jeftinog popa. Nadam se da nije.
  Ako ona toliko vjeruje u pjesmu i mi bismo joj trebali zaželit sreću.

 4. Stvarno ne zelim predvidati sada brda i doline, al imam predosjecaj kako bi ovo moglo bit vrhunsko. Naravno za različite za uši. Mislim da se nitko nije prevario zapravo kad je Jacques pustio My friend, jeste da se radi o pjesmi koja na prvo slusanje uzrokuje čuđenje, al pjesma zapravo i nije bila toliko loša, koliko ljudi nisu htjeli prihvatiti da netko spaja dva nespojiva elementa. Nadam se da takvu stvar radi Franku i da ce se Hrvatska isticat kao i sa Jacquesom. Ovaj teaser na kraju dana ništa ne znači, vjv cemo dobiti nekakav instrumentalni dio pjesme.

 5. Iz nekog razloga imam velika ocekivanja od hrv i makedonije….

 6. Super mi je to koliko ona voli svoju pjesmu. Kad pjevač vjeruje toliko u nju to je već dobar znak. A ona nije od onih sta im je svaka peta dobra, već joj je zaista svaka bila hit. Sretno Franka!

 7. @croeurofan … ma nije ni potrebno sad pisat Bibliju dojmova…već bit će zanimljivo poslušati taj kratak dio, ipak će to biti prvi uvid u našu pjesmu… sjećam se da je bio hype poslije teasanja Žakove pjesme…a kad na kraju ćorak… zato i velim, teaser može otkriti i puno, ali i malo o samoj našoj pjesmi predstavnici… i to će biti zanimljivo prokomentirati

 8. Pozitivno-konačno ćemo imati objavu sa službenim spotom
  Negativno-Čekanje…😖
  @rossonero Ne bi ja na osnovu teasera još ništa puno komentirao. Ovisi koliko će dug biti taj teaser jer Žakov je prošle godine trajao 20 sekundi i nismo dobili baš neki uvid u pjesmu.

 9. ajd konačno da će cijela pjesma u potpunosti izaći zajedno sa spotom… meni je ovo dobra vijest, unatoč tome da ćemo morati još neko dodatno vrijeme pričekati kako bi čuli cijelu pjesmu. + to što će se onda, na osnovu teasera, moći malo i prokomentirati da li naše šanse na ovogodišnjem ESCu idu u dobrom smjeru ili ne…

 10. Odlicno neka se pjesma objavi u ozujku jer sada ovaj tjedan je 5 finala 5 pjesama kako da kazem nagomilano je.
  Nadam se pozitivnom dojmu od teasera a i od same pjesme!!!

Odgovori