Prvo polufinale Eurosonga 2019. – tko je imao najbolju drugu probu?

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Thomas Hanses

Danas ujutro službeno su završile druge tehničke probe natjecatelja prvog polufinala. Kroz cijeli jučerašnji dan i 50-tak minuta današnjeg dana ponovno smo preslušali komentare iz press-centra, a ovog puta dobili smo i ekskluzivne isječke nastupa s proba:

Sada ste opet na redu – Vi. Naše je pitanje – tko je od natjecatelja prvog polufinala Eurosonga 2019. imao najbolju drugu probu? Imate pravo odabrati deset zemalja u anketi koju možete vidjeti ispod teksta.

Najbolje druge probe prvog polufinala Eurosonga 2019.?

Loading ... Loading ...

Komentara 23

 1. @arcticmonkey to se i ja pitam? Ajd da se na francuskom pravi važan jer je kao drugi službeni jezik esc-a, pa da ispadne pametan al ovo je blago preseravanje. Svi mi možemo komunicirati na engleskom, dapače, ako je potrebno, ali čemu kad je na ovom portalu domena još uvijek .hr
  Zabrijao da smo na wiwiblogsu? 🤣

 2. The Serbian song does nothing for me. It’s forgettable, bland, boring, & completely uninspiring. It deserves to sit out, but because it’s in the the shittier (and easier) semifinal (funny how the Serbs always manage to receive an easier path), it’ll probably get through.

 3. Madarska i Srbija SLAY! Volio bih da podijele prve dvije pozicije prvog polufinala. S njima Island, Australija i Estonija. Grcku bih mogao smjestiti iako mi fali efekata, stage mi djeluje prelazy dok se ove plesacice tu i tamo pomicu. Vokalno odlicna. Slovenija mi je tek 7dma. I to je to, za ostale mi je svejedno. Iako Replay volim Tamta mi je nekako prebezenergicka i nekarizmaticna i sve mi to djeluje messy…

 4. @esctribune-esencial nije zbog toga vec nisam realno imao koga staviti u top 10 jer mi je belgija out iako mi se pjesma svidjala, portugal smatram da ce flopnut a eto srbija zbog televotinga mozda iznenadi ali i dalje mi se ne svidja ni nastup ni pjesma. Estonija za koju sam bio uvjeren da je siguran finalist nakon druge probe mislim kako nije to bas 100% tako da eto tu moze biti iznenadjenja

 5. @aceton
  Ne treba ti da dozvoliš da drugi utiču na tebe. Tvoja mišljenja su tvoja. A sasvim je drugo ako si ti u nedoumici i slabijeg karaktera pa dozvoliš da ti drugi indirektno odrede tvojih top 10.

  Ili ti možda znaš negde duboko u sebi kakva je realna situacija a da javno iskazuješ ono što je u skaldu sa tvojim neskladom jer u sebi misliš nešto sasvim drugo !?
  Pa biće pre da se radi o tako nečem, inače ti ne bi imao ni najmanju nedoumicu.

  Imaš pravo baš kao i svako da ti se neka pesma ne sviđa. Ali moraš dobro da razlikuješ šta je pesma a šta je nastup i kako je to dvoje u međusobnoj interakciji. A ako si imalo pratilac ili fan esca onda sigurno znaš da su pesma i nastup kao nokat i meso. I da se uvek posmatra sve kao jedna celina tj paket.
  Prema tome neosporno je bez obira na nečije subjektivno gledište (šta voli ili ne) da je SRB tj delegacija RTS-a napravila veliki iskorak sa ovim nastupom i da je on kao takav vrlo uspešan, nezavisno od pesme. Šta više oplemenjuje istu do maksiumua i više od toga, postoje nastup koji ćebiti upaćen kao jedan od nekoliko najboljih. Tu subjektivnosti nema. tu možeš biti samo realan i objektivan . Sve ostalo je ili zavist ili zloba (što nije dobro za tvoj živčani sistem) ili teško prenemaganje koje nema realno uporište . Kraj priče.

 6. Moj top10 nakon svega za Semi1:

  1. AUSTRALIJA
  2. SLOVENIJA
  3. MAĐARSKA
  4. GRČKA
  5. CIPAR
  6. ISLAND
  7. POLJSKA
  8. BJELORUSIJA
  9. ČEŠKA
  10. za sve one koji me napadaju kako je Nevena siguran finalist a ja drvim suprotno evo nek se za 10. mjesto bore SRBIJA I ESTONIJA.

  Portugal mi je ispao iz svih kombinacija, mislim da je to stvar proslosti…

 7. Australija i Srbija. Za prvu navijam od prvog dana, Srbija me do jučer nije uopće interesirala, no ono što su pokazali je izvrsno.

 8. Meni je najbolju probu imala Mađarska. SAVRŠENO!!
  Odlične probe su imali Australija, Grčka i Srbija. Te 4 zemlje po meni će biti u vrhu prvog polufinala. Nakon njih jako dobro odrađeno iako nisu moj izbor su Gruzija i Poljska (Poljska bi mogla lako u finale). Slovenija i Zlatni gejzir aka kanta (Island) su imali dobre probe ali nisu moj izbor za finale dok je Cipar imao lošu probu kojeg želim u finalu.
  Prosječni su mi bili Češka, Finska, Estonija (guilty pleasure), Bjelorusija, a jako loši Crna Gora, Belgija (jako me razočarala i srozala se), San Marino i Portugal.
  Suma sumarum, želim u finalu vidjeti:
  1. Mađarska
  2. Grčka
  3. Australija
  4. Srbija
  5. Cipar
  6. Estonija
  7. Češka
  8. Crna Gora
  9. Poljska
  10. Bjelorusija
  a nekako imam osjećaj da će umjesto Crne Gore i Bjelorusije u finale Slovenija i Island. I nadam se da loša Belgija neće izgurati Poljsku.

 9. Nije sto je Nevena nasa, ali razvalila je obe probe. Bice medju prve 3 u polufinalu, a za finale top 10 sigurno!

 10. Srbija odmah skočila na kladionicama nakon druge probe. Tako npr što se tiče polufinala trenutno peta pozicija na (82%) šansi za prolazak u finale s tendencijom da dospe i na višu poziciju. Pre druge probe bila je 7 pozcija.
  Na eurovision betting odds trenutno 21 pozicija (do sada najbolja, bilo je pre i 36).

  # Nakon završetka oba polufinala, očekujem proboj u top 10.

  Češka konačno pada, zasluženo.

 11. 1. Australija
  2. Srbija (za nju sam glasao jer mi je veci sok)
  3. Grčka
  4. Cipar
  5. Slovenija (iako imam feeling da će biti flop :(…)

Odgovori