Rasprodano veliko finale Eurosonga 2018.

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Nakon što je danas započeo četvrti, ujedno i posljednji val prodaje ulaznica za polufinalne večeri i veliko finale Eurosonga, organizacijski odbor Eurosonga 2018. je objavio da su ulaznice za finalnu večer rasprodane u rekordnom roku. O interesu za praćenje finala prvog portugalskog Eurosonga dovoljno govori činjenica da su ulaznice razgrabljene u samo 15 minuta nakon što su postale dostupne za kupovinu.

Portugalce, čini se, trese prava eurovizijska groznica tako da se nešto ulaznica može naći još samo za prisustvovanje generalnim probama koje će uživo pratiti žiriji, dok ih niti za polufinale u slobodnoj prodaji za portugalske i stanovnike drugih država više nema.

Podsjetimo, kao i uvijek, EBU je zbog velikog interesa, prodaju ulaznica organizirao kroz tzv. “valove prodaje”. U ukupno četiri vala, preko internetske i prodaje u službenim prodavnicama organizatora Eurosonga, mogle su se kupiti ulaznice za ukupno devet događaja, a svakako najtraženije su bile one za finale i polufinala ovogodišnjeg natjecanja.

 

Komentara 7

  1. @croeurofan Uvijek nakon projekta “Luna i Bojan predstavljaju izvođače Eurosonga”. S obzirom da su još ostala 3 dijela predstavljanja, jer je jučer objavljen 11. od 14. dijelova, rekao bih vrlo brzo 😀

Odgovori