Razmišljaj naglas: ostajemo optimisti – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Razmišljaj naglas: ostajemo optimisti

  19 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Sinoć je na HRT-u emitirana prva od tri emisije čiji je cilj pobliže nas upoznati s ovogodišnjim natjecateljima Dore. Iako će se završnica održati u

Prije nego se “bacite” na čitanje naših dubokoumnih komentara, dopustite mi da se nakratko osvrnem na publiku u Studiju 10. Jesu li dobili masnu lovu za sudjelovanje ili i su samo naišli ne nekog dobrog dilera, ne znam, ali je činjenica da su ili hiperaktivni i oduševljeni svime. Publika kakvu bi svaki stand-up komičar rado poželio.

Sabrina – Tražit ću te

Ivan Horvat
Ah, evo nam Sabrine. Kad sam čuo i prvu put ovu pjesmu, odmah mi se svidjela. Sabrina ima jako dobre glasovne mogućnosti i uživo pjeva super. Tekst jako osjećajan. No, slušajući pjesmu sjetio sam se prošlogodišnje francuske pjesme i prisjetio se njezinog plasmana…
Ocjena: 5/10

Martti Immonen
Jedna od najbolje napisanih pjesama ove godine. No, često se izvođač I pjesma ne nađu na istoj valnoj duljini. Tako je bio slučaj I ovdje. Sabrina je dala sve od sebe, ali visoki tonovi… Možda da se pokušalo s drukčijim aranžmanom. Koreografija nije ono što prirodno dolazi od pjevača. Malo da i stil prokomentiram – lijep nakit, ali haljina?! Za pogreb možda?
Ukratko: više nego OK, ali nažalost nema pobjedničku kvalitetu.

Jure Ugrina
Prva pjesma po redu! Dobro otpjevana pjesma, lagana balada, nježna. Ljubavni parovi će je odmah prepoznati!
Ocjena: 5/10

Marjan Kablar
Pjesma Sabrine je lijepa, nježna balada.
Saša Valenčić je uradio sjajan aranžman, a moj prijatelj Mario lijep tekst.
Sabrina ima dobre vokalne mogućnosti, i pjesma joj je sasvim ok legla.
Možda ni ova pjesma nije u stilu pjesama za ESC ,ali je balada koja će se zasigurno slušati.
Slobodno mogu reći da je ovo do sada Sabrinina najbolja pjesma pored one »Okreni se» koju je do sada snimila.
Ocjena: 9/10

Luka Petrović
Dobar vokal, dobra skladba, ali ipak nedovoljno dobra za Eurosong
Ocjena: 7/10

Marin Pelaić
Osrednja balada miljama daleko od Eurosonga.
Ocjena: 4/10

Predrag Banović (čitatelj)
Odličan glas i lijepa pjesma.
Nešto joj fali, ali nisam siguran što.
Malo zamara sto se u refrenu previše ponavlja fraza «tražit ću te»…
Ocjena: 8/10

Angels – Male vještice

Ivan Horvat
Pa dobro nakon prošlogodišnje pobjede Lordija, očekivano je obilje rock pjesama. Dobro, bile su one i prošle godine, ali ipak, kad bi ova pjesma otišla na Eurosong, komentari mnogih bi bio samo «Ah, da, Lordi». Pjesma nije loša, baš suprotno, jako dobra, pjevljiva, no ipak, mislim da ove godine ne treba ići s rockom na Eurosong. Inače, jako dobro i ležerno, bez treme otpjevano.
Ocjena: 6/10

Martti Immonen
Nova verzija pjesme je bolja. Lijep primjer solidne pop pjesme u rock stilu, ali nešto ipak nedostaje. Glavna pjevačica i back vokal su se trudile «prodati» pjesmu, dok su ostale djelovale kao da samo odrađuju svoj posao. Što se stila tiče, nadam se ovome i u finalu!
Ukratko: manje-više OK, ali pjesma ne bi Hrvatskoj osigurala finale u Helsinkiju. Možda da se na sceni napravi show, no bi li ti prošlo dvije godine zaredom?

Jure Ugrina
Druga pjesma po redu! Brza rock pjesma koja prolazi kod srednjoškolaca. Za Eurosong nije jer bi samo ispalo da se kopiraju prošlogodišnje pobjednike!
Ocjena: 2/10

Marjan Kablar
Pjesma je sasvim primjerena za grupu Angels .Sasvim je jednostavna, ali je njihova dobra izvedba i dobar aranžman doprinio da pjesma bude zaista dobar teenage rock stil.
Cure imaju stila, super se ponašaju na sceni, bez treme, sasvim profesionalno.
Pjesma po meni nema neki ESC stil ,ali u svakom slučaju će biti veliki hit Dore 2007.
Ocjena: 9/10

Luka Petrović
Zanimljiva skladba i mislim da bi mogla dobro proći na Dori
Ocjena: 9/10

Marin Pelaić
Prošlogodišnja «Party djevojka» još se i dala nekako «uvući u uho», dok se «Male vještice» doimaju kao rađene po receptu: «sklepaj nešto na brzinu i uvali malo rock zvuka jer su ti one rockerice.»
Ocjena: 3/10

Predrag Banović (čitatelj)
Prije svega jako dobra pjesma. Odličan i energičan nastup!!
Nažalost sumnjam da može osvojiti simpatije dovoljno veliko dijela publike da bi pobijedila.
Ali jedan od mojih definitivnih favorita!
Ocjena: 9/10

Ibrica Jusić – Nikad zaboravljena

Ivan Horvat
Ibrica, svaka Čast tebi i tvom pjevanju, no daj ajde, nemoj vise na Doru i to mjesto prepusti nekom mlađem. Pjesma niti losa, niti dobra, no nikako za festival zvan Eurosong.
Ocjena: 2/10

Martti Immonen
Jedna tradicionalistička pjesma. Ipak, ugodna je ušima. No, u isto vrijeme valja misliti i na plasman u Helsinkiju ako tamo prođe. Za takvu priliku ovo je ipak preobična pjesma koju smo već 1000 puta čuli i ne nudi ništa novo. Mogla bi biti prihvaćena od publike ako se napravi bolji nastup. Stil tipičan.
Ukratko: OK, ali je se brzo zaboravlja, što za ESC nikako nije.

Jure Ugrina
Treća po redu pjesma! Lagana latino balada koja bi mogla proći samo na području njegovih poznanika, nikako na Eurosong!
Ocjena: 1/10

Marjan Kablar
Ne znam zaista što Ibrica Jusić vise traži na Dori.
Koliko znam zadnjih par godina postao je redovni, neizbježni sudionik.
Na drugim festivalima ga i nema, a ovdje kao da je rezervirao permanentnu kartu za sudjelovanje na Dori.
Ne kažem da mu je pjesma losš, ali nije ni neko svjetsko čudo. Sve u svemu već viđeno!
Lanjska pjesma koju mu je Tomasović radio po meni je mnogo bolja!
Još nešto…
Mislim da bi na ESC scenu ipak trebalo poslati mlađu osobu koja plijeni i žari…
Ibrica je bome ,ali ne i nešto sto bi na sceni ESC-a ostavilo jak utisak. Ni njegov pas Arčibald mu u tome ne bi mnogo pomogao.
Ocjena: 3/10

Luka Petrović
Neki ljudi zaista nikad ne odustaju, najlošija Ibričina pjesma od dosad izvedenih na Dori.
Ocjena: 2/10

Marin Pelaić
Čini mi se da je 2005. bio rekao da će napravit «trilogiju» na Dori i da se tamo više neće pojavljivat. Bio je 2004., 2005., i 2006. godine. Čemu onda ovo? Ili možda Ibrici riječ «trilogija» znači nešto drugo? U svakom slučaju, svaki put sve lošiji.
Ocjena: 2/10

Predrag Banović (čitatelj)
Staromodno.
Uz svo poštovanje prema starim zvijezdama, ovo se vise ne očekuje na Eurosongu…
Ocjena: 3/10

Antonija Šola – Neka bude zauvijek

Ivan Horvat
Ah, Antonija, nit’ pjevanje, a nit’ gluma bas… Inače, dobra pjesma koja ude brzo u uho. No nadam se da će Tonka do Dore naučiti tekst i pjevati i da će prateći vokali ipak biti malo tiši jer ova pjesma ima potencijala da se napravi nešto od nje. Barem još koji put da se odvrti na radiju 🙂
Ocjena: 4/10

Martti Immonen
Zanimljiva pop pjesma zaraznog ritma s malo hardrock elemenata. Ovakva stvar ipak zahtjeva da se na pozornici nešto događa, ne samo stajanje za mikrofonom. A pjevanje… je li se ona boji mikrofona ili publike, obzirom da je «skrivala» glas, što je nedopustivo. Trebala bi poraditi na tome do Dore. Stil standardan.
Ukratko: Više nego OK, ima potencijala, posebice ako poradi na glasu i nastupu. Ovakav stil pjesama još se traži.

Jure Ugrina
Četvrta pjesma po redu! Ja bih je svrstao kao jednu miješanu pjesmu Pink – Emina Arapović! Za Eurosong nije prije bi rekao da je za neki drugi festival.
Ocjena: 8/10

Marjan Kablar
Tonka, djevojka koja se prvi put pojavila na Dori 2003 kada je pjevala Buljanovu pjesmu ,,Dođi, dođi najbrže», tipično tinejdžerskog teksta i apsolutno nebuloznog gdje je spominjala policiju, mjesec, svemir, jastuk i sl.
Pjesma iz 2003.po meni je najgora pjesma te Dore 2003, tako da je ovo sto smo večeras čuli veliki napredak u volkalnom, muzičkom pa čak i vizualnom smislu za Tonkicu.
Nažalost još uvijek nedovoljno da bi se postigao tron ESC-a.
Živo me zanima kako će Tonka ovu pjesmu uživo izvesti na pozornici Dore, pošto kako i sami znamo, pjevanje uživo joj bas i nije jaca strana, što je i včceras dokazala. I još nešto. Tonka, pod hitno nauči tekst! Inače, sama po sebi, pjesma je pjevljiva i hitična. Sviđa mi se primjesa rocka u njoj.
Ocjena: 7/10

Luka Petrović
Skladba možda i nije loša, ali Antonija, zaboga, što ti bi sinoć. Zamislite da se to desi na Eurosongu. Uža! Ako prođe u finale može biti zadovoljna.
Ocjena: 1/10

Marin Pelaić
«Drugima dajem najbolji materijal, sebi skupim ostatke», izjavila je skromno Antonija nakon izvedbe i čini se da nije lagala. Da nije bilo back vokala, ne bi je se uopće čulo. Ipak, istančan njuh za zloću detektirao je da je zaboravila tekst.
Ocjena: 2/10

Predrag Banović (čitatelj)
Pjesma je dobra, a interpretacija je mogla da bude i bolja.
Ocjena: 7/10

Raspashow – Bio bih samo njen

Ivan Horvat
Ah, opet rock… Svaka čast prošlogodišnjoj pjesmi, ali ovo je ništa. Uopće se nakon pjesme ne sjećaš kako ta pjesma uopće ide. I čemu toliko skakanja u ovakvoj pjesmu.
Ocjena: 1/10

Martti Immonen
Oh yeah. Ovoga definitivno treba po klubovima, ali na Eurosongu? Ne baš. Razlog je jednostavan: pjesma je dosadna pa ni karizma izvođača ne dolazi do izražaja. Po prvi put se moram naglas zapitati, zašto je ovo rađeno? Stil u ovom slučaju ne postoji.
Ukratko: Jadno, bez riječi sam. Svjestan sam da su momci možda popularni u Hrvatskoj, ali znam i da imaju boljih pjesama od ove. No ne mogu ih ocjenjivat na temelju ostalih pjesama, a na temelju ove…

Jure Ugrina
Peta po redu pjesma! Vesela rock pjesma koja bi mogla vrlo dobro proći. Jako mi se sviđa!
Ocjena: 9/10

Marjan Kablar
Raspashow je lani imao po meni mnogo bolju pjesmu.
Nekako mi je ove godine pjesma slabija. Refren se u potpunosti gubi. Po meni ,ova pjesma nema svoj pocetak, a ni kraj.
Ova izvedba me podsjeća na neuspjelu izvedbu Parnog valjka, jer glas glavnog vokala je identičan vokalu Akija (zna se da su njih dvojica otac i sin),ali čak mislim da bi Aki za nijansu ovu pjesmu čak poboljšao i vokalno pa čak i muzički. Pjevanje Akijevog sina večeras je bilo zaista katastrofalno. Pod hitno poraditi na tome. Više vitamina, limuna i jaja….
Pjesma po meni uopće nije za ESC festival.
Ocjena: 3/10

Luka Petrović
Bez nekih većih šansi na ovogodišnjoj Dori. Lani je to bilo mnogo bolje.
Ocjena: 4/10

Marin Pelaić
Ovu pjesmu nikako ne mogu stavit u kontekst Eurosonga, ali nije mi loše sve skupa izgledalo. Aki Jr. Zrači pozitivnom energijom i zato skakutanje nije bilo iritantno nego simpatično. Šteta što se pojavljuju samo od Dore do Dore.
Ocjena: 5/10

Predrag Banović (čitatelj)
Dobra pjesma, očekivao sam da bude malo bolje otpjevana.
Po mom mišljenju nastup je bio i previše «spontan» za prvo izvođenje.
Ocjena: 8/10

Ivana Radovniković – Samo probaj

Ivan Horvat
Zar je tekst pjesme stvarno napisan za borbu za veća prava žena? A ja se samo bio šalio s tim… Svakako od svih pjesama večeras, moj favorit. Ritmična pjesma koja te odmah tjera na plesanje. Ivana jako dobro pjeva, sto smo i prije znali i svoje mogućnosti je jako dobro prikazala u pjesmi. Samo, Ivana, pa gdje je onaj vrisak?!
Ocjena: 9/10

Martti Immonen
Opet jedna staromodna stvar. Pitam se zašto. Ovo stiže prekasno. Ništa ovdje nije loše, pjesma je pamtljiva i odlična za svoj žanr, ali iskreno govoreći, ovo neće ići. Pitam se zašto je puštena na natjecanje. Ivana je sjajna pjevačica i ima odličnih pjesama, ali ovo… Opet sam bez teksta…Stila opet nema.
Ukratko: Prosječna skladba iz ranijih 80-ih, ali nema veze s ESC-om, ako ne bude pomaka kod scenskog asntupa, pomislit ćud a je primljena da se popuni broj izvođača.

Jure Ugrina
Šesta po redu pjesma. Klasična jazz pjesmica, poletna! Može se poslušati i protumačiti na razne načine!
Ocjena: 3/10

Marjan Kablar
Najbolja pjesma večeras!
Nešto novo i neobično od strane Marka Tomasovića. Poslije niza pjesama koje nam daju prepoznatljiv stil Jasne Zlokić ili Emilije Kokić koje su naravno veliki hitovi i odlične pjesme sada još nešto bolje od Marka i to bas za Ivanu koja je maestralno izvela i doživjela ovu pjesmu! Bravo za Ivanu i Marka!
Eterović je uradio odličan aranžman, produkcija sasvim ok.
Pjesma je zaista zanimljiva i zavređuje pažnju u svakom slučaju!
Jedan od mojih favorita ovogodišnje Dore 2007.!
Ocjena: 10/10

Luka Petrović
Definitivno jedna od najvećih favoritkinja za odlazak na Eurosong. Izvrsna izvedba, super riječi, još malo doradit scenski nastup i to je to. Super pjesma u svakom pogledu. IVANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ocjena: 10/10

Marin Pelaić
Ivana ima sjajne vokalne sposobnosti, ali meni je ovo jedno veliko NE.
Ocjena: 3/10

Predrag Banović (čitatelj)
Ivana odlično pjeva, a i pjesma je odlična mada bez pretenzija za visoki plasman na Euroviziji.
Nastup treba nečim «začiniti»…
Ocjena: 8/10

Barbara Munjas – Ti si tu

Ivan Horvat
Na štetu Barbare, ova pjesma će se uvijek spominjati u kontekstu Claudije i njezinog pjevanja ove pjesme. Šteta sto je Claudijina verzija izasla da se može čuti. Barbara jako lijepo pjeva, no ova pjesma nije za Eurosong, no mislim da bi trebalo proći u finale Dore. Predviđam budući jingl Narodnog radija ;). Ah, vidi Babića iza! J
Ocjena: 5/10

Martti Immonen
Tipična pjesma za neki ljetni festival. Ide jednako od početka do kraja. Ne ostavlja nit’ sretnog, nit’ ljutog, nit’ tužnog. ILI možda tužnog, ipak, pošto napisana pjesma ima dijelove s jako dobrim elementima, no to nije slučaj za cijele 3 minute. Ili je stvar u pjevačici… Teško za reći. Ili je stvar i u pjesmi i u pjevačici zajedno?
STIL: Je li zadnji pogled u ogledalo zaboravljen?
Ukratko: prosječno – ne baš najbolje od ovog skladatelja. Sretno za ovaj pokušaj jer će sreću trebati.

Jure Ugrina
Sedma po redu pjesma koja je bila namijenjena Claudii Beni otpjevana je na najgori mogući način! Za Doru nije, dalje neću!
Ocjena: 1/10

Marjan Kablar
Pošto sam ovu pjesmu čuo najprije u verziji Claudie, iskreno, sad mi se jako teško «prešaltati» na verziju koju pjeva Barbara.
Mislim da je verzija koju je Claudia bila izvela za nijansu bolja.
Ovaj aranžman je očigledno vise rokerski od prve verzije.
Nekako mi se Barbara u ovoj verziji slabije snašla od Claudie.
Ne znam zašto je Claudia pjesmu odbila, jer njoj je svakako vise pasala nego Barbari.
Ako usporedim izvedbu Barbarine pjesme sa Sunčanih skala 2006 pod nazivom «Ono što drugi ne vide» gdje je njen glas bio mnogo izražajniji i gdje je Barbara mnogo bolje pjevala,tj. u potpunosti doživjela samu pjesmu, ova pjesma mi nekako nije legla za Barbaru.
Pjesma po meni nije za ESC, više je za neki ljetni festival.
Inače ,Barbara zaista lijepo izgleda i opravdano je ponijela titulu Miss Alphe Adria. Back vokali u pjesmi su jako dobro odrađeni. Svaka čast Andreju Babicu i curama!
Ocjena: 8/10

Luka Petrović
Pjesma možda i nije nešto, ali Barbara je definitivno dobar vokal i sinoć je to zaista dobro zvučalo. Siguran putnik za finale, puno bolje nego Claudijina izvedba.
Ocjena: 8/10

Marin Pelaić
Uspješno je zamijenila Claudiju, ali za ovu anemičnu pjesmu nije bitno tko je izvodi.
Ocjena: 3/10

Predrag Banović (čitatelj)
Pjesma je super simpatična. Pravi eurovizijski power-pop!
Barbara se mora malo nasmiješiti jer je pjesma vesela i pozitivna.
Potreban je sigurniji i opušteniji nastup!
Ocjena: 8/10

The Sick Swing Orhestra – Šlager pjevač

Ivan Horvat
Što je, pobogu, ovo?! Jednostavno nemam komentara…
Ocjena: 1/10

Martti Immonen
Ovo je praktički bilo i očekivano. Grupa je pokušava napraviti nešto kao i prošlogodišnji litvanski «pobjednici». Razlika je u tome što su LT United bili smiješna grupa koji su imali drugačiji stil, dečki koji su radili zabavu od svega ovoga i to im je donijelo odlično završno mjesto. Ovo su 3 najgore minute na natjecanju, ali bih rado ovakvo nešto čuo u nekom klubu.
STIL: Prugasto nikada ne izlazi iz u mode. Ili ovo ipak je? 🙂
ukratko: da, da. Što možeš reći jadnom – razmisli o povlačenju? 😛

Jure Ugrina
Osma po redu pjesma koja je otpjevana! Nemam komentara! Ne vjerujem da će ući u finale.
Ocjena: 1/10

Marjan Kabler
Najgora pjesma od ponuđenih večeras.
Zaista se pitam koji je ovo stil. Je ovo neko zezanje ili pak pokušaj da se od neke kvazi pjesme napravi neka solidna pjesma ,ili pak obrnuto.
Ne znam zaista kako je žiri uopće imao sluha pa je ovoj pjesmi dozvolio ulazak na Doru 2007.
Komentari koje bih mogao još dati za ovu pjesmu ne bi bili bas umijesni, tako da ću samo reći BEZ KOMENTARA!
Ocjena: 1/10

Luka Petrović
Meni osobno nezanimljivo i dosadno. Polufinale im je najveći domet.
Ocjena: 3/10

Marin Pelaić
Ova predstavljanja pjesama korisna su utoliko što znate tijekom kojih pjesama preko Dore otići u WC. Uz sav ovaj očaj, momci iz SSO demonstrirali su zavidnu količinu lošeg humora. Čestitam, prva «kljuka».
Ocjena: 1/10

Predrag Banović (čitatelj)
Čemu li ovo služi….?!
Ocjena: 1/10

Tina Vukov – Tata

Ivan Horvat
Tako depresivan i ne dobar tekst na dobru glazbu. Tina ima jako lijep glas koji ovdje nije došao do izražaja. Tina, što se nisi ugledala na prošle dvije pjesme s Dore?!
Ocjena: 4/10

Martti Immonen
Ovo je tipični primjer iskrene jednostavne pjesme i kada tu pjesmu pjeva dobar pjevač s pravim stilom kakva pjesma je, tada i jednostavna pjesma postane kao biser… što je i više nego odlično, jer uspoređujući s ostalim pjesmama, ova pjesma i nije nešto. Glazbeni stil opet staromodan, ali ugodan, prijatan u cijelom paketu.
STIL: Savršen! Odjeća, make-up i cijeli paket!
ukratko: manjak je bolji i katkad to djeluje – ne eurovizijska pobjednička pjesma pretpostavljam, jer nedostaje onih catchy elemenata

Jure Ugrina
Deveta po redu pjesma koja je otpjevana od strane Tine! Balada tati, jako dobra pjesma! Pjesma ulazi definitivno u finale.
Ocjena: 7/10

Marjan Kablar
Nemam riječi. Što je bilo Tini da je snimila ovakvu pjesmu. Pjesme iz prošle i pretprošle godine su zakon za ovu pjesmu.
Ovo je čist promašaj!
Niti je muzika nešto, a tekst, nekako molećiv, sav depresivan…..
Po meni još jedan promašaj večeras, za nijansu bolji od promašaja Swing Orchestra.
Tina, šta to uradi? Nakon dva velika hita, pjesma koja nema u sebi bas ništa. Od cijele pjesme sam zapamtio samo ono:, »Daleko, daleeeeekooooo………»
Ocjena: 2/10

Luka Petrović
Najslabija karika dosadašnjih Tininih izleta na Dori. Previše podsjeća na Treno ali zato je izvedba vrhunska. Gledat ćemo je u finalu.
Ocjena: 6/10

Marin Pelaić
Znate kako kažu, «nije svaki dan petak», nije tako ni svaka Tinina pjesma «Il treno per Genova», iako je postojala nakana da bude. Nije loše, ali očekivao sam više.
Ocjena: 6/10

Predrag Banović (čitatelj)
Izuzetno lijepo otpjevano. Kvalitetna pjesma. Siguran nastup.
Tematski malo neočekivano na izboru za Eurosong.
«Il treno per Genova» je bila za nijansu bolja.
Ocjena: 9/10

Giuliano – Pismom te ljubi milijun mandolina

Ivan Horvat
Evo i Karanova zamjenika. Boze, kako zarazan i poznat refren! No osim refrena, ništa drugo. Hm… Inače, Giuliano je to jako lijepo otpjevao. Vidjet ćemo još kako će to na Dori ispasti.
Ocjena: 5/10

Martti Immanen
Sasvim pametno odabrana pjesma u tango ritmu s dalmatinskim elementima u pozadini. Wow, sviđa mi se ovaj mix, ali, hej, ja sam Finac 🙂 Već mogu vidjeti veliki scenski nastup s ovom pjesmom, ali, iskreno, je li ovo pobjednička pjesma. S novim aranžmanom bi mogla biti… refren… sada preslabo!
STIL: pristaje pjesmi i VELIKI PLUS što je Giuliano skratio kosu. 😛
Ukratko: OK+. Jedna od najboljih pjesama večeras. Sretno! 🙂

Jure Ugrina
I napokon Deseta pjesma po redu otpjevana pjesma koju je trebao pjevati Goran Karan! Pjesma je dobra, pjesma je plesna, brzo ulazi u uho, pjesma za finale. Pjesma u konkurenciji za statuu Dore.
Ocjena: 10/10

Marjan Kablar
Pjesma u stilu Karanovih pjesama iz perioda dok je za Karana pjesme pisao pokojni Zdenko Runjić.
Giuliano je pjesmu izveo sasvim pristojno.
Pjesma nije za ESC, eventualno je za neki ljetni festival gdje se spominju more, pijesak, kao što je Split, Melodije Istre i Kvarnera ili u CG Budva ili pak Sunčane Skale gdje bi pjesma sigurno došla do izražaja pa čak i osvojila neku od nagrada. Refren pjesme previše jednostavan, već viđen, a tekst ,također.
Dakle pjesma nije eurovizijska, ali je ok ,budući ljetni hit.
Ocjena: 7/10

Luka Petrović
Tipična Karanova skladba koja bi uspjela na Splitskom festivalu, ali na Dori bit će dobro ako uđe u finale i to prije svega radi izvođača.
Ocjena: 5/10

Marin Pelaić
Sad mi je jasno zašto je Karan odustao. Pjesma nema niti potencijal da postane jedna od stvari koje se izvode na dalmatinskim feštama.
Ocjena: 2/10

Predrag Banović (čitatelj)
Pjesma nije nešto specijalno, malo je «tra-la-la» 😉
Ali je Giuliano bio simpatičan i dobro je otpjevao.
Ocjena: 7/10

1. Ivana Radovniković 43
2. Angels 38
Sabrina 38
4. Giuliano 36
5. Tina Vukov 34
6. Barbara Munjas 33
7. Raspashow 30
8. Antonija Šola 29
9. Ibrica Jusić 13
10. Sick Swing Orchestra 8

5
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje!