Razmišljamo naglas – Eurosong 2018. (9)

Podijeli na Facebook Twitter

Posljednji je dan našeg razmišljanja naglas. Koje tri zemlje su nam ostale za prokomentirati, saznajte u nastavku. Ujedno vas pozivamo da nam se pridružite u komentiranju u komentarima ispod.


 CRNA GORA

AndreaBalkan balada koja nažalost vjerovatno neće vidjeti finala. Nije dovoljno upečatljiva niti dobra da bi ljudi za nju glasovali. Nadam se da se varam.

Ocjena: 5/10

BartolDa ovu pjesmu pjeva jedna određena osoba koja obično izvodi ovakve pjesme na Eurosongu, pola Balkana bi bilo na nogama samo zbog imena te određene osobe. Ali ne pjeva, nego pjeva Vanja koji eto, prosječnu Balkan-baladu ne može pretvoriti u nešto svjetski jer ipak nije „svjetsko“ ime.

Ocjena: 4/10

BojanNe mogu im oprostiti što nisu poslali Ninu, no dobro. Ovdje je refren ono za šta se čovjek može zakačiti, jer jedini ima neku dinamiku, sve ostalo nije za komentarisanje. S obzirom na to da nastupa posle dinamične i scenski obogaćene pjesme, ovo može biti dobro za Crnogorce. No, ne mora da znači. Bitan je i nastup.

Ocjena: 4/10

FarukČuveni koncept „balkanskih balada“ (koji nigdje zapravo i ne postoji, osim u glavama kolega s nekih stranica) se vratio. Ovaj put u jednom razblaženom izdanju u kojem se koketira sa tim nekim klasičnim elementima. Sviđa mi se što pjesma raste i dobija na snazi prema svom kraju. Ipak, ove pjesme trebaju probuditi neku emociju u čemu Inje, barem kod mene, nikako ne uspijeva.

Ocjena: 5/10

LunaOh balkanske balade, nedostajale ste mi. I razliku od prethodna dva užasa, ovo je zbilja ugodno za slušati, a da ne zaboravim kako mi Vanja svojim objavama postaje jedan od simpatičnijih predstavnika ove godine. Nadam se finalu.

Ocjena: 8/10

TomislavKlasična balada baš onog pravog crnogorskog melosa. Iako nisam je previše slušao, moram reći kako mi se sviđa, posebno u kombinaciji sa službenim spotom, ima onu neku čar ova pjesma. Kome se sviđala Knezova pjesma, postoji velika vjerojatnost da će mu se sviđati i ova pjesma.

Ocjena: 8/10

UKUPNA OCJENA: 34/60

PROSJEČNA OCJENA: 5,67

Crna Gora 2018.

 • Užasna je (1) (8%)
 • Ne sviša mi se (2) (24%)
 • OK je (3) (29%)
 • Dobra je (4) (22%)
 • Jako mi se sviđa (5) (17%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...


 ČEŠKA

AndreaMeni je ova pjesma nakon nekoliko slušanja postala toliko dobra da se nadam da sljedeće godine idemo u Prag. Miklas ima sve od pjesme do karizme i ne vidim nikakvu zaprjeku da Češka ostvari svoj najbolji plasman ikada. Finale im nije upitno.

Ocjena: 9/10

BartolOd prvog trena kada sam čuo pjesmu sam pomislio – to je to. Karizmatičan pjevač u kombinaciji sa modernom pjesmom, ako Češka ponovno ispadne, ja stvarno ne znam…

Ocjena: 10/10

BojanStjecajem okolnosti i forumskih igara zasnovanih na principu Eurosonga, za ovu pjesmu sam čuo i prije nego što je predstavljena na nacionalnom izboru. Kupila me je već tada. Oduševljenje moje bilo je još veće kad sam saznao da je u nacionalnom izboru i kasnije da je pobjedila. Mislim da je ovo prva pjesma koju sam postavio na InstaStory i pritom tagao Mikolasa, koji mi je samo uzvratio odgovorom u DM sljedeće sadržine „ <3 “. Prvo jako mi se sviđa glazba koja je zarazna, njegova interpretacija, neograničena karizma kojom ne dozvoljava da skrenete pogled sa njega i gledate koji će pokret sljedeći načiniti. Da je i u nastupima uživo takav i da može prenijeti energiju iz spota dokaz je i nastup na ukrajinskom nacionalnom finalu. Također, kada sam u nekoj od kafa s prijateljem, koji ne prati baš Eurosong kao ja, pustio pjesme s Eurosonga ova mu je privukla pažnju i rekao je da „ne vjeruje da će se tako nešto naći na Eurosongu“. Ovo je i pjesma koju svakodnevno puštam po nekoliko puta i zaista nema izgleda da će mi uskoro dosaditi. Bilo bi mi zaista drago ako bi Mikolas s ovom pjesmom donio prvi značajniji rezultat Češkoj na Eurosongu, a možda i pobjedu. Prag sljedeće godine, što da ne.

Ocjena: 10/10

FarukOvo jednostavno nije moj „fazon“, iako u potpunosti razumijem zašto je pokupilo ovoliko pohvala i zašto je jedan od favorita. Ovakve „Bruno Mars“ pjesmice su danas hitovi u valjda devet od deset slučajeva i svakako da i ovdje imamo taj potencijal. Pjesma zvuči moderno, produkcija je vrhunska, Mikolas je vrlo uvjerljiv na sceni. No, ponovit ću, osim po službenoj dužnosti, ja ovo nikad ne bih samoinicijativno poslušao.

Ocjena: 6/10

Luna Postoje neke pjesme koje su ti toliko hipnotizirajuće da ti ih je milina slušati. No ujedno postoje i one pjesme koje te svojim prvim taktovima tjeraju da odeš na “jedno mjesto”, pa nakon toga u dućan s mitraljezom i kreneš terorizirati grad pucajući i razbijajući sve. Jedna od tih pjesama je i ova pjesma, na koju mi se doslovce diže želudac. Ako se već išlo furati na Sunstroke Project, onda se dogodio flop, jer su Moldavci barem imali nekog šarma.

Ocjena: 2/10

TomislavVrlo zanimljiva pjesma, kao neka kombinacija funka i rnb-a. Čak imam osjećaj da se išlo u smjeru stila Charlieja Putha, i naravno, zarazan saksofon u refrenu. Svemu tome još nadodajte i pomalo apstraktan i nabacan spot i dobijete jednu vrlo dobru jednadžbu za ovogodišnjeg predstavnika Češke. Smiješi li im se pobjeda? Nažalost, rekao bih ipak ne, ali finale bi trebalo biti gotovo sigurno.

Ocjena: 9/10

UKUPNA OCJENA: 46/60

PROSJEČNA OCJENA: 7,67

Češka 2018.

 • Užasna je (1) (8%)
 • Ne sviđa mi se (2) (12%)
 • OK je (3) (17%)
 • Dobra je (4) (23%)
 • Jako mi se sviđa (5) (40%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...


 ŠVEDSKA

AndreaNe želim komentirati previše. Loša pjesma s dobrim scenskim nastupom.

Ocjena: 4/10

BartolFelix bi mi bio draži izbor, ali može i ovo. Plesno, mladenački, ulazi u uho, nekad repetitivno, ali Šveđanima svejedno ne gine još jedan TOP5, pogotovo sa nastupom sa MF-a.

Ocjena: 8/10

BojanJoš jedna od pjesama za koju sam promijenio mišljenje od prvobitnog. Priznajem, nije mi se sviđala njegova vokalna interpretacija sa #melfesta, ali nastup je bio na svjetskoj razini. No, nakon što tu istu pjesmu poslušate s dragom osobom i nakon što vam je ona „proda“ na najbolji mogući način, vi počnete istu pjesmu gledati malo drugačije. Da me je neko prije mjesec dana pitao koju ocjenu bih dao Švedskoj na RN-u, sigurno ne bi bila ova koju ću sada dati.

Ocjena: 7/10

FarukI pored nikad bolje Jessice Andersson i njenog Party Voicea, oni odabrali Justina Timberlakea iz IKEA-e? Ovdje moram priznati samo da pjesma definitivno „ulazi u glavu“. (Dovoljno je reći da ju je potpisnik ovih redaka pola dana pjevušio nakon što ju je jedan od kolega urednika mučki pustio na mobitelu i inficirao nas). Sve ostalo ću opisati rečenicom – najlošiji švedski predstavnik od 2011.

Ocjena: 5/10

LunaMjesec i pol dana je prošlo, a ja i dalje ne čujem da ovdje ima pjesme. No kako sam prije toga čula češku pjesmu, koja me tjerala na bacanje stolova, shvatim da su negdje u sličnoj razini.

Ocjena: 2/10

TomislavŠvedsku će ove godine na natjecanju u Lisabonu predstavljati mladi Benjamin, bratić mnogo popularnijeg i poznatijeg glazbenika i DJa Sebastiana Ingrossa. Radi se o jednoj vrlo dinaminčnoj i zanimljivoj pop pjesmi plesnog ritma. To je pjesma tipa onih što sviraju na Otvorenom radiju. Meni se pjesma jako sviđa i smatram da je produkcijski izvedena na vrhunskoj razini. Mislim da će uz vrlo dobar nastup ovo kotirati jako, jako visoko. Ipak je to Švedska.

Ocjena: 10/10

UKUPNA OCJENA: 36/60

PROSJEČNA OCJENA: 6,0

Švedska 2018.

 • Užasna je (1) (15%)
 • Ne sviđa mi se (2) (25%)
 • OK je (3) (22%)
 • Dobra je (4) (19%)
 • Jako mi se sviđa (5) (19%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...


ZANIMLJIVOSTI

 • Poredak devete grupe izgleda ovako:
  1. Češka 46/60 (7,67)
  2. Švedska 36/60 (6,0)
  3. Crna Gora 34/60 (5,67)
 • Najblaži komentator danas bio je Tomislav, a najstroža Luna.
 • Danas su “pale” tri desetke. Dvije su pripale Češkoj (Bartol i Bojan), i jedna Švedskoj (Tomislav).
 • Komentatori danas nisu bili dovoljno strogi da bi dali jedinice.

Komentara 59

 1. @escroatia da i ja se nadam nekoj vatri pred kraj bio bi pun pogodak i definitivno bi zasjenilo i austriju i grcku, za makedoniju nemam komentara tj. za onaj tres.
  Sad lagano na instagram upitat Franku za vatru haha

 2. @ace za cut-camera work nismo znali,a pratio sam live i nijega bilo po komentarima.Nadam se da ce imati vatricu baremm hihi

 3. Pa zar niste pratili live stream s proba, Franka ima vjetar u kodi, camera cuts na l-oh-oh-ve, na djelu koji ce govoriti ce biti promjena glasa kao ono tipa s norveskom prodle godine i sad cini mi se sli nisam siguran za vatromet na dijelu improvizacije na sky i manje vise cijeli nastup je jako close to face..

 4. @escroatia Da budem iskren, obzirom na audio verzije iz spota-Hrvatskoj dajem šansu kao 10.zemlja koja će ući u finale što znači -da Hrvatskoj dajem jako male šanse. Ali uzevši u obzir sve ovo viđeno ovih dana-probe, glazbu, vokale- Franka ima jako dobre izglede za top10 u fnalu. Više virujem u njen uspjeh nego Žakov…Žak nas je iznenadio s 3.mjestom. Možda je vrijeme da dobijemo to 3.mjesto.
  FRANKA-NAPRIJED! 🙂

 5. I Žak je prošle godine tijekom prve probe bio među zadnjima, ali onda sve do live showa se stalno penjao i pred finale bio 7. na kladionicama što je bio šok

 6. Hrvatska je 31. na glavnoj, najvjerodostojnijoj kladionici. 🙂 Za sad najbolje mjesto cijele sezone.

 7. @ole1 Ja to govorim od pocetka kako je pjesma izasla hahah a bilo bi dobro da bude mozda i rad cut-camera na brzaka..Svi su komentirali da bi to bilo jako ljepo! 😀

 8. Išao sam malo dalje s analizama…od top6 najgledanijih video-proba-Hrvatska ima najmanji postotak dislajkova-oko 10%.
  SVE ostale pjesme-video probe imaju puno više dislajkova…Izrael gotovo 50%.
  Po svim analizama Cipranka je najbolja…danas će brojati pola milijuna pregleda -tako da pobjednica ovih proba je izgleda-Cipranka. 🙂

 9. Izrael, Cipar, Grčka, Češka i Hrvatska imaju najviše pregleda video-proba. Hrvatska ima više pregleda i od Bugarske i Belgije ( i svih ostalih!) Franka je u top5 najgledanijih videa proba.

 10. 1. CG 4/10 bila bi niza ocena vrv da nisam pod utiskom današnjih nastupa nedostojnih ni najjeftinijeg cirkusa. Vanja iako mi je pesma mlaka i bezlična ipak zaslužuje finale jer je odmor za mozak u drugom polufinalu uz još par pristojnih konkurenata.
  2. Švedska 3/10 pesma je zavodljiva ako zanemariš koliko je bezlična. Samo da je peva drugi neko, a ne ovaj lik koji iritira svojim neprirodnim plesnim “talentom” a kada progovori i svojim karakterom. Nezrelo, prepotentno, prestenjavo.
  3. Češka 2/10 i evo najprecenjenije pesme ove godine. Iritantno.

 11. I na kraju ostala zadnja trojka, ovako ih ja vidim:
  1. ŠVEDSKA. A što reći? Izabrali su najbolje s katastrofalnog MF. Pjesma kao svojevrsni nastavak nekadašnjeg disco hita Alcazara “Crying At The Discoteque”. Pjesma kao pjesma ništa posebno, no produkcija bogovska i nastup koji izvlači 200% iz pjesme. Šveđani znaju kako se rade hitovi i kad imaš vrlo oskudan materijal. Meni osobno, ovo je daleko od nekakvog dobrog plasmana na ESC. A što će biti? Vrlo vjerojatno ponovljeni scenarij od prošle godine.
  2. ČEŠKA. Što reći za hibrida Justina Biebera i Matta Damona? Pa da, izgleda vrlo američki, a i pjesma mu tako zvuči, a o spotu da ne govorimo…Osim njegovog imena i prezimena ovdje nema ni Č o Češke. Pjesma rađena po sličnom receptu kao i švedska, Češku sam stavio iza zbog lobija koji Švedska ima. Čim sam čuo ovu pjesmu, automatski sam bio protiv nje i sad sam…Nadao sam se da Mikolas uživo ne može jednako kvalitetno interpretirati pjesmu, no razočarao me…Ovo je tipična pjesmica pisana i odlično isproducirana za siguran uspjeh na američkom tržištu, a na moju žalost tako će izgleda biti i na ESC. No ja se opet potajno nadam da će zeznuti voklano ili sa nastupom na ESC, pa da barem neće u TOP10. Kako god, ovo će biti najbolji plasman Češke.
  3. CRNA GORA. Žao mi je Crne Gore, jer će opet ispasti u polufinalu. Žao mi je, jer u osnovici imaju jednu dobru baladu koju da su bolje aranžirali i producirali i dali je pjevaču koji je vokalno može iznijeti (kao Sergej Ćetković) bilo bi to sigurno finale. Vanja niti ima dovoljno kvalitetan vokal niti ima karizmu, rearanžman pjesme nije urađen najbolje kako se moglo, a to znači da na kraju 2. polufinala kad se budu čitale zemlje koje idu u finale neće pojaviti Montenegro…

 12. CRNA GORA
  Ne bih ovo usporedio s Knezom i njegovim remek djelom, no i “Inje” nije loše.. već otprije sam rekao da sam slab na sve balkanske balade pa tako i na ovu.. live verzija je bolja i od studijske, no šansa da se Crnogorci plasiraju u finalu je u rangu da Roma nadoknadi poraz 5:2 iz Liverpoola.. eh,da!! Ako se to ostvari i Roma izbaci Redse (nadam se da neće), onda i Crnogorci ulaze u finale.. stvarno vrijedi pratiti sutrašnju tekmu.. s njom u paketu dolaze i izgledi Crne Gore u Lisabonu 😉 … 6,5/10
  ČEŠKA
  Ehhh.. i dalje neprežaljena Eva Burešova… inače mrzim te moderne prizvuke, no Eva me je na prvo slušanje oduševila.. i ona završi tek kao 4. u nacionalnom finalu.. sramota!! nepravdaaa!! 😀 Umjesto nje, Česi odabraše bivšeg manekena s iritantnim ruksakom na leđima i devom u spotu.. očigledno je da mu nedostaju srednjoškolski dani (a komu ne), no zar toliko uporno forsira tu naivnu, štrebersku temu.. no, da završim.. potpisujem Lunine riječi od A do Ž, samo što ću ja biti velikodušniji i za ovu USA pjesmicu dati – 4/10
  ŠVEDSKA
  Kako je ono, Benji reagirao na mađarsku pjesmu?? Ah,da.. skidanjem slušalica.. upravo tako sam i ja na njegovo dahtanje.. nažalost, nemam ništa dobroga reći o ovogodišnjem švedskom predstavniku (pogotovo što uvrijedi Makedonku Mariju, a to se ne radi.. maniri izgleda ostali u Stockholmu) osim to da će ući u najsvečaniji dio moje tablice – onu s neocjenjenim državama.. katkad i jedinicu treba zaslužiti.. 0/10

 13. Komentirat ću samo Frankin nastup, prijedlog da se na onaj dio na početku kad ide onaj pam pam pam pam dio ubaci ona vatra ( slično kod ivete , da ide redom ) te na lo lo lo love također dio na kraju, a možda i na onaj dio kad produži glas na riječ ” sky” . To bi dalo još malo na dinamici cijele pjesme.

 14. @escfan No pjesma nema ni zrno orginalnosti. Zar to isto ne bi trebao biti jedan od važnih kriterija po kojima se pjesma ocjenjuje… Na stranu moja subjektivnost- ova pjesma i objektivno nije dobra. Amerikanizirana je (na EUROsongu) što je još 1 minus.

 15. @angelo96 mozda nam franka sprema iznenadenje ,vidim ovdje netko je spomenuo plesaca nez jel to istina, meni nije jasno zasto franka nije vec sad u 25 najboljih jer realno je ubila sve favorite 😊

 16. @angelo96 Ahaa, sad mi je jasno 🙂 Ma nisam mislio na tvoju zaluđenost haha, nego na općenito zaluđenost kladionicama oko Moldavije. Imaš moj komentar ispod u kojemu sam detaljno objasnio cjelokupni švedski nastup, tu ti je manje – više moj odgovor na tvoje pitanje 🙂

 17. @escfan Mislio sam na zemlje koje su danas imale probe-samo se Norveška i Moldova plave.
  Nisam zaluđen oko Moldove, hahah ,čak mi je ona jedna od 10 najgorih pjesama ove godine,ali nastup je ruku na srce-najbolji danas…kad smo kod zavođenje…nezz kako je tebe Švedska uspjela zavesti. :/
  @marko20 Franka je bila 3. il čak 2. po anketi-najbolji nastup onog dana.

 18. Moldova po jednoj anketi nosi titulu zemlje s najboljom današnjom probom u postotku 33% što znači da svaki treći čovjek koji je glasovao (a glasalo ih je za sada 210)-je glasovao za tu zemlju.
  Moldova je skočila na kladionicama na 17.mjesto. Uz Norvešku-Moldova se jedina plavi na svim ,svim kladionicama.

 19. Crna Gora – mislim da su Crnogorci poslali najbolju moguću opciju u Lisabon, iako i drugi nisu bili toliko loši… meni se sviđa ovaj tip balada, nešto što bi Sergej Ćetković pjevao, tako da nemam ništa velikoga zamjeriti ovoj pjesmi … (8,5/10, ocjena 4, TOP: 12/43)
  _____
  Češka – za Mikolasa sam čuo još prije ovog ciklusa… moguće i prije prošlogodišnjeg (nezz kada su mu izašle prve dvije pjesme), i htio sam da on nekad ubuduće predstavlja Češku… doduše, ova pjesma s kojom se odlučio prijaviti na njihov predizbor mi je najlošija od svih njegovih do sada objavljenih pjesama, mada niti ona sama po sebi, nakon više slušanja, nije toliko ni loša… no, ima dijelova koji mi se jednostavno ne sviđaju… (8/10, ocjena 3, TOP: 14/43)
  _____
  Švedska – po meni ova pjesma nije zaslužila ni finale Melodifestivalena, a u finalu mi je bila na posljednjem mjestu… ne sviđa mi se njegov njanjast vokal, njegova samodopadnost kad maše glavom gore-dolje, nit mi se dopada brza izmjena svijetla iza njega… to je pravi teror za moje oči… a pošto taj isti teror traje čitavu pjesmu, jednostavno, neka hvala…zbljuv… (2/10, ocjena 1, TOP: 40/43)

 20. Od brzih pjesama meni je Češka odlična od prvog slušanja i nije mi dosadila dok mi je Izrael i dalje koma.
  Švedska mi je oke ali nije do koljena ovima zadnjih godina, bilo bi bolje da je otišao njegov najbolji prijatelj Frlix Sandman.
  Crna Gora lijepa balada ujedno i snažna kako se bliži završetku nadam se finalu.

 21. Crna Gora-6- kvalitetno, neeurovizično
  Češka-7 catchy, kopija Moldove 2017. ,subjektivno-ne volim je
  Švedska-5 Nemam komentara. U top5 najgorih pjesama ove godine.

 22. 1.Češka-Odlična je (13/43)
  2.Švedska-Odlična je (14/43)
  3.Crna Gora-Odlična je (19/43)
  P.S. Koja slučajnost Švedska je i prošle godine također bila ocijenjena u posljednjem djelu RN 2017. zajedno s Njemačkom ☺

 23. @hirscher1
  E sto si me dobro nasmijao…hahahahahahaha
  ———–
  Crna Gora – ocjena 4/10 ; plasman 37/43
  Češka – ocjena 9/10 ; plasman 13/43
  Švedska – ocjena 7/10 ; plasman 21/43

  PS Opet cu rec da su ove ocjene stare 3 tjedna, a nakon svih prvih proba radim novi top hehe. Ono sto je sigurno je da ce Češka ici u moj top 10 dok za ove dvije cekam probe

 24. @hirscher1 Hahahahahahahahahahahahahahahaha koji si ti kralj e, nasmijao si me pošteno 😀 Ali sve što sam ja napisao je istina, barem oko samog nastupa i njegovog glasa, sviđalo se to ljudima ili ne 😉

 25. Ja ne znam je li subjektivnost našeg @escfana smješna ili žalosna, ali svakako je zabavna.

  Da je Švedska kojim slučajem poslala Serhata ja mislim da bi njegov komentar izgledao ovako:
  Odakle početi? Presretan sam što je Švedska odlučila poslati ovog sjajnog pjevača!!! Pjesma mi je na Melodifestivalenu bila tek 27. najdraža, ali svejedno je najbolja na Eurosongu. Perfekcija je!!! Spajaju se istočni i zapadni melos, refren je prezarazan!! Švedska pokazuje kako je otvorena zemlja s obzirom da ih predstavlja pjevač iz Turske! Sigurno će Europa prepoznati ljepotu ove pjesme. Ovo je definitivno pobjednik drugog polufinala, a možda i finala!! Ajmo u Malmo 2019!! Ja stvarno ne znam što bi drugo moglo pobjediti, ali ne zato što sam subjektivan, nego zato što mi je što god Švedska pošalje bolje od svega drugoga.

  Ocjena 6/5 i moje 1. mjesto

 26. Crna Gora- meh. Nije mi nešto dobro, ali nije ni toliko loše. 4/10
  Češka- @buba Kada se prepadnem da se svima sviđa ova pjesma ti uletiš. Slažem se, ovo mi je toliko fake i isforsirano da me bole uši. Ovo je jedna od pjesama koje baš zaslužuju 1. 1/10
  Švedska- Čak mi više nije ni toliko loše, ali zbilja zvuči kao reciklirana verzija Biebera. 4/10

 27. Ceska i Svedska, dva toliko jadna, neslusljiva pjesmuljka za ranit se momentalno.
  Neki wannabe Justini Bieberi, Marsovi, One direction, Timberlake itd.

 28. I napokon evo i dijela u kome je moj najveći favorit ovogodišnjeg Eurosonga! 😀
  Crna Gora – Mislim da je “Inje” tip balade kakav prolazi vjerojatno samo na Balkanu, stoga ju ne vidim u finalu. Vanja ima odličan glas, ali kao i kod nekih drugih pjesama (Npr. Irska, Island) bojim se da to nikako neće biti dovoljno za finale.
  Ocjena 2 i moje 33. mjesto.
  Češka – (Po)dosta Amerikanizirana stvar, koja je na kraju ispala jako dobrom. Ritam pjesme je odličan, no s obzirom na njegovu ozljedu i sve što se događalo zadnjih nekoliko dana, ne znam koliko visoko on može.
  Ocjena 3 i moje 18. mjesto.
  Švedska – perfekcija! Odakle početi? Nikad viđeni nastup (drugu godinu zaredom), dostojan jako, jako visokog, ako ne i najvišeg plasmana prema žiriju (Bjorkman, nadam se da ćeš odraditi svoje 😀 ) Užasno catchy i pamtljiva pjesma, fantastičan ritam, nastup u stilu Michaela Jacksona, a glas mješavina dva Justina – Biebera i Timberlakea. Svi preduvjeti za postajanje velikog europskog i svjetskog hita su tu! Zato publiko, prepoznaj ovo i nagradi hrpom poziva i glasova, idemo napraviti Stockholm 2019! 😍😍😍😍😍😍
  Ocjena 5+ i moje prvo mjesto.

Odgovori