#rnesc2020: Roko je zvao, hoće svoj spot natrag – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

#rnesc2020: Roko je zvao, hoće svoj spot natrag

  12 min za čitanje   29 komentara

Nakon uspješnog starta prije dva dana, vrijeme je za novi nastavak našeg “razmišljanja naglas”. Novih pet zemalja našlo se pred našom šesteročlanom komisijom, a kako su ocijenjene, pogledajte u nastavku. Ujedno vas pozivamo da nam se pridružite u komentiranju u komentarima ispod, te u rješavanju anketa.


ESTONIJA

Andrea: Bilo je boljih pjesmama na estonskom nacionalnom izboru. Uku je trebao ići na Eurosong prošle godine s pjesmom Pretty Little Liar, ali izgleda kako nema sreće. Ova pjesma je jednostavno u svakom smislu riječi nepamtljiva i dosadna.

Ocjena: 2/10

Bartol: Stvarno me iznenadilo da je Uku s ovim pjesmuljkom ubio konkurenciju na Eesti Laulu. Cheesefest odvijen na maksimum, ali nije ni slatko kao Danci nego je samo malo neugodno. Refren je ubitačno dosadan, a ja i dalje čekam da Estonija pošalje nešto što mi se sviđa kao žedan vode…

Ocjena: 2/10

Bojan: Pjesma je korektna i to je sve. Nekako mi se utapa u moru svih pjesama. Ne ističe mi se ni po čemu posebno. Pustio sam je koji put kako bih pronašao razlog da je zavolim, ali ne ide. Ne znam koju prognozu bih dao, svakako neću mijenjati stanicu kad je puste na ESCradiju.

Ocjena: 5/10

Luna: Znači, ako sam dobro razumijela, oni su uzeli neku pjesmu napisanu 1990., dodali malo gitare i voilá, evo ti pjesme? Mislim, znam da je Eesti Laul u padu što se tiče kvalitete zadnjih nekoliko godina, ali je li ovaj čizfest baš bio najbolji ove godine?

Ocjena: 2/10

Marija: Čim sam krenula slušati ovu pjesmu po prvi puta, naježila sam se jer Uku ima zaista zanimljiv i meni osobno jako lijep vokal. Sam početak, sve do refrena, bio mi je obećavajuć, međutim, od refrena sam očekivala ipak nešto više. Ovako mi je pjesma nepamtljiva i vjerujem da bi se na Eurosongu izgubila u moru sličnih pjesama. Sve u svemu, prosječno i ništa posebno.

Ocjena: 4/10

Sanja: Može li biti dosadnije?! Nakon što sam prošle godine navijala za Ukua na Eesti Laulu, a nikako mi se nije sviđala Storm, ove godine su se Estonci pokopali s ovom dosadom i klišejom od pjesme. Staging s ovim dimom i LOVE u pozadini isto nimalo inovativno.

Ocjena: 1/10

UKUPNA OCJENA: 16/60

PROSJEČNA OCJENA: 2,667

anketa 1454

Estonija 2020.

Ukupno glasova: 142

 • Ne sviđa mi se (2) [59 / 42%]
 • OK je (3) [34 / 24%]
 • Užasna je (1) [32 / 23%]
 • Dobra je (4) [9 / 6%]
 • Jako mi se sviđa (5) [8 / 6%]

ITALIJA

Andrea: Osobni favorit za 2020. Prekrasna balada, kvaliteta se čuje na kilometre. Talijani nikad ne razočaraju (nadam se da ni neće krenuti stopama Francuske). Fai Rumore poslušam gotovo svaki dan. Već sam neke prijatelje tjerala da slušaju pjesmu, a planiram ih tjerati i dalje haha. Ako ništa, moja sestra je rekla da su “Talijani imali baš dobru pjesmu ove godine”. Misija broj 1 uspješno obavljena. Uopće se ne bih iznenadila da su pobijedili ove godine u paralelno no korona svemiru i da smo u 2021 trebali biti u Rimu.

Ocjena: 11/10

Bartol: Jedna jako lijepa klasična talijanska balada, koja mi se upisala u srce (doduše ne kao nekim mojim kolegicama 😀 ). Također predivan tekst. Jednostavno, a jedinstveno iako opet mislim da bi Talijanima pobjeda zamalo izmaknula. Nadam se da će više sreće imati dogodine, jer otkako su se vratili na natjecanje nisu imali niti jedan veliki promašaj i ako je netko zaslužio pobjedu zbog konstantno odličnih pjesama i rezultata to su Talijani.

Ocjena: 9/10

Bojan: Ovo je sasvim pristojna pjesma, u rangu kakvom nas je Italija navikla. Dobar vokal, lijepa muzika i tekst. Nije mi favorit, ali neću prebaciti na drugu pjesmu kad mi naleti na YouTubeu, Deezeru ili utišati kad krene na radiju. Ne mislim da bi bila pobjednička, ali bi bila sa lijeve strane tablice.

Ocjena: 7/10

Luna: Od prvog slušanja za vrijeme Sanrema, ova pjesma izaziva trnce. Iako su moji ovogodišnji favoriti bili Andromeda, Tikibombom i Ringo Starr, izabran je dosta respektabilan pobjednik koji se može čuti i na radiostanicama u Hrvatskoj, i jedna je od rijetkih pjesama s ovogodišnjeg izdanja koje mogu ponovno pustiti.

Ocjena: 10/10

Marija: Diodato je bio moj favorit ovogodišnjeg Sanrema i drago mi je da je odnio pobjedu i odlučio predstavljati Italiju na Eurosongu. Pjesma mi je predivna i jako mi je drago da je na talijanskom jeziku. Melodija mi je odlična, kao i vokal, a još mi se više pjesma svidjela kada sam vidjela tekst na engleskom jeziku. Italija svake godine šalje odlične pjesme te ove godine nikako nije razočarala. Žao mi je što nećemo vidjeti scenski nastup jer vjerujem da bi bio zaista čaroban i emotivan.

Ocjena: 9/10

Sanja: Stvarno lijepa balada, očekivano od Talijana. No, nije mene ovo ni blizu toliko raspametilo i osvojilo da bih navijala da pobijedi na Eurosongu. Elodie i Levante s ovogodišnjeg Sanrema bi mi puno bolje kotirale.

Ocjena: 7/10

UKUPNA OCJENA: 53/60

PROSJEČNA OCJENA: 8,833

anketa 1455

Italija 2020.

Ukupno glasova: 164

 • Jako mi se sviđa (5) [67 / 41%]
 • Dobra je (4) [39 / 24%]
 • OK je (3) [25 / 15%]
 • Užasna je (1) [20 / 12%]
 • Ne sviđa mi se (2) [13 / 8%]

IZRAEL

Andrea: Pjesma nije loša, ali me nije kupila. Pomalo ne podsjeća na Haba Haba (Norveška 2011), valjda zbog tog afričkog štiha. Eden je jako simpatična pjevačica i drago mi je što se vraća iduće godine. Koreografija je ok, ali bi je za Eurosong sigurno trebalo doraditi.

Ocjena: 6/10

Bartol: Prije svega, Eden je održala lekciju Roxen kako biti profesionalan.  Nadalje, pjesma, iako je mišung jedno 3-4 pjesme, je zapravo jako dobra i zarazna, a uveliko pomaže i fantastična energija kojom Eden jednostavno puca. Veselim se njenom nastupu nagodinu!

Ocjena: 8/10

Bojan: Baš sam ugodno iznenađen izraelskom pjesmom ove godine. Ovo je tip pjesme koja me može kupiti, izmamiti osmijeh na lice i natjerati da je pjevušim. Žao mi je što je nećemo čuti uživo, ali mi je s druge strane drago što ćemo sljedeće godine gledati Eden na Eurosongu. Nadam se da će joj opet dati dobru pjesmu.

Ocjena: 7/10

Luna: Sjeća li se tko Stelle Mwangi i njezinog plasmana na Eurosongu 2011.? E pa ovo nije daleko od toga. Kako ovo preslušavam preko slušalica, mogu čuti da je produkcija dosta siromašna, a kad povučem paralelu s You Will Never Break My Heart, zvuči da se Doron Medalie više potrudio za našu Indiru nego za svoju zemlju.

Ocjena: 4/10

Marija: Izraelska pjesma mi isprva nije bila nešto posebno, ali s vremenom mi je postajala sve bolja i bolja. Jako je vedra i poletna, a posebno mi se sviđa što ju Eden izvodi na čak četiri jezika. Osim toga, jako mi se sviđa miks afričkih elemenata sa arapskim elementima koji čini ovu pjesmu posebnom i zabavnom. Vjerujem da bi na ovogodišnjem Eurosongu Izrael prošao u finale, ali ne bih baš rekla da je ova pjesma pobjednički materijal. Bez obzira na to što sam istaknula što mi se sve sviđa, moram reći da mi i ovdje nedostaje neki trenutak u pjesmi u kojem bi me Eden oduševila i pokazala da upravo ona mora odnijeti pobjedu.

Ocjena: 6/10

Sanja: Eden mi je otkriće kao izvođačica, a ova pjesma je prava “dizalica”. Refren mi je malo razočaravajući u odnosu na ostatak pjesme, osobito vezano uz tekst, no opraštam joj. Bih li jedva čekala zaplesati na ovo u Euroclubu?! Ooo bome bih!

Ocjena: 8/10

UKUPNA OCJENA: 39/60

PROSJEČNA OCJENA: 6,5

anketa 1456

Izrael 2020.

Ukupno glasova: 127

 • OK je (3) [35 / 28%]
 • Dobra je (4) [35 / 28%]
 • Jako mi se sviđa (5) [35 / 28%]
 • Ne sviđa mi se (2) [15 / 12%]
 • Užasna je (1) [7 / 6%]

POLJSKA

Andrea: Loš pokušaj Bondovske pjesme. Baš se po ničemu ne ističe. Dok ovo pišem pokušavam se prisjetiti kako ono ide melodija. Alicja ima dobar glas, ali to je sve.

Ocjena: 2/10

Bartol: Godišnja James Bond balada ove godine nam dolazi iz Poljske. Često padam na njih i ova nije iznimka – pogotovo nakon revampa. Epilog mi je možda mrvicu predugačak, bilo bi mi možda draže da se nekako uspio ugurati još jedan nastup refrena, ali sve u svemu dobra godina za Poljsku.

Ocjena: 7/10

Bojan: Meni je ova pjesma lijepa, a ono što me najviše privlači je njen glas i interpretacija. Baš se lijepo gradi skladba i onda ono na kraju – top. Ne znam kako bi prošla na Eurosongu, ali ovo je jedna od skladbi zbog kojih žalim što nećemo imati klasičan festival.

Ocjena: 9/10

Luna: Imam više komentara, a samo jedna pjesma. Pod jedan – Roko je zvao, hoće svoj spot natrag. Pod dva – pjesma je The Dream 2.0 – cura od 17-18 godina pjeva o životnim problemima uz jako cringe tekst. Pod tri – ako već pjeva na engleskom, mogla je barem proraditi na izgovoru, a ne da guta svaku riječ, iako znam da je to problem uz poljsku sinkronizaciju.

Ocjena: 2/10

Marija: Još jedna pjesma za koju, nažalost, moram reći da mi nije nešto posebno. Nema mi ništa čime bi privukla moju pozornost i nagnala me na to da ju ponovo pustim. Jedino što bih istaknula da mi se sviđa i da me oduševljava jest sam kraj pjesme u kojem možemo čuti koliko jak vokal Alicja ima, ali to je opet nedovoljno da bi mi pjesmu učinilo boljom.

Ocjena: 3/10

Sanja: Ova pjesma je podcijenjena, ako mene pitate. Pokušavam shvatiti zašto ljudi ne čuju ono što ja čujem. Meni je ovo moćno, ovo marširanje bubnjeva mi daje baš dobar dramaturški efekt. Alicja rastura vokalno i nastupom, a pjesma mi ima neki James Bond/Rise like a phoenix ugođaj.

Ocjena: 8/10

UKUPNA OCJENA: 31/60

PROSJEČNA OCJENA: 5,167

anketa 1457

Poljska 2020.

Ukupno glasova: 118

 • OK je (3) [39 / 33%]
 • Ne sviđa mi se (2) [34 / 29%]
 • Dobra je (4) [22 / 19%]
 • Jako mi se sviđa (5) [12 / 10%]
 • Užasna je (1) [11 / 9%]

RUMUNJSKA

Andrea: Vjerovali ili ne, pjesma koju najviše slušam iz ove eurovizijske sezone je Cherry Red. Za one koji ne znaju, Cherry Red je bila jedna od pjesama u rumunjskom nacionalnom izboru, a pjevala ju je također Roxen. Neću joj nikada oprostiti što je sabotirala Cherry Red onim očajnim nastupom, ali otkazivanje Eurosonga joj je karma. Alcohol You ipak nije loša pjesma. Jako je kvalitetna i moderno isproducirana balada. Sviđa mi se metafora i igra riječi koja se provlači kroz naslov pjesme. Roxen je talentirana pjevačica i njen vokal je jako zanimljiv i poseban.

Ocjena: 8/10

Bartol: U sezoni loših revampova ili kako bi Luna nazvala devampova, ovaj me najviše zabolio. Cijelom ugođaju pjesme toliko ne odgovara ono izderavanje na kraju, i pjesma se tako iz mojeg top3 lagano maknula do izvan top10. Nemojte me krivo shvatiti, pjesma je i dalje odlična, ali onako je bila savršena dok mi je ovako ispalo kao da se previše trudi jer je Victoria izbacila sličan stil pjesme.

Ocjena: 8/10

Bojan: Rumunji su ove godine imali dobre pjesme na nacionalnom izboru i dobro su odabrali. Vjerujem da bi Roxen i njen tim osmislili jedan kvalitetan nastup i da bismo ih gledali u finalu. Šteta za ovu pjesmu što to nećemo vidjeti, ali ostaje kao eurovizijska koja će se slušati.

Ocjena: 8/10

Luna: Srećom da je ovo lyrics video, jer ništa ne shvaćam o čemu ona pjeva. Znam da joj je ova pjesma bila favorit na rumunjskom izboru, no sama pjesma je ravna kao daska. Nit’ smrdi, nit’ miriši. #pravdazaCherryRed

Ocjena: 3/10

Marija: Moram priznati da mi se odmah na prvo slušanje svidio Roxenin glas kao i ova pjesma te atmosfera koju ona donosi. Alcohol You zvuči jako moderno, ali i emotivno i to je ono što me ovdje najviše privuklo. Ovo je tip pjesme koju bih slušala i nakon Eurosonga i vjerujem da bi prošla u finale, ali sumnjam da bi se uspjela istaknuti toliko dobro da bi u finalu zauzela neko visoko mjesto.

Ocjena: 7/10

Sanja: Roxen da je poslala bilo što od pjesama koje su bile u predizboru, meni bi se sviđalo, a ova pjesma osobito. Njezina boja glasa mi je jako ugodna u niskim tonovima, tako da mi ovo usiljeno raspjevavanje refrena koje su ubacili s revampom nikako nije sjelo. Prije toga mi je čak bila na prvom mjestu neko vrijeme. Igra riječima s naslovom pjesme mi je, da citiram influencera Deana Kotigu, odlična fora.

Ocjena: 9/10

UKUPNA OCJENA: 43/60

PROSJEČNA OCJENA: 7,167

anketa 1458

Rumunjska 2020.

Ukupno glasova: 132

 • Jako mi se sviđa (5) [51 / 39%]
 • OK je (3) [34 / 26%]
 • Dobra je (4) [26 / 20%]
 • Ne sviđa mi se (2) [12 / 9%]
 • Užasna je (1) [9 / 7%]

ZANIMLJIVOSTI

Poredak druge grupe izgleda ovako:

 1. Italija (53/60; 8,833)
 2. Rumunjska (43/60; 7,167)
 3. Izrael (39/60; 6,5)
 4. Poljska (31/60; 5,167)
 5. Estonija (16/60; 2,667)

Ova se grupa najviše svidjela Bojanu (36 bodova), a najmanje Luni (21).

Pala je prva Zlatna lopta ove godine! Jedinstvenu priliku da jednoj pjesmi daje 11 bodova iskoristila je Andrea, koja je tih 11 bodova dala talijanskoj pjesmi.

Najčešće korištene riječi u ovom nastavku vezane su za ciklus filmova o Jamesu Bonu i pjesmu Cherry Red. Iako favorit većine eurovizijskih fanova, Roxen ju je na nacionalnom izboru izvela dosta… Mlako.

Kako je istaknuto u Luninom komentaru, jedan od autora ovogodišnje izraelske pjesme je Doron Medalie, koji je imao pjesmu na ovogodišnjem hrvatskom izboru za Eurosong Dora! Riječ je o pjesmi You Will Never Break My Heart, koju je izvela Indira, te osvojila visoko treće mjesto.

Rasprava29

 1. marie — 17. travnja 2020. u 15:43

  Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa:
  westlakefinancehome@gmail.com

 2. Arctic Monkey — 16. travnja 2020. u 04:53

  4/41 ISRAEL 9.5/10
  Nezamenljiva pozitivna energija i zarazan ritam ovo bi vinulo visoko i u realnosti siguran sam u to. Bio bi to divan pobednik ali jbg…
  5/41 ROMANIA 9/10
  Nesto tu jako volim, pitaj svetu Votku sta… ? Elem, nisam je video u top 5.
  14/41 ITALY 6/10
  Ne mogu slabije da ocenim jer ima kvalitet i na predivnom jeziku je, doslovno nista drugo pozitivno nemam za reci…
  24/41 POLAND 3/10
  Vise puta pokusavao da slusam ovu pesmu i uvek isto, pocnem da zevam…
  26/41 ESTONIA 3/10
  Pustam da se prisetim pesme i toliko suskam kesicom cipsa da mi jedva drzi paznju ovaj covek kojem nikada necu zapamtiti ime niti sta peva. ALI ima gorih…

 3. Zack — 13. travnja 2020. u 23:25

  Estonija
  Nije me odusevila niti me zaokupila. Sjecam se da kad sam je pustio sam komentirao kako nas Damir Kedzo ima najbolju baladu ove godine jer su tu vecer i estonci birali. Na kraju smo dobili jos dobrih balada tako da se ova utopila.
  Ocijena 2, moj poredak u topu – 28.
  Italija
  Ekipu je ova pjesma osvojila mene nije. Ne znam zasto niti imam volju je poslusati. Sigurno ce m i se ubuduce naci na repetoaru ali evo na prvu mi je bila dosadna. Mozda i zato sto sam ocekivao pobjedu Arktickih Pingvina na San Remu pa sam bio razocaran.
  Ocijena 3, poredak u mom topu – 36.
  Izrael
  Phesma koja mi izmami osmijeh na lice. Skroz mi je fora. Iako mi se nije nasla na playlist smatram ju jednom super pozitivnom pricom eurosonga koji se nije odrzao i drago mi je sto malecka ide nagodinu.
  Ocijena 3 , poredak u mom topu – 18.
  Poljska
  Smor koji sam ugasio nakon 20 sekundi. Jednostavno mi je odbojna od samoga pocetka i nema pomoci.
  Ocijena 2, poredak u mom topu – 38.
  Rumunjska
  Izvrstan uradak nam dolazi iz Rumunjske. Super ideja i realizacija, vjerujem da bi rumunji briljorali na velikoj sceni i vratili se u top 5 eurosong. Zasluzeno. Iako mi se svida ipak imam drazih pjesama ove godine tako se nasla na poziciji na kojoj je.
  Ocijena 4, poredak u mom topu- 14.

 4. loreeneuphoria — 13. travnja 2020. u 21:02

  ESTONIJA-pjesma koja je prestara za ovo razdoblje,zapela u ranim 2000-im,njegov glas je dobar ali ništa više od tog OCJENA:3/10
  ITALIJA-vrlo lijepa balada koja bi ipak puno bolje prošla kod žirija nego publike,iako malo staromodna i znamo da Italija može puno bolje OCJENA:7/10
  IZRAEL-pjesma u pocetku bas tezak smor,sve nabacano,bez ikakve spoznaje sta je sta,ali s vremenom mi je jako pocela rasti OCJENA:7/10
  POLJSKA-vrlo powerful glas,ali pjesma mi je nekako mlaka i ravna,nikakve emocije ne izvlači iz mene OCJENA:4/10
  RUMUNJSKA-savršenstvo,totalno druga dimenzija,odličan glas,pjesma je top i jedna os najboljih rumunjskih pjesama ikad OCJENA:10/10

 5. YeahYeahFire — 13. travnja 2020. u 16:47

  Evo i ja sa zakasnjenjem
  Estonija – smor živi,ništa više 1/10…
  Italija – predivna balada,onakva kakvu Italijani znaju najbolje,nešto je niža ocena jer je pesma melodijski na momente predvidiva 7/10
  Izrael – simpa,ali mi sa vremenom splasnulo.Cenim etno momente i to me navede još poneki put da je pustim 6/10
  Poljska – pored brojnih balada,ova jednostavno pada u zaborav.Sjajan vokal i tjt..kad bi bili na nivou ko na jesc gde bi im bio kraj 4.5/10
  Rumunija – Alchol You mi nije bila prvi izbor u selekciji (da su izabrali Cherry red bilo bi 10/10),ali svakako sjajna gradacija,mistika i prelep vokal 8.5/10
  Moj top 5:
  1.Rumunija 8.5/10
  2.Italija 7/10
  3.Izrael 6/10
  4.Poljska 4.5/10
  5.Estonija 1/10

 6. onlylove — 12. travnja 2020. u 17:42

  Estonija – dosadno i predvidljivo, lani je trebao pobijediti. 4/10, ocjena 2
  Italija – divno, jedna od meni najdražih ovogodišnjih pjesama. Slaba sam na talijansku glazbu, jednostavno su maestralni. 10/10, ocjena 5
  Izrael – simpa je Eden, ali to nije moja šalica čaja. 4/10, ocjena 2
  Poljska – pristojna balada, ugodan glas, jamesbondovska atmosfera. 7/10, ocjena 4
  Rumunjska – moj ovogodišnji favorit, sve ovdje volim, čarobno je. 11/10, ocjena 5

 7. EurovizijskiFan — 11. travnja 2020. u 23:39

  ESTONIJA-Pjesma me na prvu osvojila.Ne razumijem zašto je tako loše prošla kod eurovizijskih fanova.Odlična balada.Sviđa mi se refren i Ukuov glas.Ocjena 5 i moje 15. mjesto
  ITALIJA-Prekrasna balada puna emocija…Još kad nadodamo savršen Diodatov vokal ne može bolje.Ocjena 5 i moje 7. mjesto
  IZRAEL-Iako mi je "Rakata" bila favorit na izraelskom izboru dugo se nisam mogao pomiriti s činjenicom da nije pobijedila s dotičnom pjesmom.Feker libi mi se počela sviđati tek nakon pobjede.Pjesma je catchy.Tjera na zabavu i ples i to je više-manje to.Rasplesala bi sigurno Rotterdam.Ocjena 5 i moje sretno 13. mjesto
  POLJSKA-Sviđa mi se taj Bondovski stil koji prevladava u pjesmi.Alicja me ugodno iznenadila sa visokim tonovima pri kraju pjesme.Ocjena 4 i moje 19. mjesto
  RUMUNJSKA-Podsjeća me na Billie Eilish.Još uvijek nisam prežalio Cherry Red, ali nije ni ovo loše.Moram priznati da mi je nakon pobjede "Alcohol You" porasla jako i baš sam ju zavolio.Ima savršenu melodiju koja me odvede u neki drugi svijet.Ocjena 5 i moje 5. mjesto

 8. sunflower — 11. travnja 2020. u 21:22

  Estonija-Jako mi se sviđa ova pjesma. Prva pjesma ove sezone koja mi se našla na playlisti. Drago mi je da je pobijedio na njihovom izboru.
  Italija-Pjesma koja dirne u dušu. Osobito onaj dio na kraju je lijep i dirljiv.
  Izrael-Ovo je mix svega i svačega, i to nimalo dobar mix.
  Poljska-Ravna pjesma, bez ikakve dubine i širine. Čuješ i zaboraviš. Ova talentirana cura zaslužuje puno bolje.
  Rumunjska-Bezveze također. Ne mogu prežaliti Cherry red i šteta da tu pjesmu nisu sačuvali za nekoga ko bi ju znao cijeniti.

 9. Precious — 11. travnja 2020. u 21:04

  Estonija-zaboravljivo i dosadno. Uku ima sjajan glas totalno neoriginalna i neinovativna (2/5)
  Italija-kontroverzno mišljenje, ali meni je ovo jedna od najslabijih pjesama od njihovog povratka. Jednostavno mi ne paše njegov vokal, a i pjesma me ostavlja potpuno ravnodušnim. (2/5)
  Izrael-zabavno i zanimljivo. Eden ima odličan glas, i drago mi je da ćemo je slušati opet nagodinu. Jedino mislim da je refren mogao biti jači (4/5)
  Poljska-solidno razrađena balada, ali ništa bez čega se ne bi moglo (3/5)
  Rumunjska-uvjerljivo najbolja u ovom nastavku. Jednostavno obožavam atmosferu i emociju ove pjesme. Jednostavno je očaravajuća (5/5)

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje!