#rnesc2020: "Running" ili "Lose Control"? – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

#rnesc2020: “Running” ili “Lose Control”?

  10 min za čitanje   28 komentara

Negdje u ovo doba prošle godine eurovizijski svijet je dobivao slike o konačnom izgledu pozornice Eurosonga 2019. i testiranjima svih mogućnosti. Iako Eurosonga ove godine nema, mi i dalje ocjenjujemo pjesme koje su se trebale natjecati na natjecanju, a kako smo ocijenili ovih pet zemalja, saznajte u nastavku. Ujedno vas pozivamo da nam se pridružite u komentiranju u komentarima ispod, te u rješavanju anketa.


BELGIJA

Andrea: Evo, ne znam. Pjesma je kvalitetna, ali smatram da se ne bi proslavila na Eurosongu. Također, dodala bih da je možda pomalo i repetitivna i da do kraja postaje zamorna. Glas vokalistice je za svaku pohvalu, baš je nekako umirujući.

Ocjena: 6/10

Bartol: Release me je pjesma koja bi mi se po svim dosadašnjim parametrima trebala sviđati pa ipak imam problem s njom. A problem je taj da je dozlaboga dosadna nakon prve minute. Loše je statična, i baš se ništa ne ističe, kao da je na konstantnom loopu. Pjevačica pak ima karizmu loše amaterske glumice koja se za prijemni na akademiju priprema s Nininim monologom iz Galeba ali konstantno ima jednu te istu emociju.

Ocjena: 4/10

Bojan: Žao mi je što ću ovo napisati, ali ovo je pjesma za popunjavanje programa. Mislim utopila bi se i ostala u polufinalu. Nije loša uopće, samo se bojim da običan gledatelj ne bi glasao za ovu pjesmu, tj. da bi zaboravio na njeno postojanje. Više sreće s pjesmom im želim sljedeće godine.

Ocjena: 4/10

Luna: U kategoriji bondovskih pjesama koje imamo ove godine, ova spada u kategoriju kao Skyfall – svevremenski. Jest da je dobrih dijelom jednolična (što je moja najveća zamjerka), no nije kao Poljska da me tjera da iste sekunde ugasim karticu u Chromeu s pjesmom.

Ocjena: 8/10

Marija: Zadnja belgijska pjesma koja mi se svidjela bila je City Lights još tamo 2017. godine. Nadala sam se da će se to promijeniti ove godine, no, nažalost, to se nije dogodilo. Relase me nije pjesma po mom ukusu, „preravna“ mi je i nema ničeg pamtljivog. Savršena je za neki James Bond film, ali za Eurosong ipak treba pripremiti nešto zanimljivije.

Ocjena: 3/10

Sanja: Ovo bi po nekom priručniku “Kakva glazba se inače sviđa Sanji” trebalo biti uvršteno u jednom poglavlju – no, ova pjesma to ipak nije. Lijepo krene, no od refrena mi postane neizdrživo naporna za slušanje. Repetitivnost i njezin glas koji ne utihne kroz cijelu pjesmu, da malo čujemo i instrumental. Ne mogu, baš mi izaziva glavobolju.

Ocjena: 4/10

UKUPNA OCJENA: 29/60

PROSJEČNA OCJENA: 4,833

anketa 1473

Belgija 2020.

Ukupno glasova: 129

 • Ne sviđa mi se (2) [42 / 33%]
 • OK je (3) [34 / 26%]
 • Jako mi se sviđa (5) [26 / 20%]
 • Dobra je (4) [15 / 12%]
 • Užasna je (1) [12 / 9%]

CIPAR

Andrea: Ne znam. Previše me podsjeća na Meduzinu pjesmu. Sandro je bio govorio da na Eurosong ide s baladom, ali izgleda da se predomislio i da je u zadnji trenutak napravio novu pjesmu, koja zaista zvuči kao da je sklepana u zadnji trenutak.  Pjesmu nisam imala želju preslušavati kasnije.

Ocjena: 4/10

Bartol: Za razliku od nekih, Cipar je stvarno izabrao dobru pjesmu za poslati na otkazani Eurosong. Ova pjesma mi je naprosto nepodnošljiva, i iskreno mislim da bi u Rotterdamu lagano otpala u polufinalu. Ako se vrati za Cipar, nadam se da će dobiti pjesmu kojom će se moći dostojnije predstaviti. Loš, gori, Running.

Ocjena: 1/10

Bojan: Iako bi ovo trebala biti neka brža pjesma, mene ne tjera na ples, ali me zato tjera da bježim od nje kao zeko što bježi od svakog šuma u šumi. Nakon uspješnih prethodnica, mislim da ovo ne bi bila ciparska eurovizijska godina. Više sreće sljedeće godine s pjesmom.

Ocjena: 3/10

Luna: Pa dobro da je Referentna grupa poništila sve pjesme jer bi se Cipru smiješilo prvo ispadanje u polufinalu nakon o-ho-ho vremena. Neću ni spominjati kako je ovo doslovce kopipejstana verzija Lose Control i da bi svi autori trebali dobiti na kućnu adresu tužbu za plagiranje.

Ocjena: 1/10

Marija: Još jedno razočaranje ove godine. Running je još jedna pjesma koja nije po mome ukusu. Zaboravljiva mi je, nema wow efekt kojim bi me oduševila. Refren mi je razočaravajuć i previše puta se ponavlja fraza keep on running što mi se nikako ne sviđa. Sumnjam da bi Cipar s ovom pjesmom sudjelovao u finalu i nadam se da za iduću godinu spremaju nešto bolje.

Ocjena: 3/10

Sanja: Uh, kakva besramna kopija ove pjesme: Meduza, Becky Hill, Goodboys – Lose Control. Ovo mi je diskreditiralo pjesmu u startu i uopće je nemam volje slušati. Osim toga, zvuči mi dosta generično i ravno, Sandro uopće nije došao do izražaja, samo se utopio u tu pjesmu.

Ocjena: 4/10

UKUPNA OCJENA: 16/60

PROSJEČNA OCJENA: 2,667

anketa 1474

Cipar 2020.

Ukupno glasova: 125

 • Ne sviđa mi se (2) [49 / 39%]
 • OK je (3) [32 / 26%]
 • Užasna je (1) [23 / 18%]
 • Jako mi se sviđa (5) [11 / 9%]
 • Dobra je (4) [10 / 8%]

ČEŠKA

Andrea: Meni se prva verzija ove pjesme najviše sviđala,  a ovo što nam je Benny servirao u konačnici jednostavno nije za mene. Česi su imali jako dobar izbor ove godine, aku6su izabrali možda najlošiju pjesmu.  Nadam se da će u 2021 biti pametniji.

Ocjena: 5/10

Bartol: Već smo apsolvirali da češke pjesme treba ocjenjivati nakon nastupa na Vidbiru, međutim u zadnje tri godine ova pjesma mi je ipak najgora. Ovaj stil pjesama i inače ne slušam tako da nemam neko preveliko mišljenje o ovome… Prosjek prosjeka.

Ocjena: 5/10

Bojan: Kad sam je prvi put čuo nije mi se svidjela, ali kako to biva s češkim pjesmama kod mene, nakon ukrajinskog Vidbira i njihovog nastupa tamo – promijenim mišljenje. Stvarno mi je taj nastup bio dobar. Sad slušam najnoviju verziju i nekako mi je mlaka. Možda bi on uživo prenio tu energiju, tko zna. Ovako ostaje mi nastup iz Kijeva.

Ocjena: 6/10

Luna: Nije moj đir, no nije da ću ugasiti što prije moguće (srdačan pozdrav Atheni). Štoviše, ovo mi je neka vrsta feel good pjesme, zbog čega mi je pomalo žao što ju nećemo čuti na pozornici u Rotterdamu.

Ocjena: 8/10

Marija: Češka pjesma ove godine jako iskače svojim afričkim i latino zvukom. Po broju objavljenih revampa vidi se da se Benny trudio kako bi ju sve više poboljšao, ali mene nije uspio osvojiti. Pjesma mi nema ništa čime bi me zadivila i ostavila bez teksta. Nekako mi je „preravna“ i ne izaziva nikakvu emociju u meni. Svaka čast na trudu, ali kod mene ovo ipak ne prolazi.

Ocjena: 4/10

Sanja: Još jedna pjesma koja me raspleše i raspjeva. Ovi afrički ritmovi su mi odlični, a Benny mi je jako zanimljiv kao izvođač. Nastup na Vidbiru je rasturio, vjerujem da bi to u Rotterdamu bilo još bolje.

Ocjena: 8/10

UKUPNA OCJENA: 36/60

PROSJEČNA OCJENA: 6,0

anketa 1475

Češka 2020.

Ukupno glasova: 124

 • OK je (3) [39 / 31%]
 • Ne sviđa mi se (2) [27 / 22%]
 • Užasna je (1) [25 / 20%]
 • Dobra je (4) [23 / 19%]
 • Jako mi se sviđa (5) [10 / 8%]

PORTUGAL

Andrea: Meni je ovo jako lijepo, iako znam da bi na Eurosongu bilo neshvaćeno. Mnogi će reći da je pjesma dosadna i nepamtljiva, ali meni je baš nekako sjela. Dotaknula me je.

Ocjena: 8/10

Bartol: Nakon prošlogodišnjeg…. izleta…. Portugal se vraća onome što najbolje zna – pogoditi u dušu.  Kao i 2018. i 2017., njihov minimalizam je kod mene postigao maksimalni učinak. Iznimno mi je žao da ovo nećemo gledati u Rotterdamu, iako znam da bi se vjerojatno izvela samo jednom. Tekst je savršenstvo.

Ocjena: 9/10

Bojan: Po prvi put od kako pratim Eurosong se dogodilo da mi se svidi jedna portugalska eurovizijska balada. Jako lijepa interpretacija, njen glas, muzika i osjeti se emocija koju prenosi i koja nije lažna. Baš uživanje u tri minute koliko traje pjesma. Za ovu mi je baš žao što nećemo imati live eurovizijsku verziju. Baš lijepo nešto.

Ocjena: 10/10

Luna: Ništa specijalno, zaboravila sam da pjesma postoji čim je završila.

Ocjena: 3/10

Marija: Ono što osobito cijenim kod Portugala jest da je i ove godine izabrana pjesma na njihovom materinjem jeziku. Zaista je lijepo slušati portugalski jezik u pjesmama. Međutim, rekla bih da je to i jedino što mi se sviđa kod portugalskog izbora. Općenito, ova pjesma mi ne leži zbog toga što je monotona, dosadna i zaboravljiva, a i vokalna izvedba u finalu portugalskog izbora mogla je biti bolja.

Ocjena: 2/10

Sanja: Ovu pjesmu slušam svakodnevno! Jako me opušta i umiruje, baš mi paše ta jednostavnost. Portugalski jezik mi je predivan, kao i stihovi ove pjesme. Nastup s FDC mi nije nešto sjajan, bekovi i pratnja na klaviru zvuče nekako čudno. No, studijskoj verziji se stalno vraćam i neopisivo mi je žao što smo se od Elise oprostili za nagodinu. No, drago mi je da sam je otkrila i njezin rad svakako nastavljam pratiti.

Ocjena: 10/10

UKUPNA OCJENA: 42/60

PROSJEČNA OCJENA: 7,0

anketa 1476

Portugal 2020.

Ukupno glasova: 125

 • Ne sviđa mi se (2) [34 / 27%]
 • OK je (3) [33 / 26%]
 • Užasna je (1) [21 / 17%]
 • Jako mi se sviđa (5) [21 / 17%]
 • Dobra je (4) [16 / 13%]

UKRAJINA

Andrea: Meni je ovo super. Odličan spoj modernog i etna. Beat je dobar, kao i pjesma. Jedino što ne valja je scenski nastup. Pjevačica nema nimalo karizme i izgleda kao da na licu nema nikakve emocije. Osim toga, nemam drugih zamjerki.

Ocjena: 9/10

Bartol: Sto puta bolja verzija prošlogodišnje Poljske, negdje sredinom sezone sam mislio da bi ovo čak i moglo pobijediti na Eurosongu. Došli su jači natjecatelji, ali ovaj banger je meni ostao izrazito drag. Ukrajinci nam ponovno serviraju kvalitetu i različitost.

Ocjena: 9/10

Bojan: Evo i mojih favorita. Kako je meni ovo dobra pjesma. Od glazbe, preko vokalne interpretacije, teksta do nastupa. Baš cijeli paket. Tako sam se radovao što će Europa imati prilike čuti ovu pjesmu. No, dobro. Dobili su drugu šansu i nadam se da će nešto dobro smisliti za sljedeću godinu.

Ocjena: 10/10

Luna: Zanimljivi spoj etna i moderne produkcije, no najveću draž pjesmi daje to što je u potpunosti otpjevana na ukrajinskom jeziku. Nije među mojim favoritima, ali ne bih ugasila escradio da se pojavi u eteru.

Ocjena: 7/10

Marija: Ono što mi se kod ukrajinske pjesme sviđa je to što ima etno elemente. Općenito, cijela melodija ove pjesme mi se jako sviđa, kao i činjenica da je na ukrajinskom jeziku. Međutim, glas pjevačice mi nikako ne sjeda, iritantan mi je pa mi i cijelu pjesmu čini pomalo neslušljivom.

Ocjena: 6/10

Sanja: Sviđa mi se ovaj elektro-folk! Staging im je fenomenalan, tu me ovogodišnji Vidbir općenito oduševio. Usput, Go_A su baš slušali upute iz Love, Love, Peace, Peace – imaju i DJ-a i bubnjeve.

Ocjena: 8/10

UKUPNA OCJENA: 49/60

PROSJEČNA OCJENA: 8,167

anketa 1477

Ukrajina 2020.

Ukupno glasova: 144

 • Jako mi se sviđa (5) [67 / 47%]
 • Užasna je (1) [27 / 19%]
 • Dobra je (4) [22 / 15%]
 • OK je (3) [16 / 11%]
 • Ne sviđa mi se (2) [12 / 8%]

ZANIMLJIVOSTI

Nakon našeg ocjenjivanja, poredak sedme grupe izgleda ovako:

 1. Ukrajina (49/60; 8,167)
 2. Portugal (42/60; 7,0)
 3. Češka (36/60; 6,0)
 4. Belgija (29/60; 4,833)
 5. Cipar (16/60; 2,667)

Ova grupa nije bila po Marijinom (18) guštu, a najviše se svidjela Bojanu (33), koji je danas ujedno dao i dvije desetke (Portugal i Ukrajina).

Čak tri komentatorice istaknule su sličnost ciparske pjesme i pjesme Lose Control koju izvode Meduza, Becky HillGoodboys. Čujete li i vi sličnost, odgovorite u našoj anketi.

anketa 1478

Ima li sličnosti između "Running" i "Lose Control"?

Ukupno glasova: 95

 • Da [63 / 66%]
 • Ne [32 / 34%]

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
6
PODIJELI ČLANAK

Rasprava28

 1. LadyOfValyria — 22. travnja 2020. u 19:07

  Belgija: jedna od kvalitetnijih pjesama ove godine. Jedino mi je kraj ostao nedorečen. Ocjena: 7/10
  Cipar: imala sam velika očekivanja, a ostadoh razočarana. Pjesma je jako jeftina i loše producirana, a ni izvođac nije nešto posebno. I da, ovo je definitivno plagijat, svatko tko nije gluh bi to zaključio. Ocjena: 1/10
  Češka: od toliko dobrih pjesama oni izaberu najgoru. Ne znam što reći osim da je pjesma koma. Ocjena: 1/10
  Portugal: Meni se jako sviđa, jedna lijepa i lagana balada za opustanje. Ocjena: 7/10
  Ukrajina:sviđa ju mi se folklorni elementi u pjesmi, ima pamtljiv refren koji ti ne izlazi iz glave. 0cjena8/10

 2. sunflower — 22. travnja 2020. u 15:03

  Belgija-Ovo mi je jedna od najdražih ovogodišnjih pjesama. Na prvu mi se činila dosadna, ali ustvari je divna kad se sluša više puta.
  Cipar-Očekivanja su bila ogromna, a rezultat…ovo. Kraj je dobar, inače naporno, pogotovo refren.
  Češka-Loša pjesma, ali respekt na tome koliko se trudio ugoditi fanovima.
  Portugal-Dosadno do boli. Ne znam stvarno zašto Portugal iz godine u godinu, bez iznimke, šalje dosadu.
  Ukrajina-Super pjesma. Dobar spoj modernog i etno elemenata.

 3. Supercut09 — 22. travnja 2020. u 12:51

  @vix-new-2 Još najbolje da ljudi ne bole ovaj banger. Meni je u top 5 ??

 4. onlylove — 22. travnja 2020. u 10:00

  Belgija – meni je ovo divno, to je glazba kakvu i inače slušam. Umiruje me i odvodi u neke ljepše i čarobnije svjetova. Nije mi dosadno, dapače, uživam u svakoj sekundi. 9/10, ocjena 5
  Cipar – bezveze, ni po čemu posebno ni upečatljivo, generično, besmisleno. 3/10, ocjena 2
  Češka – nije moj đir, nije nešto što bih si samoinicijativno pustila. Ali odmah nakon prvog slušanja mi je u glavi ostalo: "Kemama, you know", to je dobro valjda haha. I ne primjećujem neke razlike u novim verzijama, meni to sve isto zvuči.xD Zbog zaraznog refrena: 5/10, ocjena 3
  Portugal – Lijepo. I ugodno za slušanje. 7/10, ocjena 4
  Ukrajina – super mi je ovo. Izvorno, originalno, svježe i moderno zapravo. Paše mi njen glas i ukrajinski, baš jedan dobar paket sve skupa. 9/10, ocjena 5

 5. Blink — 22. travnja 2020. u 07:40

  Belgija-Malo mi je predvdiljva i jednolična pjesma.Nije moj tip pjesama .Definitivno razočaranje .Ocjena 4/10
  Cipar –Nakon odličnih plasmana zadnjih godina sigurno bi ove godine zapeo u polufinalu. Također mi je dosadna pjesma poput Belgije iako se radi o dvije različite pjesme .Ocjena 3/10
  Češka-Po meni ovo bi čak i prošlo u finale,nekako ne znam na osnovu potencijalnog scenskog nastupa.Meni se uopće ne sviđa.Jedna od rijetkih pjesama koja mi ja baš ono pala na nisku ocjenu od prvog slušanja .Ocjena 2/10
  Portugal-Još jedna u nizu ,dosadna pjesma.Nisam se uživio uopće iako preferiram pjevanje na maternjem jeziku pogotov balada .Ništa Portugal je imao tu pobjedu i tko zna kada sljedeći put,realno.Ako nastave slati ovakve pjesme. Ocjena 4/10
  Ukrajina-Iritira me glas pjevačice,respekt na pjesmu nije loša,dapače.Znači glazba mi se sviđa ali nije interpretacija .ocjena 6/10

 6. Diavolo — 22. travnja 2020. u 01:52

  @vix-2-new Ma uvjeren sam da nismo jedini ?❤?

 7. Rafael — 21. travnja 2020. u 22:56

  Belgija – na prste jedne ruke (a možda imam i previše prstiju na jednoj ruci, 5) mogu nabrojati belgijske ESC pjesme koje mi se sviđaju. Release me nije jedna od njih, imam osjećaj kao da traje dva sata. Što se pjesma tiče, meni je Belgija među pet najgorih zemalja na Eurosongu. Ocjena 3
  Cipar – puno sam očekivano od Cipra, a dobio sam ništa. Ocjena 2
  Češka – ne mogu točno objasniti zašto, ali volim ovu pjesmu, nije među najboljima, ali je dobra. Ocjena 8
  Portugal – portugalski je divan i pjesma mi je čak ok, mislim da bi Portugal ostao u polifinalu i ove godine. Ocjena 5
  Ukrajina – predivno i upečatljivom, pohvale za ukrajinski jezik, otkako sam prvi puta čuo ovu pjesmu ne izlazi iz mog top 5. Ocjena 10

 8. Diavolo — 21. travnja 2020. u 21:40

  BELGIJA – U posljednjih par godina se, samo po sebi, nameće da za belgijsku pjesmu komentiram kako je kvalitetna i u tom nekom dark-melancholy moodu. Ništa drugačije nije niti ove godine. Prvi prvom slušanju sam bio zadovoljan, no kako je pjesma odmicala kraju i kad se nije dogodilo ništa u njoj, nekako sam ostao ravnodušan prema njoj. Ni iz drugog i trećeg slušanja mi se mišljenje nije promijenilo. Pjesma sama po sebi jest kvalitetna, ali u isti tren i dosadna, pa me nije niti dotaknula. A onda se mogu osloniti samo na tu kvalitetu i na izvođače. Oni mi se čine zanimljivim bendom, pa očekujem nešto bolje nagodinu. Sve u svemu, kad se sve zbroji, prosječno ok. (7/10, ocjena 3, no. 24/41)

  CIPAR – A što ovdje reći? Ja koji inače slušam EDM (house) glazbu mogu samo konstatirati da sam milijun puta čuo pjesme nalik ovoj, ali bi iste samo preskočio u širokom luku. Nit smrdi, nit miriše. Pogotovo ovaj beat-drop. Ravan je i ovo njegovo stenjanje uslijed istog je zbljuv, tako odbojno. Pjesma za pustit u nekom trgovačkom lancu gdje uopće ne obraćaš pažnju na playlistu. Mada sam možda i požurio s ovom izjavom jer se negdje čak puštaju i super pjesme koje nekad shazam. Za ovu ne bih ni pomislio izvaditi mobilni i pokušat saznat o kojoj je pjesmi riječ. Ni on mi pjevački ne odaje nešto spektakularno. Čisto ok. Doduše, ne znam bil dobro zvučao live. Ova vrsta glazbe za live izvedbu zahtjeva odlične vokale. (6/10, ocjena 2, no. 28/41)

  ČEŠKA – Benny zvani Revamp se baš trudio da ova pjesma ugleda finale, ali je u svakom pokušaju bio sve gori i gori. Što bi se reklo, ne možeš od gova*a napraviti pitu. Jednostavno je tako. Češka, koja je ove godine imala možda i najbolju konkurenciju na predizboru, izabere najgoru moguću pjesmu na istom. Česi su se možda i spasili putem ovog otkazivanja jer bi vjerojatno ostali u polufinalu i tako prekinuli odličan niz. Benny mi se, s druge strane, čini kao ok i simpa lik. Nadam se da neće napraviti istu grešku i dogodine. Koštalo ih je to što je Benny dosta popularan tamo. Žao mi je, al više sreće drugi put. (2/10, ocjena 1, no. 39/41)

  PORTUGAL – Meni osobno jedna divna i lagana balada. Lijepo počne. Čak mi i ne smeta toliko portugalski jezik, kojeg u nekim situacijama ne mogu podnijeti. Problem mi nastaje kako pjesma odmiče ka kraju. Sve mi se više i više čini repetitivnom (ali ne i dosadnom). Na njihovom izboru mi je bila u top2 zajedno s Barbarom Tinoco. Mišljenja sam da bi Barbara bolje prošla jer bi donijela nešto novo i poletno. No dobro. Simpa i ok pjevačica. Pjesma od nje ne zahtijeva neke prevelike vokalne akrobacije. Inače ne komentiram odjevnu kombinaciju, ali moram reći da mi malo odvraća pažnju od pjesme ovo što je obukla u finalu. Što se ne bi trebalo desiti. Kao cijeli paket mi je opet samo ok, prosječno, kao i neke druge balade ove godine. Tu negdje, zlatna sredina. (7/10, ocjena 3, no. 26/41)

  UKRAJINA – Meni je ovo super. Volim ovu kombinaciju tradicionalnog i modernog sa naglaskom na tradicionalno (zbog načina pjevanja). Odličan vokal, gotovo perfektan, bez zamjerke. Znam da će ih mnogi uspoređivati sa Poljakinjama (Tulia), no ja ne vidim toliku sličnost u samoj pjesmi, pa mi te usporedba niti ne stoji. To kao da ja uspoređujem i stavljam u isti kalup dva izvođača čiji su glasovi (ili način pjevanja) slični. Sama pojava vokalistice mi je fascinantan. Odaje mi neku mistiku, a ozbiljno lice tokom izvedbe mi je samo plus na pomalo mistični ugođaj pjesme. I like it. Drago mi je što su rapidno izabrani kao predstavnici za iduću godinu. Jedni od rijetkih koji drže do neke ljudske solidarnosti (pri tom brojim samo zemlje koje nisu interno birale). Vjerujem da će dogodine biti spremni, ali nikad neću prežaliti što ovo nećemo slušati na esc. Moram pohvaliti i light show tokom nastupa, pogotovo korištenu kombinaciju boja (rosso i nero). 🙂 (9/10, ocjena 4, no. 7/41)

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje!