Jacques i Roko “pomiješali” The Dream i My Friend

Podijeli na Facebook Twitter
L. Stanzl/Pixsell, T. Miletić/Pixsell, G. Stanzl/Pixsell, J. Regović/Pixsell

Zagrebački HNK je sinoć bio mjesto susreta hrvatske medijske kreme koja se i ove godine okupila na dodjeli tradicionalne nagrade Večernjakova Ruža za najbolja medijska ostvarenja u godini iza nas. Kao i uvijek, večer su obilježili laureati koji su zasluženo nagrađeni za svoj rad u 2018. godini i glazbene točke za publiku pred malim ekranima.

Jedna od njih bio je i nastup ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Eurosongu, Roka i njegovog glazbenog mentora i autora, Jacquesa koji su zajedničkim snagama izveli medley pjesama The Dream i My Friend.  Kako zvuči kad se “pomiješaju” ove dvije hrvatske eurovizijske skladbe poslušajte u videu.

Vrijedi istaknuti kako je i ovdje riječ o izvedbi uživo što možda može barem malo dati naslutiti kako će The Dream zvučati na sceni Tel Avivu.

Komentara 7

  1. Ma jacques bi zaista mogao navuci jos nesto na sebe…. On zaista misli, da je neka diva sa ovim imidžem 😂

  2. Ovaj nastup nije na ništa zvučio! Ali dali ste primjetili da nema krila? To nije prvi put da je Roko otpjevao pjesmu a da više nema taj “rekvizit”! Sad… dal se čuva za Eurosong ili su odustali od njih… upravo to se pitam?

  3. My Friend zvuči milijun puta bolje od Dreama… šteta što ne možemo ponovno poslati tu pjesmu

    Jel ovo trebao kao biti neki revamp? Roko je drugačije otpjevao onaj početak

Odgovori