Roko i Michael Rice – druženje na probi showa “Zvijezde pjevaju”

Podijeli na Facebook Twitter
Dario Njavro za HRT

U zagrebačkom studiju ‘Anton Marti’ na Prisavlju tijekom probe za show ‘Zvijezde pjevaju’ zapjevale su i dvije zvijezde ovogodišnjeg Izbora za pjesmu Eurovizije –  predstavnik Hrvatske Roko Blažević i predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva Michael Rice.

Dario Njavro za HRT

Kako teku pripreme oba predstavnika za natjecanje 41 zemlje, a koje ih očekuje u svibnju u Tel Avivu, otkrili su za Dnevnik HTV-a te ekskluzivno izveli medley i mash-up svojih pjesama – The Dream i Bigger than us te uputili pozdrav s HRT-ove pozornice svim eurovizijskim glasačima.

Da se i Michaelu sviđa Rokova pjesma The Dream, potvrdio je pjevanjem, ali iza kamere HTV-a:

Ima snažan glas i jako mi se sviđa pjesma!

Roko, koji ovih se dana priprema za ispite skromno je otkrio:

Teško je uskladiti sve obaveze školu, nastupe i pripreme, no evo uspijevam..

Nastup Michaela Ricea s pjesmom Bigger Than Us u showu Zvijezde pjevaju pogledajte na https://magazin.hrt.hr/499232/uzivo-zvijezde-pjevaju-razlicite-zanrove

Komentara 3

  1. Super je otpjevao.. Gledao sam show s društvom koji prati eurosong jednom godišnje, i ako oni kažu da im se VB sviđa, onda ću se Britanci ove godine definitvno udaljiti od plasmana koji započinje s brojkom 2-..

  2. Mislim da je ova suradnja dobra za Hrvatsku, jer Ujedinjeno Kraljevstvo glasa u drugom polufinalu tako da mislim da bi Hrvatska mogla dobiti bodove od UK-a , barem sto se tice zirija

Odgovori