Roko na promotivnoj eurovizijskoj turneji

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Eurosong.hr

Mjesec predeurovizijskih koncerata pokucao je na vrata. Prvi predeurovizijski koncert u Amsterdamu zakazan je već za 6. travnja, a do kraja mjeseca obožavatelji Eurosonga moći će uživati i u predeurovizijskim koncertima u latvijskoj Rigi, Londonu, Madridu i Moskvi. Predeurovizijski koncert u Moskvi, koji će se održati 24. travnja, posljednji je u ovoj sezoni, a među potvrđenim izvođačima za taj spektakl našao se i predstavnik Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu Roko Blažević. Osim na moskovskom, Rokovo sudjelovanje potvrđeno je i na nešto ranijem predeurovizijskom koncertu u Madridu 19. travnja.

Potvrđeni izvođači

Sudjelovanje na predeurovizijskom koncertu u Madridu zasad su potvrdili i domaćin te predstavnik Španjolske na Eurosongu Miki, grčka predstavnica Katerine Duska, predstavnica Albanije Jonida Maliqi, predstavnik Belgije Eliot, litvanski uzdanik Jurij Veklenko, norveški predstavnici KEiiNO, predstavnici Crne Gore D mol, češki sastav Lake Malawi  i predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva Michael Rice.

Prvi potvrđeni izvođač moskovskog izdanja predeurovizijskog koncerta bio je ruski predstavnik Sergey Lazarev. Nedugo nakon Sergeya svoje su sudjelovanje i na ovom koncertu potvrdili Lake Malawi i Michael Rice. Osim Rokovog, ovih dana je na koncertu u Moskvi potvrđeno i pojavljivanje irske predstavnice Sarah McTernan te španjolskog uzdanika Mikija. Budući da je do koncerta u Moskvi ostalo još nešto manje od mjesec dana, uskoro se očekuje i najava sudjelovanja ostalih izvođača.

Srpska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Nevena Božović pojavit će se na prvom predeurovizijskom koncertu u Amsterdamu.

Prilika za predstavljanjem

Predeurovizijski koncerti odlična su prilika da publika pobliže upozna eurovizijske izvođače. Izvođači imaju mogućnost predstaviti svoju pjesmu i glasovne sposobnosti te steći nova poznanstva. Kako je to izgledalo prošle godine u Madridu, pogledajte u priloženom videu.

 

Komentara 28

 1. @wannabe @@tdlrhd Anketa je nevažeća tako da … Netko ju je istrolao jer mu je bilo dosadno. Otvorili smo novo natjecanje ,a opis je u komentarima ispod. Tko želi,može sudjelovati. Svakako ćemo objavljivati zbrojene rezultate u komentarima pa ako i ne budete sudjelovali, bit ćete upoznati s razmišljanjem eurosong fanova portala Eurosong.hr-a.

 2. Za sad nas je 7. 😀 Natječaj je otvoren do 28.3.2019. ,23.59h.
  Jedini uvjet je da imate otvoren korisnički račun na eurosong.hr-u te da javite s “DA” sudjelovanje.
  Sutra objavim sudionike “Eurosonga prije EUROSONGA.”

 3. @bulbasaur Vidim da nam se netko ruga s trollanjem…al pročitaj moj post koji sam sad obajvio…Ako nas se skupi barem 10 održat ću 2 polufinala i finale preko svog inboxa ,a vama naknadno javljat rezultate. Jedino što tražim je da mi vjerujete što se tiče zbrajanja bodova jer nije ni meni u cilju podignuti Australiju u top5 , ak je mnogi mrze ,a ja volim.

 4. Vidim da je trolanje nekome hobi. 🙂 San Marino 131 glas, Švedska 24. Kako se ova afera trollanja ne bi nastavila, odustajem od ove igre “Naš Eurosong.” Svoje vrijeme sam želio iskoristiti te vam predati transparentne rezultate te omogućiti zajedničku zabavu prije samog Eurosonga. Obzirom da nekog toliko veseli trollanje i uništavanje zabave odustajem od ove igre.
  ________________________
  Ukoliko bilo tko želi sudjelovati u novoj igri koja će imati samo
  1.polufinale i 2.polufinale i finale nek samo komentira s DA u privatnoj poruci.
  _______________________
  Nova igra će biti realnija i poštenija, zvat će se “Eurosong prije EUROSONGA” , a ovo su pravila:
  ________________________
  1. Sudjelovati mogu samo korisnici ove stranice, to jest oni koji imaju račun (kako bi mi mogli slati poruke bodova)
  1.polufinale (kada bude 1. polufinale ukoliko želite sudjelovati samo mi trebate poslati u inbox bodove za 10 država za koje mislite da će proći dalje. Znači-bodovanje ide kao na Eurosongu…1,2,3,4,5,6,7,8,10,12. ja zbrojim od svih i javim rezultate)
  2.polufinale (isto tako)
  _____________________
  U finale ulazi 20 država plus onih big5+Izrael=26
  _____________________
  U finalu ista stvar s bodovanjem.
  _____________________
  Ova igra preko privatnih poruka će se održati ako se skupi nas barem 10 za igranje.
  Tako da molim zainteresirane javit se u privatnoj poruci s DA.
  _____________________
  Ovime bismo ukinuli zabavu ovome koji trola po anketama ,
  ali taj trolaš bi nam omogućio vjerodostojnije rezultate jer bi svi bili samo meni znani,
  pa bih ih naknadno objavljivao.

 5. Ma razvaliti će Roko na pozornici, ne sumnjam, ima on prilično iskustva pred kamerama obzirom da ima tek 17 godina.
  Zna Žakonja što radi. Svaki publicitet je dobar publicitet. Mislim da će nastup biti vrhunski osmišljen usprkos slabom budžetu. Vjerujem da ćemo se svi pozitivno iznenaditi kada krenu prve probe. Sretno Roko, ideš ti u finale sigurno, samo hrabro! Ako i ne prođeš nije kraj svijeta. S krilima ili bez njih 😉
  I ekipa, opustite se.
  Preozbiljno ovo sve shvaćate. Pretvorite ovu ljubav prema ESC u strast, a ne frustraciju <3

 6. Izravni finalisti 2. Polufinala „Našeg Eurosonga „ po rezultatima su sljedeći:
  ITALIJA, MALTA, GRČKA, ISLAND,IRSKA
  ___________________________________________________
  Link za 3.polufinale je : https://www.poll-maker.com/poll2296581x0ec2255C-66
  „Naš Eurosong“ je zamišljena igra u kojoj čitatelji Eurosong-hr traže zajedničkog pobjednika Eurosonga 2019.
  1.polufinale (12 zemalja)=3 dana glasanja
  2.polufinale (12 zemalja)=3 dana glasanja
  3.polufinale (12 zemalja)=3 dana glasanja
  4.polufinale (Balkana)=1 dan glasanja
  5.polufinale (Povratnici) = 3 dana glasanja
  FINALE (javim naknadno)
  ______________________
  Obzirom da je primijećeno trollanje ankete za zemlje Italiju i Maltu (zajedno imaju 900 glasova) dok Gruzija i Francuska skupa imaju samo 5 glasova, uvodim promjene, ali tek počevši od 5. polufinala (obzirom da ako vaš favorit zbog trollanja i ispadne , vi ga možete vratiti u 5.polufinalu no o tome detaljnije bit ćete obaviješteni za 4 dana kada bude 5.polufinale .)
  __________________________________________________________
  Stvar je u tome da bi ovo trebala biti naša kolegijalna igra, dobra zabava i ugodno potrošeno vrijeme s uzbudljivom atmosferom prije samoga Eurosonga,a ne TROLL. Hvala svima koji su glasali, a ovima koji uništavaju zabavu s glasanjem više od 300 puta, znajte da na pravom Eurosongu 12 maksimalnih bodova ne možete povisiti na 900. Što se tiče pobjednika same igre ,dajem riječ da će biti vjerodostojan jer kako sam naveo od 5.polufinala počinju promjene koje će dati realniji prikaz naših zajedničkih favorita. A finalni rezultati bit će biti najčistiji prikaz razmišljanja čitatelja Eurosong.hr-a.
  Link za treće polufinale koje započinje 26.3.2019. u 23.45h i završava 29.3.2019 je sljedeći:
  https://linkto.run/p/KJWTJ5K7
  TRENUTNI FINALISTI SU: ALB/AZER/BJEL/CIP/DAN/ITAL/MALTA/GRČ/ISL/IRSK

 7. I isao i ne isao na te promotivne koncerte sve opet zavisi od finalnih proba, ali je dobro za samog izvođaca

 8. meni su ovi koncerti cista debilana, bolje da utrose novac na nastup nego na ova putovanja. ali zelim mu svu srecu 🙂

 9. I dok eto prolaze eurovizijske godine, hrvatski drzavljani ne žele podržatu svog predstavnika. Dosada je to bilo samo po ostalim portalima, a ovdje bi komentatori branili hrv predstavnike i komentirali kako su Hrvati stvarno nepravedni.
  Al ove godine su i neki postali takvi i to jer im najdraza pjesma na dori nije pobijedila.
  Calm your tits people, dajte podršku Roku, brz obzira svida li vam se pjesma ili ne. Budite realni u vezi pjesme, ali zaželite mu sreću. Zašto? Pa eto, čisto onako jer predstavlja vašu državu.
  I da nemojte me molim vas sad prozivati osobom koja voli našu pjesmu jer je naša, meni rokova pjesma čak i nije među 10 finalista drugog pf, ali ću biti sretan ako se plasira. Čisto zbog njega, čisto zbog Hrvatske.

 10. Đabe mu turneja ili revamp kada je jasno kao dan da se neće kvalificirati jer:

  1. Pjesma je užas
  2. Neopisivo je iritantan

 11. Neznam kako još nije obavljeno da će pjesmu na Eurosongu otpjevati na engleskom i hrvatskom jeziku! A zbog klauzule tajnosti o nastupu kao ne može reći dali će krila biti dio tog scenskog nastupa ili ne! Pogledajte jučerašnji InMagazin na Nova TV!

 12. Ono u jednu ruku mi je drago a u drugu mi je žao

  Drago – barem će se dobro provesti i upoznati natjecatelje

  Žao – bit će kao Omar Naber 2017. gdje ga nitko dok je nastupao nije fermao nego su svi bili na mobitelima i glasno pričali

 13. Joj sto mene nervira kada nasi idu na te promo turneje. Nikako da ukapiraju da to ne donosi nista posebno i da fanovi kasnije sa nestrpljenjem cekaju live izvedbe na probama, a ovako kroz te koncerte vec znaju kakvo pevanje da ocekuju… Nikako da ukapiraju da je bolje novac od tih putovanja uloziti u jebeni nastup.

 14. Drago mi je što ide u Rusiju i Španjolsku, a još draže mi je što su preskočili Amsterdamski i Londonski koncert (previše su mi ufurana ta dva koncerta)…

 15. Ide na turneju s krilima ili bez? Je li se ona mogu sklopiti? Kako se to pakira uopće? Couldn’t help but wondered?? xD
  Fora su ti koncerti, dobra šansa da se izvođači malo bolje upoznaju. Šteta što nema neki bliže Hrvatskoj 🙁

Odgovori