RTBF ponovno bira mladost: Eliot Vassamillet predstavnik Belgije?

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Stéphane Laruelle (RTBF)

Duže od prijašnjih godina dobili smo predstavnika Belgije. Prema pisanju portala MSN, belgijska frankofonska televizija RTBF odabrala je 18-godišnjeg Eliota Vassamilleta kao predstavnika na Eurosongu 2019. Za ovu priliku, on će nastupati samo pod svojim imenom. Ukoliko se ovo ispostavi točnom informacijom, ovo je četvrti put zaredom da RTBF šalje natjecatelja iz minule The Voice Belgique.

Poznato lice napisalo pjesmu

Iako je on prema pisanju portala Télépro.be odabran još u listopadu 2018., pjesma će biti objavljena tek u veljači ili ožujku. Ono što je poznato jest skladatelj, a to je Pierre Dumoulin, pjevač grupe Roscoe, ujedno i autor pjesme City Lights (Blanche, Eurosong 2017.).

– Čim sam vidio Eliotov nastup na Blind Audition, osjetio sam da ima viška materijala koje tražim u pjevaču, tu senzibilnost, i tu pukotinu koja je potrebna kako bi se prenijele emocije – izjavio je Dumoulin.

Komentara 3

  1. Necu nista komentirati dok ne cujem pjesmu. No s obzirom da je televizija koja je u zadnja 2 nastupa kada je bila zaduzena za eurosong Belgiji osigurala 2 cetvrta mjesta, koja su ujedno i najbolji njihovi rezultati u novijoj povijesti, ocekujem vrhunski posao.

  2. Očekujem vrhunsku stvar još jednu godinu za redom! Belgijanci su počeli pucati na najvišu stepenicu i nebi me čudilo da se na nju i popnu u Izraelu! 🙂

Odgovori