Od sutra: Analiza eurovizijskih nastupa kroz projekt “S druge strane ekrana”

Podijeli na Facebook Twitter

Lijepo je što svi skupa zajedno pratimo nacionalne izbore zemalja za Eurosong pa potom predstavljamo izvođače i analiziramo pjesme. Nekoliko mjeseci pred Eurosong su maksimalno ispunjeni raznim projektima i zaista uživamo u tome. No, onda se sve to završi i istinski ljubitelji natjecanja imaju pred sobom mjesece praznine i sušnog perioda kada su u pitanju novosti o Eurosongu. Stoga smo odlučili ponovo oživjeti našu zajednicu ljetnim projektom – jeste li za to da analiziramo sve nastupe s Eurosonga 2016. i komentiramo tko je uradio dobru stvar, a tko je pogriješio? Mi u uredništvu svakako jesmo!

Od 1.6. ćemo svaki dan analizati po nastup jedne zemlje. Pet urednika Eurosong.hr-a će pisati svoje dojmove, a vi nam se svakako možete pridružiti vašim razmišljanjima. Moći ćete i glasati u anketi, a nakon projekta ćemo objaviti rezultate koji nastupi su vam se najviše svidjeli.

Prošle godine ste odlučili da je Belgija imala najbolji nastup, a mi jedva čekamo da započnemo s komentiranjem ovogodišnjih nastupa. Redoslijed po kojem ćemo analizirati nastupe napravljen je ždrijebom, a sutra u 18.00 ćemo objaviti prvi dio projekta u kojem ćemo se osvrnuti na nastup Azerbajdžana.

Do tada se prisjetite prošogodišnjeg belgijskog eurovizijskog nastupa, koji je odnio titulu najboljeg po glasovima posjetitelja portala Eurosong.hr.

Komentara 5

  1. Armenija je imala najbolji nastup definitivno… Ove godine ima primjera kako od lose pjesme nastupom povecat plasman i od dobre pjesme nastupom ugrozit dobar plasman… Cisti primjer je Belgija koja je ove godine imala ne bas posebnu pjesmu ali je odlicnim nastupom sebe digla dosta visoko. Suprotno je Hrvatska koja je zahvaljujuci “rastrosnosti” HRT-a odlicnu pjesmu ugrozila uzasnim nastupom i LED pozadinom…

Odgovori