S druge strane ekrana: Armenija

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

ARMENIJA

Plasman: 15. mjesto u polufinalu (79 bodova)


Andrea: Prosječno. Nastup u početku statičan, nezanimljiv, usudila bih se reći izrazito dosadan. Negdje od polovice pjesme počinje se događati nešto, dolazi do kulminacije, ali opet nedostaje onaj wow efekt. Sevak ima predivan vokal, ali ponekad to nije dovoljno.

Ukupni dojam:neutralko

Bartol: Ovaj nastup je kao kad jedete kuhani krumpir koji niste posolili – nepotreban i dosadan pothvat.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Sasvim jedan korektan nastup. Sviđa mi se to što je bio opkoljen kao nekim stupićima. Jedino na što imam zamjerku je njegova frizura nekako mi ga je previše zaokružila, ako me razumijete.

Ukupni dojam:neutralko

Faruk: Za proći iz „krvoprolića“ prvog polufinala bilo je potrebno daleko više od ovog. A ovo je jedna sjajna pjesma koju izvodi jedan odličan pjevač sa nastupom u kome je najzanimljiviji trenutak kad se promijeni boja grafike. Armenci su navodno masno platili ovaj nastup, pa se nadam da u tom ugovoru negdje ima i klauzula o reklamacijama i povratu novca.

Ukupni dojam:ljutko

Luna: Imam dojam da je ova pjesma imala puno bolji nastup na Depi Evratesilu. Kad sam na probama vidjela da mu praktički grade Arenu Zagreb na sceni, mislila sam da će to puno maštovitije iskoristiti. Krajnji rezultat? Puno kružnih kadriranja u kojem se doslovce ne događa NIŠTA. Sacha, zar si ostala bez ideje ili ti Sevak nije dovoljno izgledao kao Beyoncé?

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Da se ovo nije našlo u ionako teškom prvom polufinalu gdje je ruku na srce, bilo i većih žrtvi, ova bi pjesma u drugoj polufinalnoj večeri lagano prošla u subotnju završnicu. Za razliku od prijašnjih godina kada je Armenija eksperimentirala sa svime i svačime, ja sam ove godine bila oduševljena jednostavnošću. U konačnici, za mene najljepšu i najbolju armensku pjesmu od 2014. godine upropastio je jedan bezličan nastup. Nastup u kojem su se tri minute činile kao vječnost jer je on od početka do kraja bio isti. Sve u svemu – nedovoljno dobro za ostvarenje nekakvog boljeg rezultata.

Ukupni dojam:neutralko

Tomislav: Vrlo sličan problem kao i Grci. Pjesma koja ima potencijala ostala uskraćena za jedan pristojan nastup. Ovako je sve ostalo visjeti u zraku i to je glavni razlog zašto Armenci nisu vidjeli finala.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

 • Ovo je tek drugi put da je Armenija ispala u polufinalu Eurosonga. Prvi se to puta dogodilo 2011. godine kada ih je predstavljala Emmy s pjesmom Boom Boom
 • Ovo je također i najgori plasman Armenije na Eurosongu
 • Podsjetite se Sevakove audicije s ukrajinskog X-factora!

Ocijenite nastup Armenije

 • Užasna je (1) (8%)
 • Ne sviđa mi se (2) (39%)
 • OK je (3) (36%)
 • Dobar je (4) (8%)
 • Jako mi se sviđa (5) (9%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Slovenija

Komentara 9

 1. Dosadan nastup, pjesma isto nije nešto bolja. Ne sviđa mi se od prvog dana. Vokal je bio odličan.

  Ocjena: 2, jednostavno zato jer je bilo dosadno i monotono

 2. Jesu li Ciprarni potplatili Sachu da ostalim zemljama koje su ju unajmile napravi lošije nastupe tako da mogu pobijediti ili Sacha jedino može smisliti nastup s nekim koji je Beyonce tip izvođača.
  OK, meni se svidjelo oponašanje vjetra i Sevakov vokal, al ovo je bilo TOLIKO nedinamično i dosadno da sam zaboravio da je Armenija nastupala. Ja sam u glavi imao toliko dinamičniji nastup kojeg sam zapravo očekivao od Armenaca i bio sam uvjeren da je ovo u finalu. A nakon nastupa.. . Znao sam da ispada. Šteta jer je pjesma imala velik potencijal.

 3. Jedna od najboljih pjesama ovogodisnjeg eurosonga upropastena dosadnim i nemastovitim nastupom. Sacha je vjerojatno napravila vise scenarija nastupa a sad na odredenoj televiziji je koji ce izabrati. Sad, i da jesu masno platili nastup nista nisu dobili jer je kadriranje bilo jako lose. Nista nije stimalo. Nepotrebni siljci na sceni koji ne znam cemu sluze, svjetla su odrafila posao okej ali dabe kad se prvi dio pjesme ne desava bas nista. Da je var bila nrka magla, vatra na kraju nesto da upotpuni taj dojam… Ovako dosada…

Odgovori