S druge strane ekrana: Belgija

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

BELGIJA

Plasman: 12. mjesto u polufinalu (91 bod)


Andrea: Meni pjesma otpočetka nije sjela, a onaj nastup samo je sve potvrdio. Odjeća, njena frizura, njeni pokreti… Sve mi je jednostavno bilo ispod razine. Jedino su mi se početak i kraj nastupa svidjeli, ono kada joj sjena ide preko lica, ali sve ostalo me je tjeralo da tijekom njenog nastupa odem na wc.

Ukupni dojam:ljutko

Bartol: Pjesma koja se sa dobrim nastupom lako mogla boriti za TOP5, uništena je nepovezanim i nemaštovitim konceptom, koji je jedino imao početak i kraj, dok je sredina bila apsolutna katastrofa. Šteta, ovo je moglo i trebalo biti puno, puno bolje.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Meni je ovo zaista bilo malo mučno slušati, a gledati onako osrednje. Kao sve očekujem da će se nešto desiti a ne desi se ništa. Ok mi je taj zatamnjeni početak i kraj, točnije fade in i fade out, ostalo potpuno promašeno.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Početak i kraj nastupa s ovim igrama sjenki su stvarno zanimljivi. Sve osim njih je vrlo dosadno šetkanje tamo-amo po pozornici i nekakve čudne grimase. Kad tome pridodamo i činjenicu da Sennek baš nije blistala u vokalnom dijelu nastupa dobijemo razočaravajući rezultat jedne dosta dobre i kvalitetne pjesme.

Ukupni dojam:neutralko

Luna: Efekt na početku s rukom (inače, to je nadodano na drugoj tehničkoj probi) je bio jako dobro izveden. Sve ostalo zaboravljivo – od pjevačice, koja je imala jednu ideju, ali sama egzekucija te ideje je bila flop kad je počela skakati po pozornici, do pjesme za koju sam još prije u RN-u pisala da sam čula bolje pjesme bondovskog tipa.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Loše zamišljeno, loše izvedeno i potpuno zasluženi podbačaj.

Ukupni dojam:ljutko

Tomislav: Iako je značajno popravila vokalnu interpretaciju od proba, mislim da je najveća kuma belgijskom neprolasku u finale bila zasićenost publike ovakvim tipom pjesme i nastupa od strane Beligje. I da, odvratna haljina.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

 • Ovo je prvo ispadanje Belgije u polufinalu nakon tri uzastopna plasmana u TOP10
 • Žiri je Sennek vidio u finalu, dok ju je publika nagradila tek sa šesnaestim mjestom i dvadeset bodova.
 • Podsjetite se kratke i simpatične poruke ove Belgijanke s plavog tepiha!

Ocijenite nastup Belgije

 • Užasna je (1) (21%)
 • Ne sviđa mi se (2) (44%)
 • OK je (3) (19%)
 • Dobar je (4) (11%)
 • Jako mi se sviđa (5) (5%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Gruzija

Komentara 8

 1. Evo primjera kako odličnu pjesmu zezne loš nastup. Očito su htjeli postići nekakav “City lights” efekt, ali im nije uspjelo. Mislim da je Sennek trebala biti isključivo autorica pjesme, a ovu pjesmu su trebali nekom boljem pjevaču ponuditi jer je očito ovo bio preveliki zalogaj za Sennek. Ocjena:2/5

 2. Cim sa je cuo kako (ne) pjeva uzivo znao sam da nema prolaska. Zao mi je odlicne pjesme koja mi je prije eurosonga stalno bila na repeatu a sam nasrup mi je pokvario ukupni dojam o istoj. Hebiga, je sve sto mogu na sve reci.

 3. Pjesma mi se do samog dana polufinala uopće nije svidjela. Nisam je uopće mogao čuti, bila mi je užasna. No, na dan polufinala mi je postala baš dobra i s tim nastupom je bilo ok. I dalje mi je sve to izgledalo lijepo, i razmišljao sam da i glasam za nju, ali na kraju nisam. Možda je i nastup bio dosta nemaštovit svima, ali mene je osvojila! Mogla je u finale…

  Ocjena: 4

 4. Meni najdraža pjevačica ovogodišnjeg eurosonga. Zato mi je i pomalo žao što je ispala. Vokalno- moralo je bit bolje ali na kraju je zvučalo ok
  Scenski- dobro
  Zapravo najgori dio nastupa je bila njena očita trema zbog koje je zapravo izgubila jačinu pjesme. Zbog nje same i zbog sjajne pjesme ocjena više.
  4/5

 5. Belgijanci su imali odličnu pjesmu s kojom su slobodno mogli da ponove rezultat koji su ostvarili prošle godine, ako ne i da ga poboljšaju. Meni su bili drugi favoriti (jedna zemlja je ipak nedostižna 😀 ).

  I šta oni urade?

  Osmisle dosadan i zaboravljiv nastup, dadnu pjevačici ovu nazovi haljinu, i kao šlag na tortu ona se prepadne i loše otpjeva.

  Teška srca ću ovo reći, ali zasluženo ispadanje. Od pjesme koja mi je bila drugi favorit i kojoj sam bez problema davao najveće ocjene, srozali su mi se na taj nivo da im dajem tamo neke jadne, bijedne, očajne dvojke.

  Ocjena 2.

Odgovori