S druge strane ekrana: Danska

Podijeli na Facebook Twitter

DANSKA

Plasman: 20. mjesto u finalu (77 bodova)


Bartol: Svoje mišljenje o ovoj pjesmi sam izrekao u RN, tako da na to ne ću trošiti više riječi. Nastup korektan, očekivan, sviđa mi se kadar oko druge minute.

Ukupni dojam:neutralko

Bojan: Pre svega, Danska je ove godine zasluženo bila u finalu. Anjina voklana interpretacija je bila na mestu. S druge strane, za moj ukus, bilo je previše patetike, pogotovo u drugom dijelu pjesme kad klekne i udara po podu. Po meni je to bilo višak.

Ukupni dojam:neutralko

Faruk: Osobno, po meni je ovo najbolja vokalna izvedba ovogodišnjeg Eurosonga. Anja je s lakoćom „otpuhala“ ovu pjesmu kao od šale i drago mi je da je to žiri, kad publika već to nije u stanju, cijeni i nagrađuje bodovima. Nastup je osmišljen tako da stvarno sva pozornost bude na Anjinom vokalu i u tome se uspjelo. Jedino što mu se ne sviđa je ovo bacakanje na koljena u stilu meksičkih sapunica iz 2002.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Ne znam koja je svrha onog klečanja na podu, ali činilo se totalno random. Korektno, ali nije zaokupilo moju pažnju.

Ukupni dojam:neutralko

Marija: Iako si nisam htjela priznati, uvijek sam znala da će se Where I Am zahvaljujući sjajnoj vokalnoj predstavi provući u finale. S određenim vremenskim razmakom, još uvijek mi je žao da se to stvarno i dogodilo. Scena je bila nabacana zlatnim nijansama, tek toliko da nije bila prazna, Anja u haljini koju je nosila skoro svugdje i, da, vatromet. Netko se gadno prevario ako je mislio da će im to donijeti pregršt bodova.

Ukupni dojam:neutralko

Tomislav: Dosadna pjesma i dosadan nastup. Nisam ljubitelj ovakve patetike na sceni, pa stoga nemam baš nekakav pretjerano pozitivan dojam o ovom nastupu.

Ukupni dojam:ljutko


Zanimljivosti:

Danska s pravom može reći da ju je žiri spasio od ispadanja u polufinalu – on ju je stavio na 5. mjesto, dok publika nije imala isto mišljenje te su joj dodijelili tek 16. mjesto.

Jedina država iz koje je Anja dobila glasove publike u finalu je upravo Australija- zemlja u kojoj je pobijedila u showu The Voice. Pogledajte njezinu audiciju!

Prisjetite se i Anjine razglednice!

Ocijenite nastup Danske

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Mađarska

Komentara 12

 1. Mrzim samu pjesmu,ali to već svi znadete.
  Ovo su mi bile 3 dosadne minute. Praktički sam gledao u ekran i ništa se nije događalo. Anja je vokalno bila odlična,ali i dalje… Prosjek. Nije bilo ni dinamike, a ni neke snage koju je Anja spomenila u nekom intervju-u. Iako po meni nije trebala u finale, Makedonija i Srbija su podbacile, kao i Švicarska … Stoga je zaslužila prolazak. Ocjena je zbog samog vokala.
  3/5

 2. Čovječe, Anja je vokalno i izgledom ubila! Nisam primijetila to “bacakanje” oko druge minute. Žiriji su to “nagradili” bodovima. Meni je za to vrijeme tijekom drugog polufinala TV bio pojačan da je čujem u drugoj prostoriji. I slažem se da je na NF nastup bio bolji. Ocjena 3/5 zbog bacakanja i lošijeg nastupa nego u NF.

 3. Evo i Anje, evo i prve petice od mene. <3 Sve u vezi ove pjesme bilo je odlično, od same pjesme, preko njezinog fenomenalnog glasa i u konačnici do pozornice, minimalistički kako bi i trebalo da se naglasi njezin prekrasan glas i ''vatromet'' koji je zaštitni znak Danske. Sve u svemu jako sam razočaran što nije na kraju bila barem, ali barem u Top15 jer je to zaslužila po meni…

 4. Ovo nije bila najbolja vokalna izvedba ove pjesme. Bila je korektna. Puno vise me se dojmila izvedba sa nacionalnog finala gdje je Anja ostavila srce i glas na sceni i osvojila me na prvo slusanje. Da je tu izvedbu ponovila u Kijevu ziher bi dobila vise nego sto i je bodova. Ni scena mi nije bila zanimljiva, cjeloj izvedbi ke vise pasala kombinacija plave i crvene sa nf. Kad se sve zbroji da se zakljuciti da je Anja zasluzila uci u finale jer je vokalno prejaka, ali i to da je nastup trebao ostati identican onom s nacionalnog finala.

 5. Nikad nisam volio ovu pjesmu a to sto se provukla u finale za 3 boda vise od nekoga ko je vise zasluzio da prodje cini da je jos manje volim. Ali da je vokalno bila fantasticna, jeste, ali ipak je ovo SONG contest 😊

 6. Da , zanimljivo je to s klečanjem , klečala je i 2016. sa pjesmom Never Alone na nacionalnom finalu u Danksoj , baš onako da se čovjek ozbiljno zamisli.
  Dobro je otpjevala što je bilo i za očekivat , za očekivat je također i bilo da neće dobit puno glasova od publike , jer su ove pjesme već ljudima postale dosadne.
  Sve u svemu korektno odrađeno , ništa wow , ali nije bilo ni loše , ocjena 3

 7. Tako je kad nastupate u finalu između dva najveća favorita (Italija i Portugal)… postanete nevidljivi
  Anja je vokalno briljantno odradila što je žiri i nagradio, ali izgleda da je publika njezin nastup provela u iščekivanju Salvadorove izvedbe (ja nisam 🙂
  slažem se da je ono bacakanje na koljena potpuno beskorisno, a vatromet je pomalo “jeftin” kao da su barem negdje pokušali potrošiti svoje krune..
  i za kraj – crvena haljina – sinonim za Anju Nissen za sve buduće generacije 😀 ..oh, ta haljina.. katkad mislim da je i sad nosi 😀 i mora da je praznovjerje jer drugog objašnjenja za to nemam..
  3/5.. samo zbog vokala..

Odgovori