S druge strane ekrana: Francuska

Podijeli na Facebook Twitter

 FRANCUSKA

Plasman: 12. mjesto u finalu (135 bodova)


Bartol: Koliko god mi LED pozadina bila prelijepa (kao i sama Alma), rad kamere do zadnjih pola minute je bio podosta razočaravajuć i dosadnjikav. Moglo je i bolje, ali neka u biranju pjesama Francuzi nastave u ovom smjeru.

Ukupni dojam:neutralko

Bojan: Ovo je za mene bio najbolji nastup na ovogodišnjem Eurosongu. Sve mi se svidjelo od nastupa, njene interpretacije, jednostavnosti, njene preljepote, pa do backdropova koji su pjesmu podgili na neki viši nivo. Pobjednica.

Ukupni dojam:smjesko

Faruk: Alma je, po meni, uvjerljivo najljepša i najzgodnija sudionica ovogodišnjeg Eurosonga, pa ću neskromno priznati da sam, umjesto u panorame Pariza, puno više gledao u nju. Vokalno perfektno, ali mi se čini da je nastup morao biti malo zanimljiviji i življi za ovakvu pjesmu. Jednostavno, staviti slike Pariza u pozadinu i nadati se TOP5 plasmanu nije baš najrealnija stvar.

Ukupni dojam:neutralko

Luna: Uspoređujući sve nastupe od prve izvedbe uživo, Alma se svaki put uvelike popravljala. U finalu pružila je svoju najbolju vokalnu izvedbu dotad, zbog čega mi je malo žao što je ona većinu vremena na pozornici stajala kao pegla. Ipak, od mene ima prolaz.

Ukupni dojam:smjesko

Marija: Moram priznati da sam u ovom nastupu stvarno uživala. Pozadina je izgledala fantastično i osobno, bila mi je jedna od najljepših. Scena okupana slikama Pariza privlačila je pozornost, a Alma je napokon bila suverena i sigurna u sebe. Bravo!

Ukupni dojam:smjesko

Tomislav: Zbilja sam uživao u nastupu po meni najljepše žene na ovogodišnjem Eurosongu. Pjevala je jako dobro, ali nastup je bio prilično nemaštovit. Sve u svemu dobro.

Ukupni dojam:smjesko


Zanimljivosti:

Iako je dobila samo 19 bodova manje od publike od prošlogodišnjeg predstavnika Amira, Amir je dobio čak 103 boda više od žirija.

Poslušajte akustičnu verziju pjesme Requiem koju je Alma otpjevala sa Amirom!

Prisjetite se francuske razglednice!

Ocijenite nastup Francuske

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Estonija

Komentara 10

  1. Po meni, 12.mjesto za ovu pjesmu je podosta razočaravajuće.. očekivao sam nešto više od Alme i samog njezinog nastupa.. nešto woow zbog čega bi mene nagnalo da svoj glas predam njoj, no ne.. osim Almine slatkoće 😀 i prekrasnih pozadina Pariza, ništa posebno nismo ni vidjeli..
    no, ipak ne mogu i ne smijem dati ocjenu manju od 4/5… jer, pjesma je supeer 😀

  2. @kero mislim da je razlog mijenjanja nekih dijelova u engleski kao pjesma bila starija. Na Wikipediji tako nešto piše.

  3. Uspio sam Francuskoj predvidjeti na dan finala da će završit točno na 12. mjestu , falilo je tu nekih plesača , ostavit cijelu pjesmu na francuskom , i tako još neki detalji , koji bi je gurnuli u top 10 , meni je nastup bio prosječan , ništa pretjerano zanimljivo , ocjena 3

  4. Ajoj… Dragi moji Franceki, s obzirom kaj ste napravili od pjesme dobro ste i prosli. Takodjer isto mogu reci i za nasrup i sloziti se s @buba da je stajala na pozornici ko pegla. Trebalo je to biti malo zivlje i spontanije. Ovako je cisti prosjek…

  5. Sasvim korektan nastup, ja iskreno nisam ni očekivao bolji nastup jer je pjesma dosta ograničavajuća. Alma je vokalno bila jako dobra, ali nastup u cjelini nije bio za nešto veće od 12. Mjesto, ipak je bilo stvarno boljih tako da mislim da je ovo dosta dobro.
    4/5

Odgovori