S druge strane ekrana: Grčka

Podijeli na Facebook Twitter

GRČKA

Plasman: 19. mjesto u finalu (77 bodova)


Bartol: Uz činjenicu da nije otpjevala sve bitne momente (možda i bolje s obzirom na kvalitetnu ovih nebitnijih), nastup je bio prenatrpan ničim. Ipak mi je “vrhunac” onaj “hologram” na “videozidu” koji je bio kvalitete ishlapljene pive.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Ne znam, meni je ovde sve bilo nekako mlako i dalje je. Njena vokalna interpretacija mnogo slabija od onog što se može čuti u studijskoj verziji, Slabo.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Naprosto frapira koliko su se Grci ove godina pokušali dodvodiri i „prodati“ kome su stigli. Dva plesača su svojim „napao nas roj pčela“ plesom (ili ti nesuvislim bacakanjem po pozornici) donekle uspjeli zamaskirati činjenicu da Demy čak ni ovo jeftin i slabašan pjesmuljak nije uspjela otpjevati bez bolnih grimasa na licu. Da se mene pitalo – kako zbog nastupa, tako i zbog pjesme, Demy bi finale gledala iz hotela.

Ukupni dojam:ljutko

Luna: OK, kako je ova uspjela pokupiti silne nagrade za najbolju pjevačicu? Ono što je bilo vidljivo da 1. ona samo otvara usta dok prateći pjevači pjevaju umjesto nje i 2. da ju ti isti prateći pjevači nadglasuju samo kako bi prikrili vokalne nesposobnosti dotične. Može li se nekako dodijeliti više smajlića za ovo?

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Imam samo jedno pitanje. Ovo je bio nastup koji je oduševio novinare u press centru? Ozbiljno? Za uspješnu karijeru svih onih koji su tamo probe pratili uživo, nadam se da su oni gledali i slušali nešto što mi nismo vidjeli, jer iskreno i uz dužno poštovanje svima, ovo sigurno nije bilo ni blizu dobrome, a pogotovo ne odličnom nastupu u kojem su glavnu ulogu imali prateći vokali s obzirom da smo svi bili svjedoci Demynih velikih vokalnih sposobnosti.

Ukupni dojam:ljutko

Tomislav: Ne razumijem koncept ovog nastupa, kakve sad veze ima voda s ovom pjesmom? No pustimo to – vokalno je bilo dobro zamišljeno, ali loše realizirano. Mislim da je Demy u konačnici zaslužila bolju pjesmu.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

Demy je kao deseta prošla u finale – prva grčka finalistica koja se takoreći provukla u finale.

Osim već očekivane dvanaestke u finalu od ciparskog žirija, Demy je dobila i jednu iznenađujuću i to od Crne Gore.

Grčka ljepotica nije propustila druženje sa jednom od ukrajinskih legendi na Eurosongu – Verkom Serduchkom.

Such a pleasure meeting @v_serduchka last night! #eurovision2017 #esc2017

A post shared by Dimitra Papadea (@demy_official) on

Ocijenite nastup Grčke

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Belgija

Komentara 15

 1. Ah, takva ljepotica, a tako grozomorna pjesma,nastup i glas. Sve je bilo u najmanju ruku užasno, a prolazak je na temelju ljepote… Oh bože zar Blackbird i My Turn nisu bili bolji?
  Ocjena: 1/5

 2. Ovdje je sve toliko loše od pjesme, do njenog pjevanja, odjeće, scenografije, bek vokala i koreografije. Jako jeftino.

 3. Valjda sam jedini ovdje uz @bulbasaur koji je govorio od samog početka da će Grčka biti u finalu i to 100%. I drago mi je da sam bio u pravu, jednostavno je zaslužila finale, puno bolja od prošlogodišnjih grčkih predstavnika i nemoguće je da se 2 puta zaredom Grci nađu izvan finala 😉 I vrlo pametan potez što nije pjevala visoke note, jer čemu riskirati i pogriješiti, kad se i ovako možeš plasirati u finale 🙂

 4. Pjesma je najobičnije smeće , znao sam da će proći u finale , jer je nastup bio solidan i jer je to Grčka , oni su gotovo uvijek sa ovakvim pjesmuljcima i ovakvim zgodnim pjevačicama prolazili . Ne razumijem toliki hype oko ove Demy , nije se iskazala kao neka dobra pjevačica , izbjegavala je one visoke tonove u refrenu ko cigan sapun.
  Neka se zahvali Zeusu na ovoj ljepoti( jer je prošla na lijepe oči) i što je Cipar bio u istom pf-u(Cipar i Grčka ne smiju bit u istom pf-u , to se treba zabranit). Ocjena 3

 5. @bulbasaur očigledno je svakomu TOP 10 različit. Tako, na primjer prva mi je bila Estonija(naravno, znam da neki nisu na ovoj stranici vidjeli u finalu), a ne baš favoritkinja Lucie Jones mi je bila treća.

 6. Da, Grkinje su prelijepe. No ona isto kao neki moji prijatelji ne može visoke tonove. Nije loša pjesma, ali sve u svemu 2/5

 7. Najljepsa i najatraktivnija pjevacica na ovogodisnjem esc provukla se u finale iz nekoliko razloga. Prvi je na njene lijepe oci, drugi je sto je to grcka i ne smiju se dogoditi 2 godine ne ulaska u finale, a treci sto je to jedna od rijetkih pjesama ove godine brzeg ritma, kojih je falilo. Nastup ni pjesma zaista nisu ni iz kojeg razloga zasluzile finale.

 8. Zanimljivo – nitko joj nije dao :), a meni je u top 10. Ovo je vrlo kreativan nastup, a kvaliteta svakog od Bartolovih komentara je kao kvaliteta Cedevite (ili limunade) s hrpom kamenja unutra (da je barem popije)

 9. Bio sam jedan od onih koji nikada nije pljuvao po ovoj pjesmi, no sad… bolje da jesam.. i kako je uopće ova pjesma uspjela osvojiti 48 bodova od žirija, a vokalno je odrađeno na razini live nastupa Antonije Šole ?? pa vidljivo je da Demy visoke tonove nije u cijelosti ni otpjevala..
  jedini razlog da ponovno pogledam ove 3 minute je njena očigledna ljepota , no koju su ne znam kako, ali uspjeli malo i prikriti.. nisam modni ekspert, no meni je ona haljina potpuno loše pogođena, a i frizura je bila prejednostavna za finale.. ako ste mogli snimati spot u Odessi, mogli ste malo i uložiti u frizera za FINALE 😀 .. a o “jeftinim” hologramima i gay “bogovima” neću ni pričati..
  2/5.. nemam srca dati nižu ocjenu još jednoj grčkoj boginji 😀

Odgovori