S druge strane ekrana: Gruzija

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

GRUZIJA

Plasman: 18. mjesto u polufinalu (24 boda)


Andrea: Klapa s Mora 2. Ovo je bilo kao nešto sa Splitskog festivala, nikako za Eurosong. Iskreno se ni sjećam pola nastupa, samo se sjećam da sam se dosađivala za vrijeme njegova trajanja. Nemam uopće želju da ga ponovno pogledam i objektivnije prokomenitram, oprostite.

Ukupni dojam:ljutko

Bartol: Poštujem gruzijski rizik, ali ovo je bilo osuđeno na propast od objave pjesme. Žao mi je, ali nedovoljno za eurovizijsku pozornicu.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Čekajte, Gruzija je bila na Eurosongu? Da me je neko pitao kako je izgledao nastup Gruzije, ne bih znao da kažem, a bio sam tamo. Uopšte nisam doživeo nastup, prvi put sam ga pogledao sada kada sam pisao ovaj komentar. Čini mi se da su više energije i živosti imali momci iz Klape s mora, od ovih.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Klinički dosadno. Ovo je  bilo osuđeno na propast od prvog do zadnjeg trenutka. Ni nastup tijekom kojeg su se pjevači premještali iz točke A u točku B nije pomogao. Čak smo u nekoliko navrata vidjeli i rastrčane kamermane. Uostalom, rezultat govori dovoljno.

Ukupni dojam:ljutko

Luna: U konkurenciji sa San Marinom i Rusijom, oni nisu baš zaslužili biti zadnji u polufinalu. Ali da, ovo je bilo kao nastup Klape s mora, samo s pirotehnikom. Fini vokali, though.

Ukupni dojam:neutralko

Marija: Moram priznati da sam njihovim glasovima i fantastičnom vokalnom izvedbom ostala više oduševljena nego samim nastupom. Slično kao i Albanija, Gruzija me prije svega osvojila emocijom, iskrenošću i vokalnom savršenošću.

Ukupni dojam:smjesko

Tomislav: Budimo realni, ova pjesma nije niti mogla imati bolji nastup. Nikako mi se ne sviđa.

Ukupni dojam:ljutko


Zanimljivosti:

 • Gruzija je dobila bodove iz sveukupno četiri države: Rusije (televoting), Mađarske (žiri), Latvije i Ukrajine (televoting i žiri)
 • Ovo osvojeno osamnaesto mjesto je ujedno i najgori plasman Gruzije na Euroviziji, te drugi puta da je Gruzija osvojila posljednje mjesto u polufinalu. Podsjetimo, prvi puta se to dogodilo 2014. godine, kada je grupa The Shin & Mariko predstavljala ovu kavkasku državu s pjesmom Three minutes to Earth

Ocijenite nastup Gruzije

 • Užasna je (1) (38%)
 • Ne sviđa mi se (2) (34%)
 • OK je (3) (24%)
 • Dobar je (4) (1%)
 • Jako mi se sviđa (5) (3%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Izrael

Komentara 8

 1. Slično kao i Mižerja, samo što je u ovaj nastup uloženo više novaca, a rezultat opet loš. Ovakve pjesme jednostavne na Eurosongu ne prolaze i to je to.

  Ocjena: 2

 2. Meni s ovakvim pokusajima najvise bude zao dobrih vokala koji bi s boljom pjesmama cak uspjeli postici usudio bih se reci izvrstan rezultat… Nisam pogledao nastup jer me uopce nije ni zanimao a niti planiram.

 3. Jako, jaaako zaboravljivo. No, baš kao što je Luna rekla nisu zaslužili biti zadnji.
  Vokalno dobri, ali ovaj nastup se zaista nije ni primjetio u 2. Polufinalu(a to polufinale je bilo blago rečeno katastrofa).
  Zbog vokala i eventualno kiše na kraju nije najniže.
  2/5

 4. Iskreno zaboravio sam na njih skroz. Pjesma i nastup su bili neupečatljivi totalno. Ocjena će biti 2/5 samo zbog vokala.

Odgovori