S druge strane ekrana: Latvija

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

LATVIJA

Plasman: 12. mjesto u polufinalu (106 bodova)


Andrea: Nastup nije bio loš. Laura je bila veoma senzualna i njen performans je odisao seksipilom. Usudila bih se reći da je odradila bolji posao nego naša Franka. Rad kamere kod nje je svakako bio mnogo bolji, ali možda joj je ipak falilo dinamike u pokretima i kretanja po pozornici općenito.

Ukupni dojam:neutralko

Bartol: Vokalno nesigurna, ali s nastupom koji sam očekivao i koji mi se očekivano svidio. Na granici mi je između neutralka i smješka, ali zbog kadrova na 2:53, ipak je smješko 😀

Ukupni dojam:smjesko

Bojan: Ova žena je hodajući seksipil. Tko je pratio Lunin, Bartolov i moj lajv ovog polufinala, mogao je da čuje moj komentar kako bih želeo da sam Laurin stalak za mikrofon i dalje je želja tu. Na stranu ovo, Laura je zaista pružila jedan korektan nastup shodno pjesmi. Da se mene pitalo, ovo bi bilo u finalu.

Ukupni dojam:smjesko

Faruk: Laura je pokušala minimalističkim pristupom, čistom emocijom i s puno sekspilila osvojiti publiku naviklu na spektakl, ali to jednostavno nije bilo dovoljno. Ovaj nastup se može bez imalo srama prenijeti na koncert npr. Beyonce i ona ga se ne bi posramila niti jedne sekunde. Laura je bila predivna u svakom smislu u kojem može biti i zato je, po meni, neoprostivo što ju nismo mogli gledati i u finalu.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Znam da ću se naći pod Farukovim povećalom, ali jako me počelo boliti uho nakon 2:00 kad se više nije ni ustručavala otići u sasvim drugi tonalitet. E sad, je li bio problem ear monitoring ili nešto drugo, ne znam, ali znam da mi cjelokupni dojam o pjesmi ostao na „meh“.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Po završetku Laurinog nastupa, sjećam se da sam ga sa bratom komentirala sa – lijepo. Gledajući opet, dojam mi je ostao isti. Latvija je svoju pjesmu i scenu prikladno obojila crvenom bojom i jednim klasičnim nastupom u kojem je cijeli fokus bio na pjevačici i tako stvorila željeni ugođaj. Razlozi neprolaska u finale ipak leže u samoj pjesmi koja nije svačija „šalica čaja“.

Ukupni dojam:smjesko

Tomislav: Što je Belgija bila u prvom polufinalu, to je bila Latvija u drugom. Ne znam zašto, ali me ovaj latvijski nastup podsjetio na njihov nastup iz 2015. godine.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

 • Laura je dobila samo 14 bodova od publike, koja ju je smjestila na petnaesto mjesto, dok ju je žiri sa 92 boda smjestio na šesto mjesto drugog polufinala
 • Ovo je drugi puta zaredom i sveukupno deveti puta da se Latvija nije uspjela plasirati u finale Eurosonga
 • Prisjetite se našeg intervjua s Laurom Rizzotto!

Ocijenite nastup Latvije

 • Užasna je (1) (3%)
 • Ne sviđa mi se (2) (13%)
 • OK je (3) (33%)
 • Dobar je (4) (35%)
 • Jako mi se sviđa (5) (17%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Španjolska

Komentara 8

 1. Meni je ova pjesma dobra, a nastupu mislim da je nešto falilo… A i trema je utjecala na njezine vokale jer joj ovo nije bila najbolja vokalna izvedba. Ipak mislim da je finale zaslužila finale nego neki…(khm Moldova)

 2. Pjesma slična kao Frankina, samo što je Latvia imala puno bolji nastup. Kadriranje je bilo savršeno. Ali sve ukupno kada gledam, trudila se raditi te “seksi” pokrete, ali nekako joj baš i nisu uspjeli u potpunosti.

  Ocjena: 4

 3. Jedan otmjen i decentan nastup. Moglo je ovo umjesto onog Waylona u finale.
  Iako je falilo svašta u nastupu, dobar je nastup.
  4/5

Odgovori